Şimdi Ara

>veee R1CA021 seus'tan başarıyla yükledim< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serser!

yaw arkadaşlar şu telefon güncellemeyi banada öğretin nolur.....

se w800

çok kolay dostum
    sonyericsson'un sitesine gir orda SEUS var onu indir ondan sonra bilgisayarın dilini ingilizce (A.B.D) yap daha sonra programı aç telefondan sim kartını çıkart pili yerine tak c'ye basılı tut usb'yi tak bırak güncellemeyi yap de bu kadar
  • Cellat, süper tarif etmişsin. Arkadaş hemen yapar şimdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

se w800

çok kolay dostum
    sonyericsson'un sitesine gir orda SEUS var onu indir ondan sonra bilgisayarın dilini ingilizce (A.B.D) yap daha sonra programı aç telefondan sim kartını çıkart pili yerine tak c'ye basılı tut usb'yi tak bırak güncellemeyi yap de bu kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

se w800

çok kolay dostum

Pekii update yapınca hep ingilizcemi kalıyor tel.. yani tr ye çevirme şansımız varmı???

• son sürüm yüklü olmamasına rağmen son sürüm yüklü diyor bunu nasıl hallederiz arkadaşlar....
  • @alamanyadan
    olmaz mı? 350 sayfalık k750/w800/w810 topicine bak
    @akay635
    tabi abi bundan iyisini nerden bulucak biz daha iyisini anlatana kadar bunula idare edin
    @chiller
    hayır bilgisayarı ingilizce yapıyosun telefon tr kalıyo
    @yusuftaner
    önceden bende de hep öyle diyodu bugün denedim oldu şans meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 3 Temmuz 2006; 0:00:00 >
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 6 Temmuz 2006; 1:57:39 >
  • tamam denicem.şimdi teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser! -- 3 Temmuz 2006; 0:15:05 >
  • Bundan iyisi can sagligi.
    Tesekkürler paylasimlariniz icin
    Update süresi ne kadar yaklasik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 2 Temmuz 2006; 23:40:46 >
  • Ya arkadaşlar benim versiyonum R1N035 ama SEUS yeni güncelleme yok diyor.Dediklerinizin hepsini yapıyorum ama USB kablosu her zaman bilgisayara takılı,update işince girdiğimde de telefonu takıyorum.Sizce bu sebepten olabilir mi?Yani kabloyu bilgisayardan çıkarıp K750i ye taktıktan sonra bilgisayara mı takmam gerek?Açıklarsanız sevinirim
  • 5.maddedeki programi kurmaya calisiyorum olmuyor.dosyalar genisletiliyor diyor 100 e geliyo bitiyo baska hic bise olmuyo
  • ''Yeni güncelleme yok'' iletisi çıkıyorsa sen işlemleri doğru yapmışsın ama SEUS yeni versiyonu yüklemiyor demektir. USB kablosunun sürekli bilgisayarda takılı olması problem yaratmaz, önemli olan gerektiği anda telefona takmandır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Ya arkadaşlar benim versiyonum R1N035 ama SEUS yeni güncelleme yok diyor.Dediklerinizin hepsini yapıyorum ama USB kablosu her zaman bilgisayara takılı,update işince girdiğimde de telefonu takıyorum.Sizce bu sebepten olabilir mi?Yani kabloyu bilgisayardan çıkarıp K750i ye taktıktan sonra bilgisayara mı takmam gerek?Açıklarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

''Yeni güncelleme yok'' iletisi çıkıyorsa sen işlemleri doğru yapmışsın ama SEUS yeni versiyonu yüklemiyor demektir. USB kablosunun sürekli bilgisayarda takılı olması problem yaratmaz, önemli olan gerektiği anda telefona takmandır.
    quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Ya arkadaşlar benim versiyonum R1N035 ama SEUS yeni güncelleme yok diyor.Dediklerinizin hepsini yapıyorum ama USB kablosu her zaman bilgisayara takılı,update işince girdiğimde de telefonu takıyorum.Sizce bu sebepten olabilir mi?Yani kabloyu bilgisayardan çıkarıp K750i ye taktıktan sonra bilgisayara mı takmam gerek?Açıklarsanız sevinirim

Artık sorunu bliyorum-,ah bir de nasıl cözeceğimi bilsem?Sakın davinci demeyin

• Not: Asagidaki yazi alintidir

Belki bazı kişiler bu update olayını ilk defa duyuyorlardır. Duyanlar da var fakat belki de yapamamışlardır. İşte bunun için size yardımcı olmaya çalışacağım.

İlk önce bu update sonucu telefonunuzda bazı değişiklikler meydana gelecektir. Bu son updatelerle gerek ses seviyesi artmıştır gerekse bazı problemler giderilmiştir.

Peki versiyonumuzu nasıl öğrenebilirim??

Bunun için telefonun normal ekranındayken

joyistik sağa, yıldız, joyistik sola, tekrar joyistik sola, yıldız, joyistik sola ve son olarak yıldıza basarak öğrenebilirsiniz.
    >*<<*<*

En son sürüm R1BC002'dir.

Gelelim update olayına.

Bu işlem için ilk önce telefonunuzu bilgisayara tanıtmanız gerekmektedi.
    Bunun için bilgisayarınıza PC suite'yi kurun.
    Daha sonra

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...14033&esi=true

sitesine girin ve usb driver'i bilgisayarınıza indirin.
    Zipli olarak inen bu dosyayı bir klasöre çıkartın.
    Telefonunuzu kapatın ve "c"ye basılı tutarak usb kablosuna bağlayınız.
    "yeni donanım bulundu" dedikten sonra donanım ekleme sihirbazından "listeden işaretle"ye tıklayın.
    Oradan "gözat"a tıklatın ve dosyaları çıkarttığınız klasöre gidiniz.
    Sürücüyü yükledikten sonra telefonunuzu usb'den çıkartınız.

Bu işlemi yaptıktan sonra sonyericsson'nun sitesinden update servisi indirin ve kurun.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...21839&esi=true

Burası çok önemli
    Bu programı indirdikten sonra "denetim masası"ndan "bölge ve dil seçenekleri"nden amerikan ingilizcesini seçiniz. Ayrıca "gelişmiş" sekmesinden de dil olarak amerikan ingilizcesini seçiniz. (Not: Bu işlem sonucu telefonunuzun dili gene Türkçe olarak kalacaktır.)

Bilgisayarınızı yeniden başlatmak isteyecektir ve yeniden başlatın.

Telefonunuzun şarj'ı full ya da full'e yakın olmalıdır.

Herşey tamam olduktan sonra masaüstündeki "update service"i çalıştırın.
    Telefonu usb'ye bağlamayın gerektiğinde belirtecektir.
    En başta bir şeyler yükleyecektir.
    Dil olarak Türkçe'yi seçiniz.
    Sözleşme çıkacak onu kabul ettikten sonra telefonunuzun bağlantı şeklini soracak.
    Ondan sonra çıkan sayfada telefonunuzun sim kartını çıkartmanı isteyecek.
    Daha sonra telefonu kapatarak "c"ye basılı tutup usb'ye bağlayacaksınız. Bu işlemi doğru yaptıktan sonra sizden "c" tuşunu bırakmasını söyleyecek.

Ve gerekli yüklemeleri yaptıktan sonra telefonunuza son sürümü yükleyecektir.

• %100' e geldikten sonra kendiliğinden bir kurulum penceresinin daha açılıp kuruluma devam etmesi gerekir. %100' e geldikten sonra acele etme biraz bekle bakalım kurulum penceresi çıkacak mı?

quote:

5.maddedeki programi kurmaya calisiyorum olmuyor.dosyalar genisletiliyor diyor 100 e geliyo bitiyo baska hic bise olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 3 Temmuz 2006; 0:52:13 >
  • Serser!, ne yaptın kurabildin mi programı?
  • abicim dili falan degistirdim farkindaysan yazimdan.ama update kurulmuyo.bunu neden yapiyo anlamadim.pc suite falan tamam hepsi ama indirdigim update pcye kurulmuyor.yani dosyalar genisletiliyor diyor 100 e geliyo bitiyo baska hic bise olmuyo.bende hic birsey anlamadim.daha once hic guncelleme yapmadim.
  • Windows/denetim masasından güvenlik duvarını ve başka kullandığın güvenlik duvarı (firewall) programları varsa pasif duruma getir ondan sonra bir daha dene.

quote:

abicim dili falan degistirdim farkindaysan yazimdan.ama update kurulmuyo.bunu neden yapiyo anlamadim.pc suite falan tamam hepsi ama indirdigim update pcye kurulmuyor.yani dosyalar genisletiliyor diyor 100 e geliyo bitiyo baska hic bise olmuyo.bende hic birsey anlamadim.daha once hic guncelleme yapmadim.
  • ben pc suite falan kurmadan yaptım sorun olmuyo yalnız dili ingilizce yapmazsanız olmaz bir de ingilizce yaptıktan sonra hala olmuyosa pc'yi yeniden başlatın o zaman olacaktır
  • ben'm pc sp1 guvenlik duvari sp1 de nsl ayarlaniyo bilmiyorum.sp2 kurmaya calistim aynen dosya ayiklaniyo sonra bisey olmuyo.biliyorum format istedigini ama harddiskim full dolu atamiyorum iste.artik yarin ugrasicam yaptiklariniz icin cok tesekkur ederim.yarin halledmeye calisicam..
  • SE lerin en çok hoşuma giden özelliğinden biridir bu, kendi cihazını güncelleme imkanı. Nokia da yok malesef. Fakat yakında hiç bir makinaya gerek kalmadan, sadece telefonu kullanarak artık o zaman teknolojisi ne olur bilinmez, 3G sayesinde çok hızlı bir şekilde firmware çekilip kurulabilecek. Kısaca FOTA deniyor buna. Firmware Over The Air.

Not: Yeni versiyonu güle güle eskit cellat1905
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.