Şimdi Ara

Ve Son Halim.... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
1
Favori
108.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @lkoç şu senin resimlerine bayılıyorum yaw vallaha çok güzelmiş
    mahşallah nazar deymesin
  • bende bi 60 olaym az kaldı lvl 57 % 15 bi atlayayım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    sen sonra havaları gör @lkoç

• ARKADAŞ BENDE MAGELERİ GÖRÜNCE NE DİYE ASAS OLDUM DİYORUM :)

BUGÜN CZ DE SHİGHY DİE 70 LEVEL BİR MAGE İLE 1V1 DENK GELDİK VE KESTİM BENDE UMMUYODUM İŞİN ASLI BU DA DEMEKTİR Kİ MAGE SOLODA HİÇ BİŞİ AMA NOVA DA HERŞEY :))
  • Papperse Adamın defansı yok. hp 1500 buffla 1500-3000 oluyordur.
    assaslar min 900 koysa 3-4 vuruşluk işi var. yakından magenin kullancağı skiller yok :) 1 tek asa saldırısı var oda ne kadar vursun 100 bilemedin 150..
    skill kullansa darbe aldığı zaman skill yarıda kalıyo :) bi moka yaramayan bi char mage :D

ama savaşta kalede sıkıştığın zaman mage dışında hepsi yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 9 Şubat 2006 0:03:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Papperse Adamın defansı yok. hp 1500 buffla 1500-3000 oluyordur.
    assaslar min 900 koysa 3-4 vuruşluk işi var. yakından magenin kullancağı skiller yok :) 1 tek asa saldırısı var oda ne kadar vursun 100 bilemedin 150..
    skill kullansa darbe aldığı zaman skill yarıda kalıyo :) bi moka yaramayan bi char mage :D

ama savaşta kalede sıkıştığın zaman mage dışında hepsi yalan

aynen :))) yazık magelere ya öle deme :)))) ama bizim için en cepte char mageler bunu da sölemeden geçemeyeceğim. bazı str mageler var kitleyip sopayla dönmesi super bi görüntü bazen beni de kitliolar öle ama curelendikten sonra şansları kalmıyo :)))

• 2454 DAMAGE MAGEYDİ SANIRIM BU ALDIĞIM ADAM.

• quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

2454 DAMAGE MAGEYDİ SANIRIM BU ALDIĞIM ADAM.

• ferhat abi biraz saçma oluck ama kusuruma bakma +8 mirage aresde ne kadardır alıcamda kazık yemeyelim die :)

• quote:

Orjinalden alıntı: :K:A:P:T:A:N:

ferhat abi biraz saçma oluck ama kusuruma bakma +8 mirage aresde ne kadardır alıcamda kazık yemeyelim die :)

WALLA HİÇ BİR İTEM ALINMAZ DUPE WİPE GELENE KADAR BİRKAÇ GUN ÖNCE PARALARI SİLDİLER AMA DUPELER DURUYOR PAZAR UNİQ İTEMTEN GEÇİLMİYOR BEN OLSAM HİÇ BİR ŞEY ALMAM DUPE WİPE SONRASINI BEKLERİM.
  • SERT ARKADAŞI ALDIK AMA SONRA KALABA GELDİ O DA ALDI :)) HEM KESTİM BİÇTİM GİBİ OLUYO TERSİNİDE SÖLEMEK LAZIM :)

• bence ço kadar abartılacak bi yanın yok :D bi ara buraya abimin ss sini atıcam asas görün o zaman :D
  • quote:

quote:

ferhat abi biraz saçma oluck ama kusuruma bakma +8 mirage aresde ne kadardır alıcamda kazık yemeyelim die :)

WALLA HİÇ BİR İTEM ALINMAZ DUPE WİPE GELENE KADAR BİRKAÇ GUN ÖNCE PARALARI SİLDİLER AMA DUPELER DURUYOR PAZAR UNİQ İTEMTEN GEÇİLMİYOR BEN OLSAM HİÇ BİR ŞEY ALMAM DUPE WİPE SONRASINI BEKLERİM.

saol ya bu düpcülerden bıktım bizim cafedede yAPIOLAR GM YE DİĞCEM AMA NERDEN BULUCAM

BU ARADA MAGE HEALLER BİZİM MYKODAKİ MAGE HEALLERMI SIKSIK GÖRÜYOMDA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 9 Şubat 2006 18:48:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeoManiaC

bence ço kadar abartılacak bi yanın yok :D bi ara buraya abimin ss sini atıcam asas görün o zaman :D

ben alkocdan başka asas tanımam 0000000 mış nychiris mış (bunun ismini tam bilmimo) tam_tam mış sert_çocukmuş hepsi hikaye yakıdna sende anlarsın :))
  • quote:

2454 DAMAGE MAGEYDİ SANIRIM BU ALDIĞIM ADAM.

Torment Sux
  • walla helal olsun ne dıyeyım helal sut emmıs bı char alkoc senın yerınde olsam gece EX sabah PK yapardın cHARIN super sana ıyı oyunlar
  • ne olm adam hiç u
    quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

walla helal olsun ne dıyeyım helal sut emmıs bı char alkoc senın yerınde olsam gece EX sabah PK yapardın cHARIN super sana ıyı oyunlar

yumasınmı allah korusun japon adam gibi yapıcanız alkocumuzu :))

• quote:

bence ço kadar abartılacak bi yanın yok :D bi ara buraya abimin ss sini atıcam asas görün o zaman :D

ABİNİN SS SİNİ 8 GÖZLE BEKLİYORUM İYİ OLANI TEBRİK EDERİZ SS ALMAK ZOR DİİL HEMEN ATIVER .

quote:

quote:

ben alkocdan başka asas tanımam 0000000 mış nychiris mış (bunun ismini tam bilmimo) tam_tam mış sert_çocukmuş hepsi hikaye yakıdna sende anlarsın :))

ABARTMA SENDE :)))

BİLMİOM MYKODAN MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 10 Şubat 2006 17:48:24 >

• BU ASSASİNDE ÇOK SAĞLAM BİRİ

• abi ne abartması adamlar 70 olmuş havalanmış :=) sen muhammed abi sefa abi we aynı ıtemlar olsa 00000000 yenersin tabi onun arkasındada prıest olucak bana göre sende ki kafa daha iyi bu oyunda kafa oyunu !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 10 Şubat 2006 18:34:32 >
  • alkoç ban yemedin demi kardesşş ????
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.