Şimdi Ara

Vefat Eden Babamın Hattının Devir İşlemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

0533 ve 0536 numaraları iki hattın Babamın üstüne ait olması ve vefatı dolayısıyla üstüme almam lazım, hatlar şu an vodafone da kullanımda ve vodafone ile turkcelle görüştüm ikisindende istediğim yanıtı alamadım devirin mümkün olamayacağını söylediler. Ticaretle uğraştığım için hatları kapatıp yeni hat almam benim için imkansız diyebilirim.

Yardımlarınızı bekliyorum, İlginiz için teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vefat Eden Kişinin Telefon Hattını Devretme İşlemi

Sevdiğiniz birini kaybetmenin ardından, vefat eden kişinin telefon hattını devretmek zor bir süreç olabilir. Neyse ki, operatörler bu süreci kolaylaştırmak için adımlar atmışlardır.

Vefat Eden Kişinin Hattını Üzerine Alma Ücreti

Hattın devri sırasında genellikle bir ücret ödemek zorundasınız. Ücret, operatöre ve hizmet planına göre değişebilir. Detaylı bilgi için operatörünüzle iletişime geçmeniz önerilir.

Ölen Kişinin Hattını Üzerine Alma

Vefat eden kişinin telefon hattını üzerine almak için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayın veya bir şubeyi ziyaret edin.
    • Vefat eden kişinin ölüm belgesini ve kendi kimlik kartınızı yanınızda bulundurun.
    • Operatör, vefat eden kişinin hesabına erişmek için sizden ek bilgi isteyebilir.

Vodafone Vefat Hat Devri

Vodafone, vefat eden kişinin hattının devri için özel bir prosedüre sahiptir. Vefat eden kişinin ölüm belgesi, mirasçılık belgesi ve kendi kimlik kartınızla bir Vodafone şubesine başvurmanız gerekir.

Turkcell Vefat Hat Devri

Turkcell'de vefat eden kişinin hattının devri için operatörün müşteri hizmetlerini aramanız veya en yakın şubesine gitmeniz gerekir. Vefat eden kişinin ölüm belgesi ve kendi kimlik kartınızı yanınızda bulundurmalısınız.

Babamın Üzerine Olan Hattı Kendi Üzerime Alma Vodafone

Babanızın Vodafone hattını kendi üzerinize almak için yukarıda belirtilen Vodafone Vefat Hat Devri prosedürünü takip etmeniz gerekir.

Önemli Notlar:

• Hattın devri, tüm borçların ödenmesi şartıyla yapılabilir.
    • Bazı operatörler, vefat eden kişinin hattının devri için ek belgeler talep edebilir.
    • Operatörünüzün müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek en güncel bilgiyi almanız önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_SurvivoR

Merhabalar,

0533 ve 0536 numaraları iki hattın Babamın üstüne ait olması ve vefatı dolayısıyla üstüme almam lazım, hatlar şu an vodafone da kullanımda ve vodafone ile turkcelle görüştüm ikisindende istediğim yanıtı alamadım devirin mümkün olamayacağını söylediler. Ticaretle uğraştığım için hatları kapatıp yeni hat almam benim için imkansız diyebilirim.

Yardımlarınızı bekliyorum, İlginiz için teşekkürler.

hocam aynı konudan 3.kez karşılaşıyorum. 2 konu açan arkadasla da konustum. maalesef vefat eden kişi hattını üzerinize alamıyorsunuz. ha şöyle bir ihtimal
    1- Öncelikle şuan olduğu oparatöre başvuru yaparak hattı iptal etmelisiniz. Hat iptal edilince belli bi süre sonra hangi operatörde açılmışsa ona iade edilir.

2- Turkcele iade edildiğinde veraset ilamı veya ölüm belgesi ile Turkcell İletişim merkezine gidip hattı yeniden alabiliyorsunuz.
    bu da cok zaman kaybı olur sizin için.

• Ben de 1.5 sene önce babamı kaybettim ve aynı hat olayını yaşamaktayım. Devlet arada bir bu tarz durumların çözülebilmesi için bir izin çıkartıyormuş ve devir işleri bu şekilde halloluyormuş. Kendim bayi olduğum halde bu kanun hala çıkmadığından işlemi gerçekleştiremiyorum.
  • Allah rahmet eylesin.

Başınız sağolsun.

Ölüm belgesi ile devir alabilmeniz lazım. Bu belgeden bahsettiniz mi ?
  • Peki numarayı bir başkası alırsa?

Çok saçma bir konu tapu da bile bu kadar sıkıntı yokken telefon hattı niye bu kadar sorun çıkarıyor anlamadım gitti :(
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Dostlar sağolsun, ALLAH sizlere huzurlu ömür versin

Evet belgeler tam durumların hepsini anlattım kimse olur yöntem söylemedi :(
  • C_SurvivoR kullanıcısına yanıt
    sen iptal ettirirsen numarayı başka kimse alamaz 12 ay boyunca. 12.ci aydan sonra numaraların havuza düşer. sen şu an iptal ettirirsen 32 gün sonra vodafone numaraları gercek sahibine teslim eder. turkcell bayisine gidip gerekli evraklarla bi ihtimal alma sansın var.ama ticeretle ugrasıyorum demişsin. cok fazla bir süreç bu. yeni numara almak herkese dağıtmak daha kolay olur hocam senın için. bu arada başınız sağolsun ilk mesajda söylememişim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun dostlar sağolsun ilginiz için teşekkürler sizle özelden görüşelim müsaitseniz
  • Bugun musteri hizmetleriyle iki kez gorustum birincide bi bayan sunu söyledi; hattın vodafonedan iptal edilmesi ve hat iptal olduğunda bir ay sonrasında hat turkcelle geri iade ediliyormuş ve turkcell bunu bir yıl boyunca diğermüşteri sunmadan varislerinin gelebileceği ihtimali için bekletiyormuş, bir yıl içinde başvurduğumuzda hat garanti olarak bizim oluyormuş.

İkinci aradığımda farklı bi bayan baya bi görüştük hattın kapatılması gerektiğini bir ay sonrasında turkcell de hattı bulabileceğini ama hattın bizim yada herhangi bir kişinin alıp almayacağı garanti değil gibi konuştu, açıklamasında şunu söyledi hattı vodafone da kapattığımız anda gidip turkcell bayine YENİ TESİS SERVİSLER ARASI GEÇİŞ ŞİKAYETİ formunu doldurmam gerektiğini bu şekilde alabileceğimi ama bununda garanti olmadığını ve okuduğu maddede şu şekilde söylüyordu bu formu veren kişiye varis olsun veya olmaksızın bakılmadan hattı üzerine alabileceği geçerlidir.

+ turkcell bayisinin birisi de hattı iptal ederken ölüm nedeniyle iptal diye belirtmeden iptal ederseniz numarayı herkesin alabileceğini söyledi.

Şimdi hangisine inanayım hangi yola başvurayım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.