Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
1
Favori
108.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kıng_®

alkoç ban yemedin demi kardesşş ????

NE ALAKA ŞİMDİ ??
  • Tartışma sona ersin lütfen...

Konu şu an için forumda duracaktır ve resim koymak isteyenler buraya koyabilir (başka topic açmamak şartı ile)...

İkiniz için ise, bir probleminiz var ise bunu PM yoluyla çözün, insanlar sizin tartışmanızı okumak zorunda değiller bildiğiniz gibi... Ayrıca birbiriniz için de kırıcı olmamaya özen gösterin, saygıdan ödün vermeyin...
  • helal olsun F9DeviL i kovalıyan ilk sen oldun herhalde :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: playboys_

helal olsun F9DeviL i kovalıyan ilk sen oldun herhalde :D

oooo ayıp ettin f9 un 2 aktı olsa onuda kovalar alkoc daha demin pk daydık adamın kesemediği yokdu :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: :K:A:P:T:A:N:

abi ne abartması adamlar 70 olmuş havalanmış :=) sen muhammed abi sefa abi we aynı ıtemlar olsa 00000000 yenersin tabi onun arkasındada prıest olucak bana göre sende ki kafa daha iyi bu oyunda kafa oyunu !!

BEN NEDEM LEM 960 HEALLE HARBİDEN YARDIN HA
  • ARKADAŞLAR RESİM KOYMAMDAN RAHATSIZ OLANLAR VARMIŞ O YÜZDEN AMAN AMAN BİŞİ OLMAYINCA RESİM KOYMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
    TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkoc:Priest

quote:

Orjinalden alıntı: :K:A:P:T:A:N:

abi ne abartması adamlar 70 olmuş havalanmış :=) sen muhammed abi sefa abi we aynı ıtemlar olsa 00000000 yenersin tabi onun arkasındada prıest olucak bana göre sende ki kafa daha iyi bu oyunda kafa oyunu !!

BEN NEDEM LEM 960 HEALLE HARBİDEN YARDIN HA

ne mi yapıcan tabi heallicen hehe :=) adamı durmadan heallersen talos kesersiniz ama 2 960 olması lazım o ayrı da pk için bence 960 yeterli adamlar alkoça kaç wurucak en fazla 1000 oda combo yapabilirse yatırır alkocu oda %1 şansla :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

yanlış mesaj attım, nasıl silincek bilen var mı?

değiştir yap nasıl bi msj yapıcaksan öle yaz :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

SERT ARKADAŞI ALDIK AMA SONRA KALABA GELDİ O DA ALDI :)) HEM KESTİM BİÇTİM GİBİ OLUYO TERSİNİDE SÖLEMEK LAZIM :)

o 2500 damage wurdugun assassiand1r mage olsa damage göstermez direk earned 50 np :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 10 Şubat 2006 20:21:17 >
  • quote:

ARKADAŞLAR RESİM KOYMAMDAN RAHATSIZ OLANLAR VARMIŞ O YÜZDEN AMAN AMAN BİŞİ OLMAYINCA RESİM KOYMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
    TEŞEKKÜRLER.

kim sıkılıyor olabilir?
    benim bu forumu tercih etme sebeblerimin en başında alkoc abinin bu forumda olmasıdır ve birçok arkadaşımıda buraya kaydettirdim. Bence gayet hoş hoş 0luyordu çoğu arkadaşımız alkoc abiyi örnek alıyodu kendine bende öle ama böle kısıtlamalar gelmesi beni üzüyor
    ayrıca birçok yasak geldi ve a ve q kelimelerini 1 kere kullandım ve 1 hafta uzaklaştırıldım forumdan bence çok ağır bi karar ilk bi uyarı gelmeden 1hafta ban çok.
    ben alkoc abinin resimlere devam etmesini çok istiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: CaRtHeR_35

quote:

ARKADAŞLAR RESİM KOYMAMDAN RAHATSIZ OLANLAR VARMIŞ O YÜZDEN AMAN AMAN BİŞİ OLMAYINCA RESİM KOYMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
    TEŞEKKÜRLER.

kim sıkılıyor olabilir?
    benim bu forumu tercih etme sebeblerimin en başında alkoc abinin bu forumda olmasıdır ve birçok arkadaşımıda buraya kaydettirdim. Bence gayet hoş hoş 0luyordu çoğu arkadaşımız alkoc abiyi örnek alıyodu kendine bende öle ama böle kısıtlamalar gelmesi beni üzüyor
    ayrıca birçok yasak geldi ve a ve q kelimelerini 1 kere kullandım ve 1 hafta uzaklaştırıldım forumdan bence çok ağır bi karar ilk bi uyarı gelmeden 1hafta ban çok.
    ben alkoc abinin resimlere devam etmesini çok istiyorum

sana katılıom ne güzel gözümüz char görsün dimi ?

• quote:

TEŞEKKÜRLER.

hatırlatırım;
    quote:

orjinalden alıntı: musAKka
    Tartışma sona ersin lütfen...

Konu şu an için forumda duracaktır ve resim koymak isteyenler buraya koyabilir (başka topic açmamak şartı ile)...

İkiniz için ise, bir probleminiz var ise bunu PM yoluyla çözün, insanlar sizin tartışmanızı okumak zorunda değiller bildiğiniz gibi... Ayrıca birbiriniz için de kırıcı olmamaya özen gösterin, saygıdan ödün vermeyin...

tartışmayı burada bıraktım. Hala devam etmek istiyorsan pm atabilirsin.
    Anlayış gösterdiğin için sana da teşekkürler.
    Bir de şunu hatırlatırım, resimler koymak için önceden yaklaşık 2 konu açılmıştı ve hatta bir tanesi 6-7 sayfayı geçmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 11 Şubat 2006 12:20:31 >

• quote:

teşekkür ederim.. ayların emeği nerdeyse 1 sene olacak mazisi..

burda da isiloon keserken.. canı çok fazla aldığı vampir damagelerinden anlaşılacağı gibi.

bu isillion ölünce infilak oluyo dimi? moradonda boss eventte görmüştüm. bi öldü etrafında canlı bırakmadı.
  • ya alkoc bısı soracam kafama takıldı da sen lordosu teke tek mı yoksa ks ıle mı aldın hııı

• @Lkoç.. olm sus rezil edion biz garibanları...
  • resimlere devam edilmeli...pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

resimlere devam edilmeli...pls

ewt yafffff :(
  • dün geceden enstantaneler..

• spotlar bizden nefret ediyor...rahat vermedik adamlara..

• ..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.