Şimdi Ara

>veee R1CA021 seus'tan başarıyla yükledim<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEUS'tan uzun zamandır güncellemeyi yapamıyodum her seferinde zaten yazılım güncel diyordu ama bu sefer oldu R1C021'i yükledim siz de deneyin sizin de olur herhalde
    biraz hava atayım bari kamera sürümüm 5.3 oldu keh keh keh

• quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

SEUS'tan uzun zamandır güncellemeyi yapamıyodum her seferinde zaten yazılım güncel diyordu ama bu sefer oldu R1C021'i yükledim siz de deneyin sizin de olur herhalde
    biraz hava atayım bari kamera sürümüm 5.3 oldu keh keh keh

Hayırlı olsn hocam telefon w800i deil dimi?yani bize hala cıkmadı yeni fw

• Yok cellatta K750 var da keşke yüklemeseydin.Yabancı forumlarda (MR) kalitenin düşütüğünü okudum ama bilmiyorum, renkler daha canlı olmuş ama netlik azalmış
  • yok telefon k750i
    dikkatimi çeken ilk şey resim geçişlerindeki hız oldu gerçekten gözle görülür bir fark var resim kalitesi hakkında şu anlık birşey söyleyemeyeceğim ama zamanla anlaşılır o da
    saolasın allah w800'ü olanlara da nasip etsin(burdan extreme_danger'a sesleniyorum: noldu lem hava atıyodun r1bc002 var diye seni geçtim işte)

• sağolasn hocam inş bizede çıkacak yakında
    quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

yok telefon k750i
    dikkatimi çeken ilk şey resim geçişlerindeki hız oldu gerçekten gözle görülür bir fark var resim kalitesi hakkında şu anlık birşey söyleyemeyeceğim ama zamanla anlaşılır o da
    saolasın allah w800'ü olanlara da nasip etsin(burdan extreme_danger'a sesleniyorum: noldu lem hava atıyodun r1bc002 var diye seni geçtim işte)

• Yeni firmware hayırlı uğurlu olsun.
    Yeni firmware'lar ses kalitesine olumlu etki yapıyorsa çok iyi. W810i'de en son seste hoparlörde cızırtı oluşabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 3 Temmuz 2006; 18:23:39 >
  • sağ alt köşede yazan tarihin şeklide değişti
    @BOMBER
    haklı olabilirsin foto kalitesi konusunda ama napalım girdik bir kuyuya artık
    video kalitesi de artmış bu arada son sesteyken gelen az cızırtı vardı ya o da yok artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya aslında 2 fw arasını bu kadar uzatmazlardı yani k750i de çıkınca w800i le arasında en fazla 2-3 hafta olurdu bu sefer bayaa uzattılar neden acaba..
  • @KNİGHT586
    saol aga darısı size
    @Contranarya
    eywallah sizin de çıkar inşallah
    bir de şimdi farkettim yandaki play-pause tuşuna basınca kulaklığı takın diyodu ya şimdi durdurup/başlatıyo kulaklık olmadan
  • Aha bana nispet yapıyo allaaaaaaahhh
  • Bende yazılım güncellemesi yaptım biraz önce K750' ye. Eski versiyon R1AA008' di şimdi R1CA021 oldu. Biraz kurcaladım telefonu eski yazılıma göre bir fark göremedim. Bir kaç gün kullandıktan sonra farkları görürüm herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Bende yazılım güncellemesi yaptım biraz önce K750' ye. Eski versiyon R1AA008' di şimdi R1CA021 oldu. Biraz kurcaladım telefonu eski yazılıma göre bir fark göremedim. Bir kaç gün kullandıktan sonra farkları görürüm herhalde.

ama benimkisi R1N035'ti belki o yüzden olmuş olabilir bu farklar
  • yeni versiyondan bir foto;

bakın köşedeki tarihin şekli de değişti
  • bi tane de sıfır ışık mxe-60 kalitesiyle;
  • W800i'de en basarili sürüm hangisi su an arkadaslar?
    Benim telefon bazen usb kablosuyla pc ye baglandigimda, ilk basta pc telefonun hafizasini görüyor ama 1-2 dk sonra otomatik olarak kesiliyor okumuyor. Bunun versiyonla bir ilgisi varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

W800i'de en basarili sürüm hangisi su an arkadaslar?
    Benim telefon bazen usb kablosuyla pc ye baglandigimda, ilk basta pc telefonun hafizasini görüyor ama 1-2 dk sonra otomatik olarak kesiliyor okumuyor. Bunun versiyonla bir ilgisi varmi?

evet o bende de oluyodu bu versiyonu yükledim düzeldi artık benim versiyonum R1N035'ti seninki de %95 bu versiyon
    w800'de henüz R1CA021 çıkmadı onlardaki en son versiyon R1BC002 onu yükle

• Bu flaş olayı gerçekten çok iyi. Karanlık mekanlarda noise oranı bariz bir biçimde azalmış. Hemen ben de almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

W800i'de en basarili sürüm hangisi su an arkadaslar?

evet o bende de oluyodu bu versiyonu yükledim düzeldi artık benim versiyonum R1N035'ti seninki de %95 bu versiyon
    w800'de henüz R1CA021 çıkmadı onlardaki en son versiyon R1BC002 onu yükle

Evet aynen öyle. Su an ki versiyonu R1N035. en son versiyon dediginiz R1BC002'yi kullanan varmdir forumda?
    Bu son versiyonu nasil yükleyecegim. Bununla ilgili topic varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 2 Temmuz 2006; 21:59:41 >

• +1907 ya şu fotoya bakın hayran kaldım 0 noise mükemmel
    quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Bu flaş olayı gerçekten çok iyi. Karanlık mekanlarda noise oranı bariz bir biçimde azalmış. Hemen ben de almayı düşünüyorum.
  • yaw arkadaşlar şu telefon güncellemeyi banada öğretin nolur.....

se w800
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.