Şimdi Ara

>veee R1CA021 seus'tan başarıyla yükledim< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten şimdi telefonu götürüp mis gibi w800i yazılımı yükleticem.
    telefonum artık bir walkman telefonu olacak
  • @akay635
    gönderdiğin döküman için teşekkürler

@cellat_1905
    abi sana inat bende yükleyecem

gerekli dosyaları indiriyorum şu anda, birazdan bende yeni versiyon sahibi olacağım
  • hayret bişi 3 sefer daha güncelledim yine aynı ya
    abi ben gidiyorum w800 yazılımı yükletmeye
  • @soylu
    hocam beni bekle, yapamazsam beraber gideriz , garanti ne alemde? yoksa yükle gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prelektro

hmm denedim oda olmadı. c ye basılı tutarken telefon açılıyo sim kartı takın diyor. böyle oluncada flash devre dışı kalıyo. anlamadım sorun nerde

Aynı sorun bende de var.Update için c tuşuna basılı tutup usb kablosunu takıyorum ama bir süre sonra telefon açılıyor ve simkart takın diyor.Tabi o zaman da update olmuyor,hep aynı talimatları veriyor.Seninki de böyle bir sorun,değil mi?Lütfen arkadaşlar,yardım edin Allah rızası için ya
  • benimde artık r1ca021'im var

@soylu
    arkadaşım bende de bi sorun çıkmadı. dil türkçe olarak yüklendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

hmm denedim oda olmadı. c ye basılı tutarken telefon açılıyo sim kartı takın diyor. böyle oluncada flash devre dışı kalıyo. anlamadım sorun nerde

Aynı sorun bende de var.Update için c tuşuna basılı tutup usb kablosunu takıyorum ama bir süre sonra telefon açılıyor ve simkart takın diyor.Tabi o zaman da update olmuyor,hep aynı talimatları veriyor.Seninki de böyle bir sorun,değil mi?Lütfen arkadaşlar,yardım edin Allah rızası için ya

hocam s.e'nin sitesinden update service programını yükledikten sonra program talimatları veriyor. yani bu programı çalıştırmadan update olayı başlamıyor. bende de telefon açılıyodu, acaba nasıl yükleyecek böyle dedim. sonra programı çalıştırdım ve yükledim

• quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

quote:

quote:

bende o da yüklü ama aynı sorun var c basılı tutuyorum ve telefon açılıyor..

hocam s.e'nin sitesinden update service programını yükledikten sonra program talimatları veriyor. yani bu programı çalıştırmadan update olayı başlamıyor. bende de telefon açılıyodu, acaba nasıl yükleyecek böyle dedim. sonra programı çalıştırdım ve yükledim

• ŞU KAÇAK TEL HAKKINDAKİ YORUMLARI OKUDUMDA BEN YENİ SE W810 İ ALDIM FİYAT PEŞİN 927 AMA BAŞKA YERLERDE SORDUM 1 MİL ALTINA YOK AYRICA TEL İÇİNDEN TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZU YOK. AMA İMEİ NO KAYITLI BU ADAMLAR Bİ İŞ ÇEVİRMİŞ AMMA ANLAMADIM....İNŞ GARANTİ DE SORUN ÇIKMAZ AMA GREY OLABİLİR DİOLAR..

AYRICA BİŞEY DAHA SORACAM ŞU YÖN TUŞLARI İLE VERSİYON ÖĞRENMEYİ YAPAMIYORUM ANA EKRANDAYKEN YÖN TUŞLARINA BASINCA KISAYOLLAR FALAN ÇIKIO TUŞ TAKIMI KİLİTLİ İKEN Mİ YAPACEZZZ CAHİLİYETİMİ HOŞGÖRÜN...

SON OLARAK VİDEOLARI TAM EKRAN İZLEYEMİYORMUYUZ YATAY DA İKEN BOŞLUK KALIOR ONUN İÇİN Bİ PROG VARMI

TEŞKKÜRLEERRRR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: memre111

ŞU KAÇAK TEL HAKKINDAKİ YORUMLARI OKUDUMDA BEN YENİ SE W810 İ ALDIM FİYAT PEŞİN 927 AMA BAŞKA YERLERDE SORDUM 1 MİL ALTINA YOK AYRICA TEL İÇİNDEN TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZU YOK. AMA İMEİ NO KAYITLI BU ADAMLAR Bİ İŞ ÇEVİRMİŞ AMMA ANLAMADIM....İNŞ GARANTİ DE SORUN ÇIKMAZ AMA GREY OLABİLİR DİOLAR..

AYRICA BİŞEY DAHA SORACAM ŞU YÖN TUŞLARI İLE VERSİYON ÖĞRENMEYİ YAPAMIYORUM ANA EKRANDAYKEN YÖN TUŞLARINA BASINCA KISAYOLLAR FALAN ÇIKIO TUŞ TAKIMI KİLİTLİ İKEN Mİ YAPACEZZZ CAHİLİYETİMİ HOŞGÖRÜN...

SON OLARAK VİDEOLARI TAM EKRAN İZLEYEMİYORMUYUZ YATAY DA İKEN BOŞLUK KALIOR ONUN İÇİN Bİ PROG VARMI

kısayol tuşları çıksada dikkate alma aynen verilen talimatları uygula karşına görmediğin bi menü çıkacak ordan bulabilirsin...Vİdeo için bi program bulursan biz de seviniriz

TEŞKKÜRLEERRRR....

• gunlerim_sensiz
    hayırlı olsun aga yeni versiyonun
    @soylu
    noldu yüklettinmi w800 yazılımını?

bu arada beyler yeni versiyonla kamera kalitesi bana hayli artmış gibi geldi
    arada 1 ay falan bir zaman farkı var ama fotolarda çok fark var gerçekten bu fotoğraf mayıs 27'de çekildi(eski versiyon ile);
     >veee R1CA021 seus'tan başarıyla yükledim<

bu ise bugün yeni versiyon ile;
     >veee R1CA021 seus'tan başarıyla yükledim<

renk olarak fark zaman farkından dolayı olabilir ama netliğe bakın uzaktaki binalara falan bakın yeni versiyonla baya bi iyileştirilmiş fotoğraf kalitesi

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu sorun bende de var cellat1905 yardım lütfen...Yükleyemedik bir türlü..Sorun aynı..

• Driverları yüklerken mi sorun oldu acaba ? Ben driverları yüklerken driver folderındaki k750.inf dosyasından yükledim tüm driverları(usb flash dışında onu rapidden çektiğimiz epiusb.inf ten kurdum). (5 tane çıkıyor ya WMC modem , data modem zart zurt). Şu an driverlar doğru kurulu gözüküyo aygıt yöneticisinde ama yanlışlık orda mı acaba?
  • w800i yazılımı henüz gelmedi di mi arkadaşlar ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: memre111

ŞU KAÇAK TEL HAKKINDAKİ YORUMLARI OKUDUMDA BEN YENİ SE W810 İ ALDIM FİYAT PEŞİN 927 AMA BAŞKA YERLERDE SORDUM 1 MİL ALTINA YOK AYRICA TEL İÇİNDEN TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZU YOK. AMA İMEİ NO KAYITLI BU ADAMLAR Bİ İŞ ÇEVİRMİŞ AMMA ANLAMADIM....İNŞ GARANTİ DE SORUN ÇIKMAZ AMA GREY OLABİLİR DİOLAR..

TEŞKKÜRLEERRRR....

• quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

quote:

quote:

Arkadaşlar bu sorun bende de var cellat1905 yardım lütfen...Yükleyemedik bir türlü..Sorun aynı..

• Telefonun C tuşuna basılı tutup kabloyu taktığınızda sizden her hangi bir sürücü istemedimi bilgisayar?

quote:

quote:

quote:

quote:

• Kenanmavzer, yukarıda bu işin nasıl yapılacağını maddeler halinde yazmıştım. Belki görmüşsündür bilemiyorum. İşleme başlamadan önce bu maddelerin hepsini oku; ondan sonra sıra sıra uygula. Tabi bilemiyorum yinede, işlemleri doğru yapıyorsunuzdur bilemediğimiz başka problemler vardır belkide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Temmuz 2006; 14:08:42 >
  • Orjinalden alıntı: akay635

Telefonun C tuşuna basılı tutup kabloyu taktığınızda sizden her hangi bir sürücü istemedimi bilgisayar?

bi kere istedi onda da "Update_Service_USB_driver" klasörünü seçmeye çalıştım ama içindeki klasörlerden hangisini seçip ekleyeceğimi bulamadım..Ondan sonrada bi daha çıkmadı sürücü isteme ekranı...Artık her yaptığımda telefon açılıyor...nasıl olacak diğer maddeleri de tek tek uyguladım zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Telefonun C tuşuna basılı tutup kabloyu taktığınızda sizden her hangi bir sürücü istemedimi bilgisayar?

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bu sorunu yaşarken,yani telefon açıldığında USB flash donanım yükleme sihirbazı gelmişti.Ben de rapidden indirdiğim dosyayı gösterdim ve kurdu.Ama yine de c tuşuna basılı tutup K750i yi usb kablosuna bağladımda 3-4 saniye bekliyor,sonra da telefon açılıyor,sim kartı takın diyorYok mu bunun bir çaresi,R1N035 de takılı kaldım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.