Şimdi Ara

>veee R1CA021 seus'tan başarıyla yükledim< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soylu

veee iştee k750i to w800i
    daha önce niye yaptırmamışım ya sanki yeni telefon almışım gibi.
    sürüm şu:
    r1na005 emea 7 kamera sürümü 4.5 20 ytl ye yaptırdım.
    en çok telefonun ilk açılışta -walkman mi? yoksa telefonmu diye sormasına bittim.
    bide sanki sesi daha fazla çıkıyor gibi geldi
    valla süper oldu

hayırlı olsun soylu
    yalnız sesi aynıdır çünkü k750 ile w800'ün sesi aynı
    kaça yaptırdın?
    @akay635
    arkadaşlara yardımcı olduğun için teşekkürler...
    dışarıdaydım yardımcı olamadım arkadaşlar kusura bakmayın...

• İŞTE BUDUR ARKADAŞLAR!SONUNDA BEN DE R1CA021 E GEÇMEYİ BAŞARDIM!KUTLAMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ

Diyebilmeyi çok isterdim,yine olmadı,yine telefon açıldı,yine sim kartı takın dediNeyse arkadaşlar bu konuda benden bu kadar.Kendinize iyi bakın

• @Millennium
    hocam pes etme, uğraş biraz daha, yapacaksın emin ol, relax ol
  • arkadaslar bu k750i wav ses dosyalarını görüyor ama çalmıyor w800de çalıyormu acaba w800 egecsek yazılımla wavalrı tanırmı ayrıca k750iyi w800i ye dönüştürsek ne gibi artıları olur wav dosyası çalarmı neler değişir bilenler anlatırsa iyi olur
  • W800' de uçuş modu var. K750' de bu özellik yok. Başka fark varmı bilemiyorum ama sanırım yok. K750 ile W800 aynı ses formatlarını destekliyor. Her iki telefonda bazı wav' ları çalıyor bazı wav' ları çalmıyor. W800' e geçsen bile bir değişiklik olmaz bu konuda.

quote:

Orjinalden alıntı: mustafakarasan

arkadaslar bu k750i wav ses dosyalarını görüyor ama çalmıyor w800de çalıyormu acaba w800 egecsek yazılımla wavalrı tanırmı ayrıca k750iyi w800i ye dönüştürsek ne gibi artıları olur wav dosyası çalarmı neler değişir bilenler anlatırsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Temmuz 2006; 23:31:40 >
  • Hocalar dediklerinizi yaptım.Güncelleme bitti. Sim kartı taktım........"DOĞRU SİM KARTI TAKIN" diye bir yazı başka birşey yok.Başka sim kart taktım yine aynı yazı. Lütfennn alıştıra alıştıra söyleyin yoksa?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: davutn

Hocalar dediklerinizi yaptım.Güncelleme bitti. Sim kartı taktım........"DOĞRU SİM KARTI TAKIN" diye bir yazı başka birşey yok.Başka sim kart taktım yine aynı yazı. Lütfennn alıştıra alıştıra söyleyin yoksa?????

nasıl yaa öyle bişey imkansız hayır olamaz...!!!!
  • Durum çok mu ciddi? Yardım lütfen.
  • Sanırım teknik servise gideceksin. Yazılımı bir daha güncelle istersen, tabi mümkün olursa. Bakarsın düzelir.
    quote:

Durum çok mu ciddi? Yardım lütfen.
  • ya ben delirecem. yaklaşık 3 ay önce aldım. versiyon R1N035 bir türlü update yapamadım. yaklaşık 10 günde bir deniyorum ama en sonunda telefonda en son yazılım yüklü diyor
  • Sim kilidi falansa bu acaba kodlarla açılır mı?
  • Bu durumda yapacak bir şey yok. Tamamen update servis ile alakalı bir durum. Kimi telefona son versiyonu yüklüyor, kimi telefona da versiyonu eski bile olsa en son versiyon diyor.

quote:

Orjinalden alıntı: biologist

ya ben delirecem. yaklaşık 3 ay önce aldım. versiyon R1N035 bir türlü update yapamadım. yaklaşık 10 günde bir deniyorum ama en sonunda telefonda en son yazılım yüklü diyor
  • Önceden kabul ettiği sim kartı sonradan nasıl kabul etmedi anlayamadım. Sim kartı doğru takıyorsun değil mi. Bazen dalgınlık olabiliyor. Yeniden yazılım yüklemeyi denedin mi?

quote:

Sim kilidi falansa bu acaba kodlarla açılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 6 Temmuz 2006; 1:54:23 >
  • kart doğru takılı tekrar günceledim sonuç değişmedi.....
  • quote:

ya ben delirecem. yaklaşık 3 ay önce aldım. versiyon R1N035 bir türlü update yapamadım. yaklaşık 10 günde bir deniyorum ama en sonunda telefonda en son yazılım yüklü diyor

hocam daha çoook denersin. 3 ay dediğin nedirki ben kaç 3 ay denedim. ben ilk denememde R1N035 yi yüklemiştim. onun üstüne 5-6 versiyon çıktı denemelerim hep nafile çıktı. sonuçta dayanamadım davinci ye el attım. ordan son versiyonu R1CA021 i yükledim. hoşuma gitmedi. davinciden tekrar 4 versiyon geriye dönüp R1AA008 yı yükledim. biraz onu kullandım. 3 gün önce seus u bi deneyeyim dedim. hooop son versiyon R1CA021. yani diyeceğim ille de bi davinciyle telefonu silkelemek lazım herhalde.

• quote:

Orjinalden alıntı: dh99

quote:

hocam daha çoook denersin. 3 ay dediğin nedirki ben kaç 3 ay denedim. ben ilk denememde R1N035 yi yüklemiştim. onun üstüne 5-6 versiyon çıktı denemelerim hep nafile çıktı. sonuçta dayanamadım davinci ye el attım. ordan son versiyonu R1CA021 i yükledim. hoşuma gitmedi. davinciden tekrar 4 versiyon geriye dönüp R1AA008 yı yükledim. biraz onu kullandım. 3 gün önce seus u bi deneyeyim dedim. hooop son versiyon R1CA021. yani diyeceğim ille de bi davinciyle telefonu silkelemek lazım herhalde.

ben telefonu ilk aldığımda r1n035 vardı ilk denediğimde son versiyon yüklü diyodu sonra bi daha denemedim geçen gün bi denedim yükledi

• w800 aldım, r1n035 yukluydu bugun ilk defa yukseltmeyi denedim ve ilk seferde yukseltti versiyonu r1bc002 oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Güle güle kullan Soylu.

quote:

sürüm şu:
    en çok telefonun ilk açılışta -walkman mi? yoksa telefonmu diye sormasına bittim.
    valla süper oldu

@akay635 teşekkürler

@gunlerim_ sensiz sağol
    ne kırması abi baya w800i işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 6 Temmuz 2006; 19:27:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

sürüm şu:
    valla süper oldu

hayırlı olsun soylu
    yalnız sesi aynıdır çünkü k750 ile w800'ün sesi aynı
    kaça yaptırdın?
    @akay635
    arkadaşlara yardımcı olduğun için teşekkürler...
    dışarıdaydım yardımcı olamadım arkadaşlar kusura bakmayın...

@cellat1905 sağol aga
    20 ytl ye yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 7 Temmuz 2006; 10:07:13 >

• Bu topicte gördüğüm fotolarda yeni versiyonun kalitesi eskisine oranla çok daha iyiymiş. Bu firmware'dan sonra yenisi çıkmayacak mı?

W810i için de çıkmaya başlasa keşke...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.