Şimdi Ara

Ve sonunda serverlar birleşiyor. (YENİ BİRLEŞMELER - 3 EYLÜL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
21.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıldır konuşuluyordu sanırım bu mevzu. Az önce resmi foruma baktığımda gördüğüm üzere sonunda birleştirilmesi kararına varılmış.

Birleştirilmesi kararlaştırılan serverların şimdiki listesi:
    Diez - Cypher - Olympia
    Manes - Pathos - Girakon
    Carnac East - Carnac West - Ionia

Tahminen diğerleri de planlanma aşamasındadır. Benim pek hoşuma gitmese de inşallah hayırlısı olur

Kaynak:http://forum.knightonlineworld.com/forum/showthread.php?23439-Birle%C5%9Ftirilmesi-Kararla%C5%9Ft%C4%B1r%C4%B1lan-Sunucular#axzz2XssZePrP

Ayrıca gündemde NPlerin resetlenmesi gibi bir mevzu da söz konusu. Şahsen NPTciler yüzünden emeğimle kastığım npnin sıfırlanamsını istemem ama milletin (Özellikle NPsi 50kyı geçmeyenler olsa gerek) verdiği oylardan dolayı büyük ihtimalle serverlar birleştiğinde nplerimiz de sıfırlanacak.

Resmi forumda sunucu isimleri belirlenmesi için konu açıldı. İsmi oyuncular belirleyecek ve her server için belirlenen isim 3200 cash kazanacak. Detaylar ve katılım için:
    http://forum.knightonlineworld.com/forum/showthread.php?23465-Sunucu-%C4%B0smini-Sen-Belirle!-ETK%C4%B0NL%C4%B0K#axzz2XtXb9gFd

DETAYLAR GELDİ!

Şövalyeler!
    Birleşecek sunucularda oynayan oyuncularımızın dikkatine

Öngörülen Sunucu Birleştirme Tarihi: 08/06/2013 - YAŞANAN SORUNLARDAN ÖTÜRÜ ERTELENDİ. YENİ TARİH: 13 AĞUSTOS , 2013 - BİRLEŞME GERÇEKLEŞTİ. LİSTELENEN SERVERLAR ARTIK BİRLEŞMİŞ HALDE.

Birleştirilecek Sunucular
    Resurrection / Diez+Cypher+Olympia
    Attila / Manes+Pathos+Girakon
    Anatolia / C. East+C.West+Ionia

Taşınacak Karakter Seçimi

Birleşecek sunuclardaki en yüksek levelda olan 3 karakter yeni sunucuya taşınacaktır.
    Not:Tutmak istediğiniz karakteriniz en yüksek leveldaki 3 karakter arasında değilse, yüksek level karakterlerin seviyelerini düşürerek tutmak istediğiniz karakteri en yüksek 3 karakter arasına sokabilirsiniz.
    En yüksek seviyedeki karakterin ırkı yeni sunucudaki ırkınız olarak belirlenecektir.
    Aynı isme sahip oyuncular için isim değiştirme seçeneği sunulacaktır.
    Karakterlere ait Mail Box, Budy Listesi sıfırlanacaktır.
    Not: Dicipline Dungeon' daki karakterler birleşme kapsamındadır.

Eşya Bilgileri

En yüksek levelda olan ve yeni sunucuya taşınan 3 karakterin envanterleride olduğu gibi taşınacaktır.
    Not:Silinen karakterlerin envanterini geri getirme gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
    Inn storage limiti üzerindeki eşyalar ve Noah silinecektedir. (194 slot ve 2 milyar Noah)
    Not:Öncelik en yüksek karakterinizin olduğu Inn Storage de olacaktır. Limit aşımından dolayı silinen eşyaları geri getirme gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
    VIP Vault Key limiti üzerindeki eşyalar silinecektir. (48 slot) Birleşen sunuculardaki tüm VIP Vault Key süreleri eklenecektir.
    Not: Öncelik en yüksek karakterinizin olduğu VIP Vault Key&rsquode olacaktır. Limit aşımından dolayı silinen eşyaları geri getirme gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Clan Bilgileri

Aynı isme sahip klanlar için, klan liderlerine Clan Name Change Scroll gönderilecektir.
    Clan Board, ve Müttefik Klan listesi sıfırlanacaktır.

Diğer

War Status 5:6 (Sistem gereksinimlerinden dolayı El Morad) olarak ayarlanacaktır.

Sunucu birleşmesi esnasında çıkabilecek olası tüm aksilikleri minimuma indirgemek adına, yukarıda belirtilen karakter ve eşya bilgilerini dikkatlice inceleyiniz. Yukarıda belirtilen açıklamalar kapsamında yaşanacak olan eşya kayıplarından oyun yönetimi sorumlu değildir.

-Knight Online World

http://www.knightonlineworld.com/board/notice/notice_view.gcs?rtype=1&idx=294#ixzz2ZK4i7YWX

Listelenen birleşme gerçekleşti ve üzerinden belli bir zaman da geçti.
    Şimdi ise birleşecek serverlar şunlar:

Beramus + Ronark + Akara
    Xigenon +Edana + Logos
    Ares + Kronos

Bu serverlar da becerebilirlerse 3 Eylül tarihinde birleşecek.

Kaynak:http://www.knightonlineworld.com/news/index.gcs?rtype=1&idx=316#axzz2dB7HEaRG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 27 Ağustos 2013; 17:16:34 >

• Bazı şeyler kafalarına dank etmiş sonunda.
  • Aynı kullanıcı adına sahip kişileri ne yapıcaklar acaba ?
    Mesela Manes ve Pathos serverlerinde ''ABC'' nickine sahip iki kişi var bunu nasıl düzenleyecekler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş JK

Aynı kullanıcı adına sahip kişileri ne yapıcaklar acaba ?
    Mesela Manes ve Pathos serverlerinde ''ABC'' nickine sahip iki kişi var bunu nasıl düzenleyecekler ?

Char ekranında enter'a bastığın anda yeni nickini belirleme ekranı açılıyor, benzeri EUKO'da olmuştu oradan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Char ekranında enter'a bastığın anda yeni nickini belirleme ekranı açılıyor, benzeri EUKO'da olmuştu oradan biliyorum.

Bunu öğrendiğim iyi oldu ben diğer serverlarda kendi nickimi alayım da beleşe NCS atmış olurum charlara Bayadır düşünüyordum

• Olmasi gereken buydu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Bunu öğrendiğim iyi oldu ben diğer serverlarda kendi nickimi alayım da beleşe NCS atmış olurum charlara Bayadır düşünüyordum

yaptım aynı şeyi bakalım olacak mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler sizden rica ediyorum. Knigght online fpruma girin ve gorusunuzu belirtin.moderatorler konulara ilgili gerekli duzenlemeleri yapiyorlar. Bu oyunu hep beraber temizliyecegiz.

• Koxpu bitiremedikden sonra ne yaparlarsa yapsınlar Türkko da bile kimse hile ile giremiyor koskoca uskoyu düzeltemiyorlar.
  • Ben çok mutlu oldum. Umarım Xigenon'u doğru, düzgün serverlarla birleştirirler.

Edit: Yanlış bir bilgi verdim o yüzden sildim yazdığım şeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 2 Temmuz 2013; 22:38:53 >
  • Diez ile Cypher'a yazık olcak olympia'nın oyuncuları adamı hayattan bezdirirler.
    Ben sevindim yeni ve değişik oyun tarzları görmüş olcaz.
    Piyasa ne olcak orası muamma
  • edana -ronark - xigenon birleşse keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Diez ile Cypher'a yazık olcak olympia'nın oyuncuları adamı hayattan bezdirirler.
    Ben sevindim yeni ve değişik oyun tarzları görmüş olcaz.
    Piyasa ne olcak orası muamma

Aynı durum C-west için geçerli Yazık olacak oradaki yabancı oyunculara. Zaten ellerinde bir orası vardı o da mahvolucak
  • Koxp önlenmedikçe değişen bir şey olmayacak. Belli bir süre oyuncu sayısı fazla olur ama illa ki azalacaktır gün geçtikçe. Kaldı ki bana göre koxp artık bitse bile eski oyuncu sayısına ulaşmaları zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Koxp önlenmedikçe değişen bir şey olmayacak. Belli bir süre oyuncu sayısı fazla olur ama illa ki azalacaktır gün geçtikçe. Kaldı ki bana göre koxp artık bitse bile eski oyuncu sayısına ulaşmaları zor.

Cz de pk atilabilecek clanlar olucak koxp pek onemli degil.

• Np sıfırlancaksa db de sıfırlansın yeniden başlayalım
  • merakla bekliyorum
  • İtem farkı sorun olur mu ki
  • Diğer şeyleri bilmemde piyasanın baya ucuz olacagı kesin oyuna geri dönenler ucuza char dizer diye düşünüyorum.
  • cok iyi olur eğer birleşirse
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.