Şimdi Ara

vectra b çok mu konforsuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde bir abimiz cd 2.0 vectra almış binme fırsatım oldu çok motor ve yol sesi alıyordu ,benim marea daha konforlu ve sessiz geldi ,araçta mı sorun var yoksa gerçekten konforsuz mu ?d sınıfı bir araca hiç yakıştıramadım

• 7 sene kullandık gayet konforlu ve oturaklı bi araç
  • vectranın süspansiyonları serttir.. o yüzden şehir içi konfor aramayın ... ama şehir dışı bu sertlik size yol tutuş olarak geri dönüyor...

yol sesi lastiktendir... yoksa vectralar öyle çok yol sesi almaz yılına göre yalıtımı başarılıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

vectranın süspansiyonları serttir.. o yüzden şehir içi konfor aramayın ... ama şehir dışı bu sertlik size yol tutuş olarak geri dönüyor...

yol sesi lastiktendir... yoksa vectralar öyle çok yol sesi almaz yılına göre yalıtımı başarılıdır...
    ilk vectramı 1995dealdım cyi 2008de sattım vectra konforludur bir mercedes 2 buna binen başka arabada hep bu lüksü arar derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

7 sene kullandık gayet konforlu ve oturaklı bi araç

katılıyorum..
  • hah mercedes ve vectra hahahahha mercedes 2 hahahahha
  • yok bayağı ses alıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araca çok önceden binmiştim.Hatırladığım kadarıyla bozuk bir yolda bayağı bir sarsıntılı,sert gelmişti bana.
  • 96 yılında babamın şirketine sıfır olarak almıştık.2003 yılına kadar kullanmışlardı
    konfor yok.ama yol tutuşu çok güzel
  • yıllardır kullanırız. süspansiyonları sert ama yere yapışır. çokta rahatsız bir araç değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunrasit

hah mercedes ve vectra hahahahha mercedes 2 hahahahha

mercedes ve vectra öncelik sıralaması yapmadım senin gibi aklı evvellerin tek derdi pahalı marka holiganlık maksadınız
  • quote:

hah mercedes ve vectra hahahahha mercedes 2 hahahahha

bende gülmemek için kendimi zor tuttum sen açık etmişin bari bende güleyim

• vectrada kullandım hali hazırda mondeo 2006 da kullanmaktayım
    mondeo yu mercedese tercih edeceğini söyleyeni de gördüm
    marka fanatiği aklı evvel değilim sen ne söylediğini bilmiyorsun bence
    bir mercedese bin sonra konuşalım diyecem cevabın hazır bindin değilmi zaten
    işte polyanna diye bir kız varmış zamanında, çok mutluymuş bana onu hatırlattın

• malesef bende hayal kırıklıgı yaşattı ,marea ya laf edeler ama marea daha sessiz bir araç
  • quote:

vectrada kullandım hali hazırda mondeo 2006 da kullanmaktayım

hocam ben vectra da kullanıyorum avensiste , auriste, s class da ... neyin ne olduğunu iyi biliyoruz... bu forum zıvanadan çıkmış ... ergenler almış yürümüş .. adamlar binmedikleri görmedikleri araba hakkında yorum yaparlar ....

vectranın neresi konforlu .... konforlu diyen arkadaşlar ya ömründe başka arabaya binmemiş yada körü körüne marka fanlığı yapıyor.. vectra tarihin en konforsuz sert süspansiyonlu aracıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

hocam ben vectra da kullanıyorum avensiste , auriste, s class da ... neyin ne olduğunu iyi biliyoruz... bu forum zıvanadan çıkmış ... ergenler almış yürümüş .. adamlar binmedikleri görmedikleri araba hakkında yorum yaparlar ....

vectranın neresi konforlu .... konforlu diyen arkadaşlar ya ömründe başka arabaya binmemiş yada körü körüne marka fanlığı yapıyor.. vectra tarihin en konforsuz sert süspansiyonlu aracıdır...

ilk arabamda opeldi. sert süspansiyon konfor için tek referansmı şimdi ben 1996da aldım ilk vectra b cdmi kısa bir süre confort denen 2002 kullandım kısaca tecrübeliyim c için aynı şeyi söyleyemem 2008 makyajlısının sahini oldum 2010da saatana kadarda tepe tepe kullandım fakat vectra b konforlu arabadır diğer araçlarda bu konforu ararsınız

opel geçmişime bakarak yaftalamayın ilk opel hariç tamamen tesadüfi hadiseler şuan reno kullanıyorum

quote:

2.el mercedes sahibide oldum zamnında ben tercihlerden değil alışkanlıklardan bahsediyorum mercedese binen başka arabada bu konforu arar vectra b ye binende bak sıralamayı değiştirdim ama anlatmak istediğim mevzu değişmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.