Şimdi Ara

# VE SONUNDA TOMSHARDWARE DE 2900XT VGA LİSTESİNDE #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tomshardware sitesinde Vga charts olarak bilinen vga kartlarının karşılaştırıldığı listede artık 2400 - 2600 - 2900 serilerinin XT modelleri de yer almaktadır.
    Artık diğer ekran kartlarıyla karılaştırmasını kolaylıkla yapabilirz

( Malesef ekran kartı driver ı olarak Ati Catalyst 7.1 Kullanılmış bu da demek oluyorki burdaki değerler şu ana sitede bazı arkadaşların test ettiklerine göre daha düşük çıkmıştır )

http://www23.tomshardware.com/graphics.html bu link e tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sek -- 25 Temmuz 2007; 15:24:03 >

• dx10 testleride yok.

Tomshardware mevcut Dx10 yapımların yetersizliğinden dolayı teste katmadı bir açıklamasında bu yazıyor zaten.

Dünyanın en büyük donanım sitesi ve testler uyduruk vay be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

Aferim size TomsHardwareın testlerinide uyduruk yaptınız tebrikler.

Tomshardware mevcut Dx10 yapımların yetersizliğinden dolayı teste katmadı bir açıklamasında bu yazıyor zaten.

Dünyanın en büyük donanım sitesi ve testler uyduruk vay be.

Tom amcanın neler yaptığını bugüne kadar anlayamadı isen bravo yani. Bir nolu AMD düşmanıdır kendileri.

Edit:Ekleme yapıyım kim parayı bastırırsa o testlerde galip gelir.İşin özeti bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zommby -- 25 Temmuz 2007; 16:39:54 >
  • Yaw get kardeşim hemen çamur at töbee. Zamanında ilk çift çekirdekli işlemciler çıktığında ben Pentium D serisi işlemci alacakken o site sayesinde X2 ye dönmüştüm. Nasıl AMD düşmanıymış.

Fx rezaletini çıkaran ilk sitelerdendir kendileri. Ne Nvidia tarafındadır ne İntel.

Sadece bu site değil ki Ati'yi yavaş bulan Guru3d, Anandtech gibi sitelerde mi para alıp yalan söylüyor.

Takım tutar gibi marka tutan zihniyete bayılıyorum ya.
  • Gözünüzün önünde forumun son kullanıcı testleri var en geçerli sonuçlar onlardır ayrıca bu test hangi sürücülerle yapılmış belli değil yani ben bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tomshardware sitesi tarafsızsa ben de NOEL BABAYIM. Adamların para nerden gelirse oraya yatırım yaptıklarını dünyada bilmeyen kaldımı acaba
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.