Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
1
Favori
108.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alkoç kardeş çok sağlam kasmışsın areste yardımlarını beklıorum ama ben insanım seni gördükten soora orclara kanım ısındı bu arada lwl 51

• quote:

Orjinalden alıntı: stunned

alkoç kardeş çok sağlam kasmışsın areste yardımlarını beklıorum ama ben insanım seni gördükten soora orclara kanım ısındı bu arada lwl 51

muhahahah orc sevmeyeni sewdiriz böle dimi ferhat abi :=)

• ferhat abi bide şuraya geçen elmorad spotlarını bastığımız anda ss ler varsa ve koyarsan sevinirim ben bu topic i bilseydim ss alıp koyardım buraya bu arada yeni ismim nası olmuş :P
  • sağlam adam helal
  • videolarını tum donanım beklıorusss
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

aga ile başlayan öle giden mesaj demeti. bu pm lerden oyun oynanması çok zor.:(daha beklesek orda 5-10 dk ekran kapanır sanırım.

sence normal deilmi Haketmiyormusun İlla Bizmi seni övecez birazcıkta sen kendinle övün
  • kendinden daha iyisinin olduğunu gördüğün yerde övünmek zor olur kardeş, bende 2 ayda benim charımı hem 60 a getirip hemde full itemlerimi dizdim ama hala daha övünemiyorum çünkü çook daha iyiler var daha iyi olmam lazım ki belki övüniyim oda belki...

quote:

yazan: korkmalaan

sence normal deilmi Haketmiyormusun İlla Bizmi seni övecez birazcıkta sen kendinle övün
  • haaaaaaa ferhat abi bu arada ben bu resımlerı gorunce areste orc karakter acmayı dusunuom rica etsem msn nı verırmısın bunla ılgılı bılgı almak ıstıorum plsssssssssss

• quote:

Orjinalden alıntı: :K:A:P:T:A:N:

off abi 2 m cepte he :=) adam unutmuş ayda o para onun gözünde 2k falan ben cz de 1 k olsun onuda harcıyom şu elmoradalra gitmesin die :=)) bu arada ohh be koydun en sonunda :=))

DÜN 57 MİLYON DÜŞTÜ MAGEDEN PARTİDEKİ HERKES İHYA OLDU DÜŞÜN 57 MİLYONDAN 7 KİŞİ :)))
    quote:

Orjinalden alıntı: emresqq

alkoc sen 70 e kas be geçende yeni 64 olmuştun şimi 65%50 olmuşsun

YOK KASMAYI BIRAKTIM ŞİMDİLİK NP KASMAYA ÇALIŞIYORUZ.
    quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

65 'deki Absoluteness skili yediğin dmg ları ne kadar azalttı, iron necklace kadar faydası oldu mu?

MUTLAKA OLMUŞTUR DA ŞU KADAR OLDU DEMENİN İMKANI YOK SONUÇTA ALDIĞIMIZ DAMAGELER HEP FARKLI % 10 AZ DAMAGE YANSIYOR KARŞI TARAFTA BANA 1000 VURDU GÖZÜKÜYOSA BEN 900 ALDIM OLARAK GÖRÜYORUM.
    quote:

Orjinalden alıntı: Alarik

char güzel ne kadar sürede kastın bu charı

1 SENE OLDU.
    quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

ALKOC CİDDİEN ÇOK GÜZEL CHAR. SENİN 70 LEVEL HALİNİ DÜŞENEMİYORUM :)

TEŞEKKÜR EDERİM DE ZOR 70 OLMAK 66 67 DE SKİL OLSA KASMAYA DEĞER DE 70 E KADAR KASMAK O KADAR ZOR Kİ. ŞİMDİ BİLE 66 YA 193 MİLYON XP İSTİYOR Kİ DÜŞÜNÜN /2 XP GELİYOR.
    quote:

Orjinalden alıntı: korkmalaan

alkoc sence bunlar normal deilmi illa biz mi seni övecez birazda sen kendinle övün o kadar kasmısın hakkın...

YOK BEN ŞUYUM BUYUM EN İYİYİM GİBİ GEYİKLİKLERİ OLAN BİRİ DİİLİM SADECE PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞTE SONUÇTA BU OYUNLA ORTAK NOKTAMIZ OLAN YÜZLERCE ARKADAŞ VAR BURDA AMA BUNUN YANINDA BUNU ÇEKEMEYEN RESİM KOYULMASINDAN RAHATSIZ OLAN DA VAR Kİ O YAZILAR SİLİNDİ ŞU AN İSMİNİ DE VERİP TARTIŞMA ORTAMI YARATMAK İSTEMİYORUM. AMA YİNE DE ÇOK İSTEKLİ OLARAK KOYMUYORUM RESİMLERİ Bİ ARA Bİ YERE UPLOAD EDİP ORANIN LİNKİNİ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BÖLELİKLE RAHATSIZ OLAN ARKADAŞLAR DA OLMAMIŞ OLUR..

quote:

quote:

sawaş

wayyy abi artık lord_mozart larla takılıyon :=)

YOK ÖLE DENK GELDİ BİZ MELE ARKADAŞLARLA TAKILIYORUZ :)) MAGELERLE YOK DENECEK KADAR AZ SAVAŞTA ONLAR PARTİ ATTI ÖLE GİRDİM DE Bİ FAYDA GÖREMEDİK NP OLARAK :))AMA DELİ MAGE O BAŞKA 70 LEVEL MAGE SONUÇTA METEORU YETER :)

quote:

alkoç kardeş çok sağlam kasmışsın areste yardımlarını beklıorum ama ben insanım seni gördükten soora orclara kanım ısındı bu arada lwl 51

NE DİYİM :)) ORC OLMAK BAŞKA BİŞİ İNSAN NEDEN SE Bİ TÜRLÜ CAZİP GELMEDİ BANA 70 LEVEL ADAM DA VERSELER HUMAN OYNAMAM DİYE İDDİALI KONUŞUYORUM ÇÜNKİ ORC OLMAK O KADAR İŞLEMİŞ ARTIK.

quote:

quote:

muhahahah orc sevmeyeni sewdiriz böle dimi ferhat abi :=)

EVET ORC OLMAK AYRICALIK DERMİŞİM :)) HUMAN ARKADAŞLAR KIZMASIN TAKILIYORUM.

quote:

Orjinalden alıntı: serseri_esk

ferhat abi bide şuraya geçen elmorad spotlarını bastığımız anda ss ler varsa ve koyarsan sevinirim ben bu topic i bilseydim ss alıp koyardım buraya bu arada yeni ismim nası olmuş :P

WALLA CZ DE HER ANIMIZ SS LİK ASLINDA ÇÜNKİ SPOTLAR İLLALLAH DEDİ BİZDEN SPOTLAR OLMASA ZOR YAPARDIK O KADAR NP Yİ :))

quote:

Orjinalden alıntı: RedShade

kendinden daha iyisinin olduğunu gördüğün yerde övünmek zor olur kardeş, bende 2 ayda benim charımı hem 60 a getirip hemde full itemlerimi dizdim ama hala daha övünemiyorum çünkü çook daha iyiler var daha iyi olmam lazım ki belki övüniyim oda belki...

quote:

yazan: korkmalaan

VALLA BAZILARI GELİYOR İŞTE FORUMDA HAVA YAPIYOSUN VSVS. NE DENİR ŞİMDİ BUNA BİLMİYORUM. BEN İYİYİM BÖLEYİM ŞÖLEYİM DEMİYORUM ZATEN DİYEN ADAM ŞIMARIK UKALA DIR. BEN OLANI BURAYA KOYUYORUM. BUNU BURAYA KOYMAK HAVA ATMAK ŞIMARIKLIKSA DİCEK BİŞİ BULAMIYORUM.

Kİ YAZIYORUM BENİM GİBİ BENDEN ÇOK ÇOK İYİ BİR SÜRÜ ADAM VAR. ONU BIRAKIN BENİM GİBİ 3 ADAMI ALAN TEK ADAM LAR VAR BİZİM BİLE ŞAŞTIĞIMIZI DUURMLAR VAR. REDSHADE NİN DEDİĞİ DOĞRU KENDİMİZDEN ÇOK İYİ ADAMLAR OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ.NE OLURSA OLSUN HAVA ATMAK UKALALIK BANA TERS ÖYLE ANLAYAN VARSA ONU ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

haaaaaaa ferhat abi bu arada ben bu resımlerı gorunce areste orc karakter acmayı dusunuom rica etsem msn nı verırmısın bunla ılgılı bılgı almak ıstıorum plsssssssssss

WALLA BENCE AÇMA ARTIK HERKES 70 OLMUŞ GİDİYOR YENİ Bİ CHAR AÇMAK ARESTE PEK MANTIKLI DİİL BENCE. Bİ YERE GELMEK ZAMAN İSTER O ZAMAN SÜRESİNCE DE ZATEN ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ OLUR. BENİM FİKRİM YANİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 16 Şubat 2006 13:11:37 >

• güzel char bendede asas war,63 lwl bende senin gibiydim ama archer a döndüm beceremiorum asasken cz de orc kesmeyi...
  • ya abi oyunda çok lag war neden acaba bunu herkeze soruyom sonra pmde ata bilirdin demeyin bana !!

we asassı soydular :'(
  • abi bisi soracagım areste a:l:k:o:c diye bi adam var o senin adamınmı yoksa taklitmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: A_R_M_A_G_E_D_O_N

abi bisi soracagım areste a:l:k:o:c diye bi adam var o senin adamınmı yoksa taklitmi ?

ben cvb werem yan char denile bilir :D
  • ADAMIN YAN CHARI BILE 60 LVL BEN HALA 55 IM

• quote:

Orjinalden alıntı: Yulgar_N1GHT@R3

bise sorcam nie bu resimde 80350855/19344245 yazıo ex yerinde normalde buyukyer yani payda sagda bulunur
    quote:

.

kardeş demek istediğin resim bu deil ama dediğini ben anladım cwbı ben vereyim 80m ex kasmış payda doğru yani ama yazı karakteri büyüdüğü için 193m olan exin son hanesi görünmüyo 19m gibi geliyo sana

• alkoc sen charı 70 yapmayı düşünüyomusun?
  • olsun bea ferhat abi sen ver de msn nı senın konusmak bıle gurur verıcı olur:) lutfen yaz rica ediyorum
  • ferhat abi ver ha unutturma yanı benım ıcınde ıı olur bılgı alırım oyun dahılınde bıde dusun ben n00b sen ıse 65 lvl kapı gıbı asassın ne guzel ver ha ferhat abi vermessen darılırım ve beklıorummmmmmmmmmmmmmmmmm:_?

• bende resmimi koymak istedim ama sayfa görüntülemiyor falan diyor nerden koyucaz

• quote:

ya abi oyunda çok lag war neden acaba bunu herkeze soruyom sonra pmde ata bilirdin demeyin bana !!

we asassı soydular :'(

LAG HERKESTE VAR MAALESEF HAREKET EDİLMİYOR BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK.. ASSASİNLE DEĞİŞTİRMEK LE HATA YAPTIN BENCE CHARINI. CHARINI DEĞİŞTİĞİN KİŞİLERDEN ŞÜPHELENMEKTEN BAŞKA ALTERNATİF VARMI BİLMEM.. GEÇMİŞ OLSUN.

quote:

Orjinalden alıntı: salamurayaprak

güzel char bendede asas war,63 lwl bende senin gibiydim ama archer a döndüm beceremiorum asasken cz de orc kesmeyi...

ASSASİN OYNANMAZ EN ZOR CHAR SANIRIM. AMA EN ETKİLİ CHAR DA KENDİ KENDİNE YETEBİLEN TEK CHARDA ASSASİN DİEBİLİRİM.

quote:

abi bisi soracagım areste a:l:k:o:c diye bi adam var o senin adamınmı yoksa taklitmi ?

EVET O CHARDA BENİM ESAS CHARIM BANLADIĞINDIKTAN 2 AY SONRA ZORAKİ AÇTIĞIM Bİ CHAR. AMA O DA 62 OLMAK ÜZERE. YEDEK CHARIM YANİ OLAKİ BAŞIMA BİŞİ GELİR ONDAN DEVAM ETMEK İÇİN O DA FAAL OYUNDA. ARKADAŞ OYNUYOR.AMA EZİK DAHA :)
    quote:

quote:

ben cvb werem yan char denile bilir :D

EVET DOĞRU SÖLEDİN :)
    quote:

Orjinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE

alkoc sen charı 70 yapmayı düşünüyomusun?

YOK ŞU ANDA YOK ÖLE Bİ DÜŞÜNCEM KAS KAS KAS NEREYE KADAR. 70 SKİLİDE BANA GÖRE AMAN AMAN Bİ SKİL DİĞİL HANİ %900 GİBİ Bİ SPİKE AÇILSA AMENNA :)) MUTLAKA İİ SKİLLERDİR KİM İSTEMEZ 70 OLMAYI AMA BANA UZAK. BEN CZ DE KEYFİME BAKAYIM DÜŞÜNCESİNDEYİM. KASMASI KOLAY DİİL BU SAATTEN SONRA HADİ 66 OLURUM OLMASINA AMA ONDAN SONRASI OLCAK GİBİ DİİL. NP KASMAYI TERCİH EDERİM. BU ARADA 71 OLAN 72 KASANLAR VAR SÖLEYİM :)

fasul evet fontlar değiştiği için xp de ki rakam eksik gibi gözüküyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

olsun bea ferhat abi sen ver de msn nı senın konusmak bıle gurur verıcı olur:) lutfen yaz rica ediyorum

walla msn ye bakmıyorum desem yeridir.Arada foruma bakıyorum o kadar.Burdan yazmaya cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince.Msn de oyuna dönecek zaten yakında. Aga para piliz item piliz demeye başladı millet hiç ama hiç çekilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 17 Şubat 2006 20:02:34 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.