Bildirim
ARAÇ BABAMIN ÜSTÜNE - MUAYENE KONUSU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Götürebilirsin sorun çıkmaz.Paranı yatıracaksın orada sonra sıranı bekleyip arabanı vericeksin eğer muayeneden geçmez ise sana nelerin eksik olduğuna dair kağıt verecek yaptırda gel diyecek umarımki sorun olmaz ilk yardım çantası emniyet kemerleri sinyal farlar bunları kontrol et. -
Bulunduğun takvim ayı içerisinde başkasının aracını 1 kez muayaneye götürebilirsiniz sorun olmaz. Ancak 2. bir araç götürürseniz bu ay içerisinde vekaletname istiyorlar. Yani sizin açınızdan bi sorun yok -
Götürebilirsin bir sorun çıkmıyor geçen pazartesi bende götürdüm , far yükseklik ayarından hafif kusurlu geçti , araba far yüksekliğini kendi otomatik ayarlıyor söyledim ama he deyip geçti eleman yazdı kusuru . -
quote:
Orijinalden alıntı: MINERVAL
Götürebilirsin bir sorun çıkmıyor geçen pazartesi bende götürdüm , far yükseklik ayarından hafif kusurlu geçti , araba far yüksekliğini kendi otomatik ayarlıyor söyledim ama he deyip geçti eleman yazdı kusuru .
Selamlar, duzeltmekte yarar var: Otomatik far yukseklik ayari ise arac dingillerine takili sensorlerin yuk durumuna gore farlari ayarlamasini saglar.
Araba kendisi yuk altinda veya yokus cikar/inerken far yukseklik ayarini yapiyor olabilir ancak araba yuklu degilken ve duz bir zeminde iken farlarin ayarinin yapilmasi gerekir. Farlarin arka tarafinda yukari asagi ve sol/sag icin iki ayar dugmesi bunun icindir. -
quote:
Orijinalden alıntı: SilverBlue
quote:
Orijinalden alıntı: MINERVAL
Götürebilirsin bir sorun çıkmıyor geçen pazartesi bende götürdüm , far yükseklik ayarından hafif kusurlu geçti , araba far yüksekliğini kendi otomatik ayarlıyor söyledim ama he deyip geçti eleman yazdı kusuru .
Selamlar, duzeltmekte yarar var: Otomatik far yukseklik ayari ise arac dingillerine takili sensorlerin yuk durumuna gore farlari ayarlamasini saglar.
Araba kendisi yuk altinda veya yokus cikar/inerken far yukseklik ayarini yapiyor olabilir ancak araba yuklu degilken ve duz bir zeminde iken farlarin ayarinin yapilmasi gerekir. Farlarin arka tarafinda yukari asagi ve sol/sag icin iki ayar dugmesi bunun icindir.
Bunu bilmiyordum ögrendiğim iyi oldu bir bakıyım farlarin oraya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X