Şimdi Ara

vega 64 mü yoksa rtx 2070 mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklısın mamad. Ben de öyle yaptım zaten. 3280tl... freesync ile güzel oluyor. Biraz ayarlarla uğraşınca güç tüketimini de zaptediyorsun.

1000tl fln daha fazlaya, kesinlikle alınmaz, kötü bir kart derim
  • Zaten Rtx 2070 neredeyse GTX 1080ti performans veriyor bazı oyunlarda önde bile bazısında geride 5-10 FPS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oc yapip kullancaksan asusvega64 rog strix ama sifir fiyatlari yuksek..

Rtx 2070 maksimum 3700..

Uygun gamer karti olmak sartiyla ikinci el 2500/ 2600tle gtx 1080 fiyat performans kralidir.

3500/4000 arasi 1080ti msi gamingx yada asus rog hala king

4k dahil yurur..gtx 2080 1080tiye anca denk..ama 6200tl

vega 64 mü yoksa rtx 2070 mi?

• 2870 liraya 2.el strix 1080 ti aldım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 3 Kasım 2018; 5:45:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

2870 liraya 2.el strix 1080 ti aldım arkadaşlar.
    Fiyat çok güzel güle güle kullanın hocam. Gönül 2070 2080 ister ama bence en mantıklı seçim olmuş f/p açısından.

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam umarım dolar ve vergiler düşerde herkesin erişebileceği konuma gelir sizlerede rtx 2080 ti nasip olur inşallah.

• lerenturk kullanıcısına yanıt
    RX480 çıktığı dönem forumda GTX970 için yazılanlara bakarsanız insanların ısrarla GTX970' in performansının ve kullanım ömrünün RX480' den daha iyi olduğunu savunduğunu ve satın alma önerisi yaparken GTX970 önerdiğini görür hatırlarsınız.
    herhangi bir ürünü sırf sahibi benin diye övecek ergen kafasında değilim inanın.
  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt
    İlk mesajınızda "forumda yazılanlar" diye bir ifade yok direk kendi fikrinizi beyan ederek "denk sayıldığını" söylemişsiniz ki aklı başında bir insan çıkış tarihlerini geçtim, sadece 4gb vs 8gb farkından dolayı öyle bir iddiada bulunmaz. Ardından da 2 satır kartınızı övmüşsünüz zaten.

Benim hatırladığım genel fikir ise rx480'in f/p anlamında alınabilir bir kart olduğu yönündeydi ama yanlışım yoksa o sıralar amd kartlarda bir mining fırtınası estiği için kartlar neredeyse karaborsaya düşmüştü ve gereksiz pahalıydı.
  • 3380 TL'ye sıfır Asus Strix Vega 64 aldım. Bu fiyata sizce iyi midir?
  • BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Freesync 144hz monitorunuz varsa dogru secim. Yoksa kimi iyi sogutucu ve biraz daha ucuza 1080 daha mantikli olabilirdi.

Vega 64 undervolt ile kullanildiginda daha az guc tuketip cok daha iyi sonuclar verebiliyor. Biraz ince ayar gerektiriyor.

https://youtu.be/6DeRzHkcckE

Video'da sonuclara asagi yukari uv+oc ile vega 64'un 5% performans ekleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BalistikBomba

3380 TL'ye sıfır Asus Strix Vega 64 aldım. Bu fiyata sizce iyi midir?
    Hayırlı olsun Kartdaş,bu arada bir malı aldıktan sonra fiyatı iyi midir? diye sormanın anlamı olmaz.
    Alınmış zaten,olay bitmiş yani.
  • BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Nereden aldınız acaba ?
  • Amazon.de sitesinden aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Bende 2300'e 2.el vatan garantili 1080 strix alacağım bugün ama mining yapılmışmıdır diye dert etmiyor değilim, gerçi mining ne kadar zarar verir karta onuda bilmiyorum.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2 yıl boyunca doğru koşullarda mining yapılmış kartla normal gamingde kullanılmış kartları karşılıklı test etmişler sonuçlar videoda:https://www.youtube.com/watch?v=ZKk2dDMN1Xs
  • quote:

Orijinalden alıntı: woundedknee

Hayırlı olsun Kartdaş,bu arada bir malı aldıktan sonra fiyatı iyi midir? diye sormanın anlamı olmaz.
    Alınmış zaten,olay bitmiş yani.

Alıntıları Göster
    Eyvallah, sağol dostum. Kart elime geçmedi. 2K 144 Hz Free Sync monitörüm var. Yüksek ayarlarda rahat rahat takılayım yeter.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.