Bildirim
vectra b çok mu konforsuz ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
7 sene kullandık gayet konforlu ve oturaklı bi araç -
vectranın süspansiyonları serttir.. o yüzden şehir içi konfor aramayın ... ama şehir dışı bu sertlik size yol tutuş olarak geri dönüyor...
yol sesi lastiktendir... yoksa vectralar öyle çok yol sesi almaz yılına göre yalıtımı başarılıdır... -
ilk vectramı 1995dealdım cyi 2008de sattım vectra konforludur bir mercedes 2 buna binen başka arabada hep bu lüksü arar derlerquote:
Orijinalden alıntı: avensis42
vectranın süspansiyonları serttir.. o yüzden şehir içi konfor aramayın ... ama şehir dışı bu sertlik size yol tutuş olarak geri dönüyor...
yol sesi lastiktendir... yoksa vectralar öyle çok yol sesi almaz yılına göre yalıtımı başarılıdır... -
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
7 sene kullandık gayet konforlu ve oturaklı bi araç
katılıyorum..
-
hah mercedes ve vectra hahahahha mercedes 2 hahahahha
-
yok bayağı ses alıyor -
Araca çok önceden binmiştim.Hatırladığım kadarıyla bozuk bir yolda bayağı bir sarsıntılı,sert gelmişti bana. -
96 yılında babamın şirketine sıfır olarak almıştık.2003 yılına kadar kullanmışlardı
konfor yok.ama yol tutuşu çok güzel -
yıllardır kullanırız. süspansiyonları sert ama yere yapışır. çokta rahatsız bir araç değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: harunrasit
mercedes ve vectra öncelik sıralaması yapmadım senin gibi aklı evvellerin tek derdi pahalı marka holiganlık maksadınız -
quote:
bende gülmemek için kendimi zor tuttum sen açık etmişin bari bende güleyim
-
vectrada kullandım hali hazırda mondeo 2006 da kullanmaktayım
mondeo yu mercedese tercih edeceğini söyleyeni de gördüm
marka fanatiği aklı evvel değilim sen ne söylediğini bilmiyorsun bence
bir mercedese bin sonra konuşalım diyecem cevabın hazır bindin değilmi zaten
işte polyanna diye bir kız varmış zamanında, çok mutluymuş bana onu hatırlattın
-
malesef bende hayal kırıklıgı yaşattı ,marea ya laf edeler ama marea daha sessiz bir araç -
quote:
hocam ben vectra da kullanıyorum avensiste , auriste, s class da ... neyin ne olduğunu iyi biliyoruz... bu forum zıvanadan çıkmış ... ergenler almış yürümüş .. adamlar binmedikleri görmedikleri araba hakkında yorum yaparlar ....
vectranın neresi konforlu .... konforlu diyen arkadaşlar ya ömründe başka arabaya binmemiş yada körü körüne marka fanlığı yapıyor.. vectra tarihin en konforsuz sert süspansiyonlu aracıdır...
-
quote:
Orijinalden alıntı: avensis42
quote:
hocam ben vectra da kullanıyorum avensiste , auriste, s class da ... neyin ne olduğunu iyi biliyoruz... bu forum zıvanadan çıkmış ... ergenler almış yürümüş .. adamlar binmedikleri görmedikleri araba hakkında yorum yaparlar ....
vectranın neresi konforlu .... konforlu diyen arkadaşlar ya ömründe başka arabaya binmemiş yada körü körüne marka fanlığı yapıyor.. vectra tarihin en konforsuz sert süspansiyonlu aracıdır...
ilk arabamda opeldi. sert süspansiyon konfor için tek referansmı şimdi ben 1996da aldım ilk vectra b cdmi kısa bir süre confort denen 2002 kullandım kısaca tecrübeliyim c için aynı şeyi söyleyemem 2008 makyajlısının sahini oldum 2010da saatana kadarda tepe tepe kullandım fakat vectra b konforlu arabadır diğer araçlarda bu konforu ararsınız
opel geçmişime bakarak yaftalamayın ilk opel hariç tamamen tesadüfi hadiseler şuan reno kullanıyorum
quote:
2.el mercedes sahibide oldum zamnında ben tercihlerden değil alışkanlıklardan bahsediyorum mercedese binen başka arabada bu konforu arar vectra b ye binende bak sıralamayı değiştirdim ama anlatmak istediğim mevzu değişmedi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en iyi turbo markaları
- arabayı sürttüm boyası kalktı
- türkiye şartlarında en iyi lastik
- motor yağı fazla olursa ne olur
- nexen lastik yorum
- citroen fiyat listesi 2025
- citroen c3 sıfır fiyatları
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- corolla gr
- android auto sesli komut çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X