Şimdi Ara

VE SONUNDA EFSANE(KILLZONE 2) İÇİN LCD TV ALDIM (LG 32LG5000) inceleme yakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar slm,

    Bugün canıma tak dedi, yeter dedim. 1,5 yıldan uzun süredir benq'in efsanevi modeli, fp93w idi saniyorum, 19 inch olup hdmi, dvi, d-sub cıkışlı olan 720p, 1080i monitorümle oynamaya son verdim.

    nasıl oldu bilmiyorum, bir şekilde gaza geldim. sevdigim bir arkadaşımla burada, donanımhaber'de tekrar karşılaştık (kendisinin niki monovar) onun info'sunda, lg 32lg3000'i sorunsuz kullandığını, memnun oldugunu gordum. ozelden mesaj attım, memnun musun, tavsiye eder misin diye. goruslerine guvendigim bir arkadasımdır. 999tl'ye almış, sonra araştırmamı derinleştirdim ve bizim şehirdeki teknosa'ya bir bakayım dedim. teknosa'da lg'nin lg2000 modeli veyahut lg5000 modeli vardı. lg3000 ise stoklarda varmıs.


    neyse, fiyatlara baktım, lg3000 orada da 999 tl. lakin lg5000 icin tek cekimde 1149 ytl fiyat bicilmis. tek cekim beni epey zorlayacak ama kafama yattı gibi. eve geri dondum, urunu arastırdım. bu arada monovar nikli arkadasım, urune onay verdi, yani kendi lg3000'i icin ps3le uyumlu, memnunum dedi. bende sırt cantasının icine ps3 ü, uncharted'ı, planet earth'ü (aslinda epey birşey doldurdum ama bunları test ettim) koyup teknosa'nın yolunu tuttum.

    ps3 ü bagladım, isin garip tarafı orada ilk defa bu isin yapıldıgı yani ilk defa hd testini ben yapmıs gibi oldum. renkler biraz koyu gibi gelse de, genel olarak memnun kaldım. hemen EFSANE'nin yani KILLZONE 2'nin demosunu actım. ilerlemeye başladım, bu arada yanımdaki görevli, ''abi ezberlemisiniz'' dedi. bu soze epey sevindim. (KILLZONE 2, O KADAR!).

    demo testimden sonra uncharted ı koydum ve ustune planet earth'u taktım. cihaz tüm bu testlerimden genel olarak olumlu degerlendirmesi aldı. elbette sony'nin bravia engine li canavarları ile bir degil ama ne yapalım, paramız buna yetiyor.

    satıcı cocuk demodaki ürünü 3 gün once actıklarını soyledi. onu satmaya epey ugrastı ama kabul etmedim. dedim depo'dan yenisi gelsin. o sekilde aldım cihazı, fiyat tek cekime 1149 ytl. netten epey baktım, TEKNOSA bildiginiz gibi fiyatı yuksek olan bir markettir ve ben alısveris yapmaya cekinirim ama bizim burada tek ve biraz mecburiyet var. birde bu ürün icin verdikleri fiyat epey iyi, yani diger yerlerde cok fazla yüksek fiyatlar var. su anda en iyi fiyatlardan birisini vermis teknosa.

    aldım faturayı, gerci hic teslimat fisi filan vermediler, fatura yeterli dediler. bakalım bir yamukluk olmaz isallah, olursa patlayacak 1149 ytl. yarın oburgun adamlar mali verdik derse, sıctık. heh he. bu arada teknosa'nın yerinden alıcam ama onlar kurmuyormus, lg teknik servisi aranacak onlar gelip alacak. adamlar israrla evinize gonderelim dediler benim yine icime sinmedi kutuyu teknosa'dan alırım.

    evet artık arkam saglam dostlar. bu iyi haberi forumla ve sizlerle paylasayım istedim. gonlumden daha pahalı modeller geciyordu ama iste paramız bu kadar. . en azından EFSANE'yi yani KILLZONE 2 yi 19 inchle 10 kez bitirmek istemiyorum.

    ürünün hepsiburada linki şurada:

    http://www.hepsiburada.com/lg-32lg5000-hd-ready-32-lcd-televizyon-/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evlg325000

    teknosa linki ise soyle: (ben teknosa'dan aldım.)

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010873&CS_Category=_SBA_853_1662_824_3851&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853

    ayrıca ürünün amazon.com'daki yorumlarına baktım, genel olarak övülmüş
    http://www.amazon.co.uk/LG-32LG5000-Widescreen-Ready-Freeview/product-reviews/B0015X615E/ref=cm_cr_dp_all_helpful?ie=UTF8&coliid=&showViewpoints=1&colid=&sortBy=bySubmissionDateDescending

    lg3000 kadar efsanelesmemis ama iyi bir ürüne benziyor.

    DOSTLAR, HERHALDE BİR AKSİLİK OLMAZSA, TEKNOSA BİR YAMUKLUK YAPMAZSA, SALI GÜNÜ ALICAGIM CİHAZI. PAZARTESİ GETİRTİRLER, EN GEÇ ÇARŞAMBA ELİMDE OLUR. AYRINTILI BİR DEĞERLENDİRME YAPMAYA ÇALIŞACAGIM. EN AZINDAN EFSANE'nin çıkmasına az zaman kala, aklında lcd tv olan arkadaşlara bir fikir olur.

    (BU ARADA ÖLÜ PİKSEL TESTİ İCİN NE TAVSİYE EDERSİNİZ, BİR SAKATA GELMEYELİM ARKADAŞLAR, BU KONUDA BİLEN BİR ÜSTAD VARSA YARDIMLARINI ESİRGEMESİN.)


    klasik kapanısımızı, klasik resmimizle yapalım, KILLZONE 2, EFSANE, O KADAR!

     VE SONUNDA EFSANE(KILLZONE 2) İÇİN LCD TV ALDIM (LG 32LG5000) inceleme yakında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 7 Şubat 2009; 22:02:32 >







  • eski monitörünü satmak istersen beni bul

    LCD TV bozuldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 7 Şubat 2009; 22:11:02 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

    eski monitörünü satmak istersen beni bul

    LCD TV bozuldu



    heh he, kac veriyosun. düsünmedim desem yalan olur ama bu monitorde cok ideal heryere tasıyabiliyorsun, 3 cikis var, goruntu kalitesi tatmin edici. iyi bir monitor sonucta, kendi zamanının efsanesi ama kz2 yi tasıyamaz.
  • Valla bana uygun fiyattan ver alayım
  • arkadaşım hayırlı olsun bende aralıkta uzun bi düşünme sürecinden sonra bu modeli almıştım. tv nin oyunlarda hiç bir sorununu görmedim. blu ray filmlerde wardı arkta gerçekten harika görüntü veriyo. tekrar hayırlı olsun...
  • http://www.teknosa.com/msib21/formlar/ProductSearchResult.aspx?lkp=sony%20l4000&ctlcat=ALL&pg=1&tk=0

    Geri ver abicim acil...
    Bu linkteki sony l4000 modeli hem senin sölediğin lgden iyi hemde 1080pyi upscale edebiliyor (Yani lcdye ps3ü bağladığında 1080p seçiyorsun oyun destekliyorsa oynayabiliyorsun ve hemen hemen aynı fiyata sony)
    5 gün içinde cayma hakkın olduğunu söyleyip bu modeli almanı tavsiye ederim




  • Ne Killzone muş arkadaş, neler yaptırtıyor. Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.