Bildirim
Ve Windows 7 tüm dünyada lanse edildi (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım iyimisin sen isteyen xp kullanır isteyen windows 7 hayır yani ne dert yaptınki SANANE 
quote:
Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS
XP diyenler var halen

Yerlerdeyim 

_____________________________ Gunesi hic Rakiyla batirmamissan
ilk kadehi sagliga
Ikinciyi dostlara
son kadehi O'na kaldirmamissan
Cok isteyip aramadiysan eksik yasamissn
-
quote:
Orijinalden alıntı: alito
25 euro ya korsanı gelecek demek istedi galiba :DD
yani
_____________________________ -
2 gün önce sipariş ettim hala gelmedi içime kurt düştü 
XP kullanmak için benim en önemli sebebim DirectSound olması.DirectSound olmayınca ne oyun oynamak istiyorum ne müzik dinlemek ne de film izlemek.Kaliteli sese alışanlar için gerçekten çok zor bir durum.Şu an diğer HDD ime Vista kurulu ve ondan yazıyorum.Masaüstü kullanımı için Vista gerçekten çok hızlı.Görsellik ayrı bir güzellik.
Creative ile Microsoft danışıklı bir dövüş içinde oldukları hakkına bir duyum aldım.Creative X-FI 2 hazırlığında.Ve XP deki X-FI kalitesini Vista ve 7 de bizlere sunacak.Yani benim gibi X-FI kullanan insanlar çaresiz kartlarını çöpe atıp yeni kartları alacak.Creative in bu şeklide cebi dolacak.Eğer X-FI 2 çıkarsa bu söylediklerimi hatırlarsınız.
Vista ve 7 de kaliteli ses almak şu an mümkün değil.O kadar övdüğünüz sistem 5 duyu organımızdan birine hitap etmiyor daha ne kadar kötü olabilirdi ki.Zaten Bilgisayar kullanırken görür ve duyarız.Eğlencenin yarısı gitmiş haberiniz yok.
PES bile oyamak istemiyorum o derece seslerden tiksiniyorum şu an Vista da.7 yi denemedim ama durumun daha da vahim olduğundan hiç şüphem yok._____________________________ Belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir...
Bülent ORTAÇGİL
-
220 TL ye Home Premium aldım son derece memnunum
Hala xp yi koruyanlar var.
ben xp kullandığım zamanlar iki haftada bir format atardım,çünkü anlamsız bir şekilde yavaşlardı,yavaş açılırdı yavaş tepki verirdi vs.
ama windows 7 ile format atmama rekorumu kırdım,bir sürü oyun yükledim durmadan video convert ettim her şeyi yaptım ama "gık" bile demedi.şu an pahalı bir işletim sistemi ama durun daha yeni çıktı sabredin
bu arada 7600 sürümü var bende yeni çıkana güncellemeye gerek var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 25 Ekim 2009; 17:44:04 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
XP kullananların belli ki sebebi var hala kullanıyor.Futbol takımı tutar gibi bir işletim sistemi fanatikliği yapmadığımız kalmıştı onu da yapıyoruz.
XP kullanmak için benim en önemli sebebim DirectSound olması.DirectSound olmayınca ne oyun oynamak istiyorum ne müzik dinlemek ne de film izlemek.Kaliteli sese alışanlar için gerçekten çok zor bir durum.Şu an diğer HDD ime Vista kurulu ve ondan yazıyorum.Masaüstü kullanımı için Vista gerçekten çok hızlı.Görsellik ayrı bir güzellik.
Creative ile Microsoft danışıklı bir dövüş içinde oldukları hakkına bir duyum aldım.Creative X-FI 2 hazırlığında.Ve XP deki X-FI kalitesini Vista ve 7 de bizlere sunacak.Yani benim gibi X-FI kullanan insanlar çaresiz kartlarını çöpe atıp yeni kartları alacak.Creative in bu şeklide cebi dolacak.Eğer X-FI 2 çıkarsa bu söylediklerimi hatırlarsınız.
Vista ve 7 de kaliteli ses almak şu an mümkün değil.O kadar övdüğünüz sistem 5 duyu organımızdan birine hitap etmiyor daha ne kadar kötü olabilirdi ki.Zaten Bilgisayar kullanırken görür ve duyarız.Eğlencenin yarısı gitmiş haberiniz yok.
PES bile oyamak istemiyorum o derece seslerden tiksiniyorum şu an Vista da.7 yi denemedim ama durumun daha da vahim olduğundan hiç şüphem yok.
Arkadaşım acayip şüpeye düşürdün beni, bendede Creative SB X-Fi Titanium var ve windows 7 yüklü durumda. Kartı taktım ses driverlarını yükledim bi deneyeyim dedim ama onboard ses kartından pek bir farkı olmadığını gördüm açıkcası ve suçuda speakerda bulmuştum çünkü elimde Logitech S220 2+1 (17W) speaker var.. Bu speaker ile daha fazla performans alamıyacağımı düşünüp, yakın zamanda Sennheiser Eh 250 yada Eh 150 almaya karar verdim. Ancak benim sorunum windowstan mu yoksa speakerdan mı aklım karıştı şimdi..._____________________________
-
ben de çalışırmı acaba
yok yani çalışmassa ne ederiz :) -
_____________________________ Asus ROG MAXIMUS IX CODE Z270 - //i7 7700K 4.2Ghz(o.c. 4.8ghz)(NZXT Kraken X62)//G.SKILL F4-3000C15D-16GVRB RipjawsV 16gb 3000mhz (2*8)hyperx fan // Asus Rog Strix GTX 1070 8GB//ASUS VG248QE 24" 3d 144hz Monitor -Samsung P2350 23" 60hz LCD ToC Monitor// Corsair Force GT 120GB CSSD-1tb (500 500) samsung hdd (7200rpm,16mbcache)-western dıgıtal Caviar green 12tb hdd (6x2tb 64mb cache)-seagate 1tb barracuda//creative x-fi titanium fatality pro sound card//Aerocool Strike X ST Big Tower Oyuncu Kasası/High Power Direct12 1000W 80 Plus Bronz Modüler PSU//ZALMAN ZM-MFC3 5.25'' FRONT PANEL FAN KONTROLCÜ Aerocool Touch 2000 //lg dvd rw//logitech z-5500 505watt 5.1 speaker//logitech G27 feedback wheel//logitech G500-G105//lenovo y560(gaming series) -
niye çalışmasınki 
quote:
Orijinalden alıntı: engova
ben de çalışırmı acaba
yok yani çalışmassa ne ederiz :)
_____________________________ Gunesi hic Rakiyla batirmamissan
ilk kadehi sagliga
Ikinciyi dostlara
son kadehi O'na kaldirmamissan
Cok isteyip aramadiysan eksik yasamissn -
netbookta w7 ve xp yüklü oyunların ve programların rahat çalışması için xp kullanıyorum ama güvenlik ve şıklık için w7 kullanıyorum xpde autorun bile kapatamıyoruz birinin flash diskini takacağım zaman w7 şart yoksa direk bulaşır virüs. Xpden netbookta vaz geçilmez. ama sadece xp ile de yaşanmaz hepsinden kurun bi tane işte... vistanızda olsun arada vay be ne işkenceydi ne rezil bişeydi diyip bakarsınız onada... -
quote:
Orijinalden alıntı: Enochian.
quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
XP kullananların belli ki sebebi var hala kullanıyor.Futbol takımı tutar gibi bir işletim sistemi fanatikliği yapmadığımız kalmıştı onu da yapıyoruz.
PES bile oyamak istemiyorum o derece seslerden tiksiniyorum şu an Vista da.7 yi denemedim ama durumun daha da vahim olduğundan hiç şüphem yok.
Arkadaşım acayip şüpeye düşürdün beni, bendede Creative SB X-Fi Titanium var ve windows 7 yüklü durumda. Kartı taktım ses driverlarını yükledim bi deneyeyim dedim ama onboard ses kartından pek bir farkı olmadığını gördüm açıkcası ve suçuda speakerda bulmuştum çünkü elimde Logitech S220 2+1 (17W) speaker var.. Bu speaker ile daha fazla performans alamıyacağımı düşünüp, yakın zamanda Sennheiser Eh 250 yada Eh 150 almaya karar verdim. Ancak benim sorunum windowstan mu yoksa speakerdan mı aklım karıştı şimdi...
Denemesi bedava kur XP yi farkı gör._____________________________ Belki benim kağıt param bir şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir...
Bülent ORTAÇGİL
-
Ya okuduğuma pişman oldum 3 sayfayı vallahi. Ne bu xp vista seven savunuculuğu anlamadım gitti. Sanki para alıyor millet microsoftan kullandığı işletim sistemi sayesinde... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
quote:
Orijinalden alıntı: aber1
XP dewam
xp nin helvasını yedik arkasından fatiha okuduk hala xp diyenler var.şaşarım buna.
aynen helvasını yedik (: önümüzdeki hafta alacağım bende_____________________________ -
bende yükledimde şu aşağıdaki menü kısmına alışamadım eskinden 2.pencereyi açmak için tekrar tıklamak yetiyordu, şimdi açık pencere varsa mutlaka sağ tuş yapıp tekrar açmak gerekiyor. bir kolay yolu varsa sölerseniz sevinirim bulamadım çünkü
mesela firefox penceresi açıksa yeni sayfa açmak için sağ tuş yapıp tekrar mozilla firefox a tıklamam gerekiyor._____________________________ -
Microsoft bu işletim sistemini 100 TL gibi normal bir fiyatla satsa eminim şu ankinden kat be kat fazla kar eder. Ama ne yapacaksın nato mermer...
6 yıldır xp kullanan biri olarak 7 ne kadar sorunlu olursa olsun değişiklik için 7 alıcam yoksa xp xp nereye kadar _____________________________ -
arkadaşlar ben şu an orjinal vista kullanıyorum laptopımda.acaba windows 7 yüklersem daha sonra orjinal vista ma dönme şansım var mıdır.benim alet asus.bilirsiniz belki hd de sürekli yedekli duruyo vista o yine durur mu acaba. -
Banada bugün Windows 7 hediye geldi yarın kurup ilk deneyimlerimi aktaracağım.
Discopolis senin soruna gelincede kendi görüşüm olarakdan Vista'ya geri dönme şansın elbet olur ama yedeklerin gider diye umuyorum.Ama yinede başka arkadaşlara da danışmak lazım..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki