Şimdi Ara

Turkcell bana bedava telefon vermek istiyormuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 0 532 757 25 32 numaralı telefondan arandım. Uzun yıllar boyunca kurumsal hatta olduğum için ve ayda 200TL den fazla ödeme yaptığım için ücretsiz telefon vereceklerini ya da her ay faturanızdan 30TL düşeceklerini söyledi. Seçim yapmam gerektiği söylendi. Acaba Turkcell'in böyle bir uygulaması var mı? Daha sonra arkadaşların bizi arayacağını randevu ile gelip işlemleri tamamlayacaklarını dile getirdiler.

Ayrıca 4 GB internet paketini 39TL den aldığımı dilerseniz 29TL den hattınıza tanımlayabilir dediler.

Yaklaşık 8 yıldır Kurumsal Faturalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 10 Ekim 2012; 23:53:04 >

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar bugün 0 532 757 25 32 numaralı telefondan arandım. Uzun yıllar boyunca kurumsal hatta olduğum için ve ayda 200TL den fazla ödeme yaptığım için ücretsiz telefon vereceklerini ya da her ay faturanızdan 30TL düşeceklerini söyledi. Seçim yapmam gerektiği söylendi. Acaba Turkcell'in böyle bir uygulaması var mı? Daha sonra arkadaşların bizi arayacağını randevu ile gelip işlemleri tamamlayacaklarını dile getirdiler.

Ayrıca 4 GB internet paketini 39TL den aldığımı dilerseniz 29TL den hattınıza tanımlayabilir dediler.

evet su anda bedavaya cihazlar kampanya yaziyordu ama fiyati bilmiyordum anlasilan senin faturlar yeterli hocam yani muhakkak yalniz tabiki bir tehahut vardir hocam turkcell'den memnunsan al gitsin cihazini :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• annem ve babam 11 yıldır turkcelldeler ikisinin faturası toplam 250-300 oluyor, ayrıca şirket hattıdır. bizde faydalanabiliyormuyuz ? faturaya ekstra ne kadar yansıyor ? bilgi verebilir misiniz

Kendini iyi hissetmek arkadaşlarının arkanı kolladığını bilmek değil, senin onların arkasını kolladığını bilmendir.[G.S.E.]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskiden bu uygulama vardı biz 2 telefon almıştık bu zamanın parası ile 500+ tl bazı zamanlar 1000 tl leri bulan faturalar ödeniyodu 1. telefonu puan ile almıştık tatiller filanda vardı puan sisteminde baya bi güzeldi 2. telefonu kendileri yollamıştı :)
    turkcell i arayıp öğrenmek en iyisi olurmu olmazmı terettütünden kurtulursunuz randevu filan da vermiyolarda kargo ile gönderiliyodu telefonlar

Arkadaşlar bugün 0 532 757 25 32 numaralı telefondan arandım. Uzun yıllar boyunca kurumsal hatta olduğum için ve ayda 200TL den fazla ödeme yaptığım için ücretsiz telefon vereceklerini ya da her ay faturanızdan 30TL düşeceklerini söyledi. Seçim yapmam gerektiği söylendi. Acaba Turkcell'in böyle bir uygulaması var mı? Daha sonra arkadaşların bizi arayacağını randevu ile gelip işlemleri tamamlayacaklarını dile getirdiler.

eski bir turkcell kurumsal çalışanı olarak durumu anlatayım. size bahsedilen durum gerçek. peki nasıl oluyor:

ödeme tutarınıza ve yaşınıza göre "turkcell iştecep kampanyası"ndan yararlanabiliyorsunuz.
    iştecep kampanyası: turkcell ödeme tutarınıza göre size belli bir puan veriyor. bu puana karşılık belirli bir telefon tanımlıyor. ancak bu puan 1 ya da 2 sene ödeme sözüne göre değişiklik gösteriyor. işin içinde taahhüt var elbet.

diyelim ki siz turkcell de 1 sene kalma sözü verdiniz. turkcel de size puan karşılığında bir telefon veriyor. siz ister telefonu hediye olarak alırsınız ya da telefonu almayarak telefonun ücretinin taksit olarak faturanızdan düşülmesini talep edebilirsiniz.

daha ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetlerini arayabilir ya da görüşme için satış temsilcisinin ziyaretini talep edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubburn -- 14 Ekim 2012; 16:58:50 >

• o ne faturası la öyle :D

annem aveada 24 tl ye 500 dk ile rahat ediyor :D

Orijinalden alıntı: diamond4000

o ne faturası la öyle :D

125 TL si iphone 4 kontratı içindi zaten. 75TL civarı kullanıyorum.

Bu arada bu ay daha iphone 4 ün kontratı yeni bitti. Kurumsal hattan bireysel hatta çevirmek istiyorum. Malum kurumsal hatta sms paketleri çok pahalı.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

quote:

Bu arada bu ay daha iphone 4 ün kontratı yeni bitti. Kurumsal hattan bireysel hatta çevirmek istiyorum. Malum kurumsal hatta sms paketleri çok pahalı.

apple'ın marka sattığını düşünüyorum. onun yerine galaxyler benim için daha iyi.

quote:

bence bireysele dönmeden önce sms paketleriyle ilgili bi pazarlık yapın:) bu kadar zamandır kurumsal olup ödemesi yüksek olan müşteriyi turkcell de kaybetmek istemez diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.