Şimdi Ara

VE SONUNDA!!! XFX 9800GX2 KULLANICI TESTİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=181248

(link koydum aslında resim resim upload edip koycaktım ama tesin yapan kişinin emeğine saygı için linki koydum)

• Load sıcaklık gerçek ise gayet iyi
  • Bence Crysis için haala iyi bi kart değil very high modu için.
  • vga ya 1000 ytl civarı para ver, işlemcinin anasını ağlat 4.0 ghz' e çıkar, crysis de saniyede 15 frame gör, ekrana bak otur ağla...
  • eee hani 3870x2 den fazla ısınacak diyenler ?
  • ylanız o çözünürlükte o sonuç yine de crysis için iyi diyorum. ben crysis için artık umutlu değilim. optimizasyonu hiç iyi değil bu oyunun.
  • Kart fena değil bence; Very High averaj 30 fps iyi gibi ama minimum FPS'nin 15 olması sıkıntılı bir durum, karışık savaş sahnelerinde o FPS daha da düşer. Ultra ve GTX'ler 384 bit avantajını buralarda gösteriyor zaten
    Bu arada kart DFS'ye geliyor ön siparişte gözüküyor 953 lira, 6 taksit. 2-3 aya 800 liraya düşer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onca para ver sonra da AA açamayıp göbek at iyi valla.
  • gpu z de sli enabled yazması gerekmiyormu bu kartlarda
  • 8800 ultra dan pek fazla farkı yok gibi geldi bana crysis testi için;
  • bence yetersiz ve çok çok pahallı bi kart.driver desteği olsa 3870x2 cf çok daha iyi sonuç verir
  • Ultra alanlar çok akıllıca seçim yapmış oldular :)
  • 3870x2 yanında performansı çok sönük. sıcaklıgı Full Temp ( 78º/80º) ( Cod4 Multiplayer) denmiş. kasa yan kapagı açık vaziyette bu sıcaklıgı görüyorsa kasa kapagı kapalıyken 100 dereceye rahat çıkacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanx
    Bence Crysis için haala iyi bi kart değil very high modu için.

Acaba Crysis bu donanımlar için iyi bir oyun mu???? Bence Crysis'in testlerine bakıp birşey elde edilmez
  • resmi lansman sonrası yapılan bir çok incelemeyi sitede paylaştık ve sonuçta genelde 9800 GX2 oyunlarda en üst seviyede yer alıyor. 8800 ultra 88oo gt 3870 x2 bu kartın gerisindeler, bunu öncelikle saptayalım.
    crysis içinse sadece benchmark olarak kalsın aramızda, oynadık oldu bitti 2. si gelene kadar zaten çoğumuz ortalamanın üstü segmentteki kartlar ile oyunda zevk alarak oynamadık mı oynadık. ha bench olarak olsun tabi her testte tüm sistemi sömüren ne yapsan bir türlü performasn arttırılamayan bir oyun tabi ki olmalı bu segmentte. ha şunu da hatırlatayım bu sözlerim dx10 için geçerli. Xp de herşey günlük güneşlik zaen.
  • high da oldukça iyi performans sergilemiş fakat very high da sürünmüş... crysis için ekran kartı almak bu saatten sonra hatadır.
  • sonuçlar fena sayılmaz abartıldığı kadar kötü değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 21 Mart 2008; 16:44:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

3870x2 yanında performansı çok sönük.

Bunu neye dayanaraktan soluyosun acaba.X2 yı darmadagın eden kart nasıl oluyoda 3870x2 yanında sonuk kalmıs dıebılıyosunuz hayret edıyorum sıze.Bırakın su fanatıklıgı bırakın su at gozluguyle yaşamayı !!!!Ortaya bır kart sergılenmış yerden yere vurdunuz Bu cumlemı kesınlıkle fanatızım olarak algılamayın.Ben gerceklerı soluyorum ve kartın fıyat harıcınde performans olarak hakkını verdıgını dusunuyorum.En azından benım acımdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 21 Mart 2008; 16:45:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hserdark

Kart fena değil bence; Very High averaj 30 fps iyi gibi ama minimum FPS'nin 15 olması sıkıntılı bir durum, karışık savaş sahnelerinde o FPS daha da düşer. Ultra ve GTX'ler 384 bit avantajını buralarda gösteriyor zaten
    Bu arada kart DFS'ye geliyor ön siparişte gözüküyor 953 lira, 6 taksit. 2-3 aya 800 liraya düşer.

En düşük kareyi dikkate almak fazla doğru olmayabilir.

Meselâ, Crysis Benchmark'ta, 675/1620/2160 G80 GTS ile, 648/1620/1944 G92 GTS'den daha (%15 civarı) yüksek "en düşük kare" alıyordum (1280x1024, 0x AA, 16x AF, XP "yüksek).

Lâkin, düz G92 GTS'nin o hızlarda çalışan G80'den daha iyi olduğunu biliyorum. İki kartla da oyunu bitirdim birkaç kez. Zaten, testteki "ortalama kare" de bunu söylüyor.

Bence en düşük karelere pek takılmamak lâzım. Saçma sapan bir durum veya saçma sapan bir etkenin sebebi yüzünden ilgisiz değerler çıkabiliyor, "en düşük kare"de.

quote:

Bunu neye dayanaraktan soluyosun acaba.X2 yı darmadagın eden kart nasıl oluyoda 3870x2 yanında sonuk kalmıs dıebılıyosunuz hayret edıyorum sıze.Bırakın su fanatıklıgı bırakın su at gozluguyle yaşamayı !!!!Ortaya bır kart sergılenmış yerden yere vurdunuz Bu cumlemı kesınlıkle fanatızım olarak algılamayın.Ben gerceklerı soluyorum ve kartın fıyat harıcınde performans olarak hakkını verdıgını dusunuyorum.En azından benım acımdan...

Hocam, kendisi aynı şeyleri, robot gibi tekrarlamaya devam edecektir. Karşı çıkmak pek etkili olmuyor.

Herhangi bir GeForce için "iyi", diyeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Mart 2008; 17:04:40 >

• E8400@ 4ghz
    ASUS P5E X38
    9800Gx2 default
    Forceware 174.60
    setings :Very High
    1680x1050
    Vista 64bit
    DX10

Play Time: 64.65s
    Average FPS: 30.93
    Min FPS: 15.96
    Max FPS: 37.81

Cevat amca nerde görsün bu sonuçları
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.