Şimdi Ara

>veee R1CA021 seus'tan başarıyla yükledim< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
4.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme işlemini başka bir bilgisayarda yapabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: serser!

ben'm pc sp1 guvenlik duvari sp1 de nsl ayarlaniyo bilmiyorum.sp2 kurmaya calistim aynen dosya ayiklaniyo sonra bisey olmuyo.biliyorum format istedigini ama harddiskim full dolu atamiyorum iste.artik yarin ugrasicam yaptiklariniz icin cok tesekkur ederim.yarin halledmeye calisicam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

SE lerin en çok hoşuma giden özelliğinden biridir bu, kendi cihazını güncelleme imkanı. Nokia da yok malesef. Fakat yakında hiç bir makinaya gerek kalmadan, sadece telefonu kullanarak artık o zaman teknolojisi ne olur bilinmez, 3G sayesinde çok hızlı bir şekilde firmware çekilip kurulabilecek. Kısaca FOTA deniyor buna. Firmware Over The Air.

Not: Yeni versiyonu güle güle eskit cellat1905

saol
    bu arada n93 topiğine bişey yazdım cevaplayabilirsen sevinirim
    ayrıca dediğin olay olursa çok iyi olur cidden doğubankla uğraşmayız

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

yeni versiyondan bir foto;
     >veee R1CA021 seus'tan başarıyla yükledim<

bakın köşedeki tarihin şekli de değişti

CeLLaT_1905 Kardeş aynı versiyonu bende kullanıyorum ama tarihte bir değişiklik olmadı örneğin; 03.07.06 09:58 yazıyor

• CeLLaT_1905

yeni versiyonun hayırlı olsun.

bide ben denesemmi acaba? ya telefon kucaamda kalırsa
    versiyonumda baya eski r1j ile başlayan.
  • @soylu teşekkürler
    senin de hemen geçmen lazım çünkü senin ki en eski ve en sorunlu versiyon bir an önce yükle merak etme elinde kalmaz çok kolay çünkü
    @taner_06
    hoca değişti derken yani sen de ne kadar bi değişiklik istiyon ki yaws
    yazı türü değişmiş sadece tarihin
    bak mesela bir alttakindeki tarihe bak;

bi de buna;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 3 Temmuz 2006; 14:36:07 >

• arkadaslar ben de r1bc002 versiyonu mevcut
    resim kalitesinden hiç memnun degilim
    daha once r1n35 lik versiyonu kullanıyordum
    video kalitesi haric herseyden cok memnundum ama bu r1bc lik versiyon ile birlikte foto kalitesi bariz bir sekilde dustu ve noise oranı arttı, gece cekimleri berbatlaştı.
    bu yuzden r1n35 e geri bile donmek istiyorum ancak geri donus nasıl oluyor bilmiyorum.
    son versiyon r1ca ile ilgili olarak da resim kalitesinin yine artmadıgını duymustum ancak kullanan arkadaslardan daha detaylı yorumlar almak isterim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

arkadaslar ben de r1bc002 versiyonu mevcut
    resim kalitesinden hiç memnun degilim
    daha once r1n35 lik versiyonu kullanıyordum
    video kalitesi haric herseyden cok memnundum ama bu r1bc lik versiyon ile birlikte foto kalitesi bariz bir sekilde dustu ve noise oranı arttı, gece cekimleri berbatlaştı.
    bu yuzden r1n35 e geri bile donmek istiyorum ancak geri donus nasıl oluyor bilmiyorum.
    son versiyon r1ca ile ilgili olarak da resim kalitesinin yine artmadıgını duymustum ancak kullanan arkadaslardan daha detaylı yorumlar almak isterim...

telefon k750i mi?
    eski versiyona dönme diye bir olay yok diye biliyorum ama yine de başka birinden kesin bilgi al derim
    r1ca'nın foto kalitesi güzel ben beğendim bir sorun yok

• ya bende bu versiyonu yüklemek istiyorum ama foto
    olayında şüpheliyim bir kaç resim koyarsanız yeni versiyonla çekilmiş sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza keskinkılıç

ya bende bu versiyonu yüklemek istiyorum ama foto
    olayında şüpheliyim bir kaç resim koyarsanız yeni versiyonla çekilmiş sevinirim

yukarıda iki tane koydum birazdan çeker koyarım yine
  • buyur dostum iki tane yeni versiyonla çekilmiş fotoğraf; (bence gayet güzel)

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

@soylu teşekkürler
    senin de hemen geçmen lazım çünkü senin ki en eski ve en sorunlu versiyon bir an önce yükle merak etme elinde kalmaz çok kolay çünkü
    @taner_06
    hoca değişti derken yani sen de ne kadar bi değişiklik istiyon ki yaws
    yazı türü değişmiş sadece tarihin
    bak mesela bir alttakindeki tarihe bak;

bi de buna;

dostum iyi güzel koymuşun resimleri ama benim telefondaki tarih formatı o şekilde değil ben onu söylüyorum yani ay ismi yazıyla değil sayıyla. Oh be

• hmmm... ilginç
  • arkadaslar ben update serviceyi indirdim kurdum sonra yine kendisi birşeyi indirip kurdu şimdi karsıma sony ericsson yazan bir yazı birde ilerleme çubugu çıktı devamlı ilerliyor ama açılan baska birşey yok sorun nedir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafakarasan

arkadaslar ben update serviceyi indirdim kurdum sonra yine kendisi birşeyi indirip kurdu şimdi karsıma sony ericsson yazan bir yazı birde ilerleme çubugu çıktı devamlı ilerliyor ama açılan baska birşey yok sorun nedir acaba

kapat programı ve;
    bilgisayarım<denetim masası<bölge ve dil seçenekleri< dil: ingilizce (a.b.d) yap düzelir sorunun
  • k750 telefonu ikinci el aldım tel daha yeni görünüyor acaba bunun garantisi olup olmadıgını nerden kontrol edebilirim bilen varmı
  • quote:

k750 telefonu ikinci el aldım tel daha yeni görünüyor acaba bunun garantisi olup olmadıgını nerden kontrol edebilirim bilen varmı

http://imei.tk.gov.tr adresine gir telefondan *#06#'yi tuşla karşına çıkan rakamları son iki rakam hariç yaz oraya ve sorgula kayıt bulundu derse garantilidir
  • Telefonu aldığın kişiden bilgi alabilirsin, sanırım bu aklına gelmiştir seninde. Ayrıca KVK ve GENPA gibi ithalatçılardan bilgi alabilirsin. Bunun dışında bir yol var mı bilmiyorum.

quote:

k750 telefonu ikinci el aldım tel daha yeni görünüyor acaba bunun garantisi olup olmadıgını nerden kontrol edebilirim bilen varmı
  • Cellatın dediği gibi önce kayıtlı olup olmadığın öğren. Ama telefonun kayıtlı olması garantili olmasını gerektirmez tabi. Garanti durumunu ayrıca öğrenmek gerekir.
  • evet sen bu telefonu aldığın zaman sana garanti belgesi vermediyse spottur
    not: sonyericssonların greyi yoktur
  • arkadaslar imei numaramı kontrol ettim imei sorgulama adresinden telefon kayıtlı görünüyor oyüzden imei sorgulama olayı gibi garanti sorgulayabileceğimiz bir adres falan varmı satıcı garanti olayının olup olmadıgını bilmiyor ama tel yeni.. hırpalanmamıs yani fazla kullanılmamış ayrıca bunların data kablo fiyatlar nedir siz bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakarasan -- 3 Temmuz 2006; 23:12:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.