Şimdi Ara

Ve Serinin Son Oyunu.. : 18 Wheels of Steel: American Long Haul

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun yakın gelecekte piyasaya cıkacagı belirtiliyor. Bide kendilerine ait bi site var ama hic bisey yazmıyor.. http://www.americanlonghaul.com/

Diğer yandan başka bi söylenti ise oYunun Euro Truck simulator ile beraber ortak yapıLacagı yönünde..Ama tek gercek var ki o da 18WOS Serisinin Son oYunu oLacagı..

Ingilizcesi oLan arkadaslar asagıdaki yazıya bakabilirler

Euro Truck & 18 WOS: American Long Haul news

I have got a confirmation from Pavel Sebor about new games. Look at fragment of this mail:

Hello Jarek,
    ..
    We are indeed working on two new truck games - Euro Truck Simulator and 18 Wheels of Steel: American Long Haul. We are limited by lack of time rather than too strict NDA's, I know we should try harder to communicate with the fan community. This information is not really a heavily guarded secret.
    ..
    Anyway, as the work is progressing, I hope that we will unveil more about ETS in the next week or two, and information about ALH should follow soon, too. In fact, we'll be launching official websites for both games within the next month or two, with information, screenshots and everything. But I will make sure you also receive a bunch of exclusive screenshots for TruckPol
    ..

You can wait for new information looking at official sites in the meantime (in preparation for update)

* Euro Truck Simulator official site
    * 18 Wheels of Steel: American Long Haul official site

Thanks Pavel for email!
    u can found it here on
    http://truckpol.republika.pl/

Kısa bi not : Bu arada 1C Company Rig'n Roll Forumlarını acmıs buLunmakta..

http://forum.1cpublishing.eu/viewforum.php?f=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 9 Ekim 2007; 10:00:16 >

• Bana kalırsa oyunu alanları uyutmaktan başka işe yaramayan bir oyun. Her yeni oyununa 1-2 bir şey ekleyip tekrar piyasaya sürüyorlar. Zaten şöför esnedikçe seninde ıykun geliyor. Yok abicim hem şöför uyutuyor. Hemde oyunu yapanlar enayi yerine koyup onlarda uyutuyor. Bu yüzden bu ve bu isimle çıkmış hiç bir oyuna el sürmiycem artık. Tam bir zaman kaybı.
  • 18 wos serilerinde nedense hep aynı hatalar var, taa across america'dan beri şu prism 3d sorunu hiç bitmedi, bu sorun yüzünden soğudum bu oyundan, ne güzel yükü almış gidiyoruz, küt diye oyun kapanıyor, ne o! "prism 3d engine bilmemnesi". bu oyun ilk çıktığından bu yana nerdeyse 4-5 defa sistem değiştirdim ama hepsinde de aynı sorun devam etti. yapımcılar bu sorunu halledemeyecek kadar beceriksizlerse bıraksınlar bu işi bence... ayrıca bu oyun başından beri değişmeyen şeyler var; yeni tırlar yok denecek kadar az, hep aynı klasik amerikan tırlarını sürdük; yolların şekli şemali hep aynıydı, oyundaki işlevler, görevler aşağı yukarı pek değişmedi, tırların sesleri hep aynıydı, doğru düzgün hasar modellemesi yok, yük aldığımız firmaların adı bile hep aynıydı be. yani hep aynı oyunu bize gazladılar, son çıkacak oyun da bence diğerlerinden farklı olmayacak... scs software'den daha fazlasını beklemiyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Hetfield -- 11 Ekim 2007; 11:27:44 >

• abi bu oyunu beklıom bende ya bi çıksa :D
  • Ben bu seriye bir ısınamadım ya. Sesler çok iğrenç. Özellikle de çarpma sesleri felan acayip basit.
  • önümüzdeki ay yada sonraki ayda oyunlarla ilgili her türlü screenlerin ,bilgilerin herşeyin açıklanacağını yazmış bu e-mailde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

Bana kalırsa oyunu alanları uyutmaktan başka işe yaramayan bir oyun. Her yeni oyununa 1-2 bir şey ekleyip tekrar piyasaya sürüyorlar. Zaten şöför esnedikçe seninde ıykun geliyor. Yok abicim hem şöför uyutuyor. Hemde oyunu yapanlar enayi yerine koyup onlarda uyutuyor. Bu yüzden bu ve bu isimle çıkmış hiç bir oyuna el sürmiycem artık. Tam bir zaman kaybı.

Bu oyunu zaten sıkılmadan ilgisi olanlar oynayabilir benim gibi,ilgisi olmayan zaten bir kaç oyunda sıkılır.Bence seri çok hızlı olmasa da gelişim kaydetti,ilk oyunla şu anda oynadığımız Haulini hem grafik açıdan hem de oynanabilirlik açısından karşılaştırınca gelişim çok net.Ama var olan bazı sorunlarıda hala giderilemedi prism3d hatası gibi bu oyunun en büyük olumsuzluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GökCell* -- 11 Ekim 2007; 14:16:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde ilgim var ama oyuna başlıyorum yollar hep aynı ve çok uzun hep aynı mekanlar sıkıyor sonra siliyorum euro truck çıksında bi bakak onda nasıl yollar falan ne bileyim hep dümdüz yoldatır sürmek sıkıyor adamı
    mesela hard truck 2 nin gelişmişi çıksa süper olur
  • Adam gibi Tır oyunu çıkmadı gitti arkadaş yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

Adam gibi Tır oyunu çıkmadı gitti arkadaş yaa

Harbiden ya. 'Nfs' nin birde tır oyunu olsa hiç fena olmaz ha.
  • Oyun çıktı 175 mb.
  • oynadım ama bir öncekinden ne farkı var ki?

benim farkettiğim; durmayı değitirmişler daha geç ve yavaş yavaş duruyor araç! o yani :(
  • Yok yok bu adamlar bıraksın tır oyunu yapmayı, başka firma mı yok.
  • Grafik ve ses farkı varmı yoksa haulini değiştirip piyasaya mı sürmüşler
  • güzel oyunda şu tır, otobüs oyunlarına artık adam gibi bir el atmaları lazım
  • Oyunu indirdim ama tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Haulin'in birebir aynısını sadece ismini değiştirerek piyasaya sürmüşler. Bunca senedir çıka çıka bu mu çıkacaktı! Ayrıca şehir içlerinde Haulin'e kıyasla çok daha fazla donma var. Guaymas yakınlarında bir yerde üst geçitten geçerken kamyon dümdüz yolda görünmez bişeye çarptı. İleri gitmek mümkün değildi. Alternatif yollardan gitmek zorunda kaldım. Acilen yama çıkması gerekiyor.

Gözüme çarpan değişiklikler:

- Bayan sürücü seçeneği eklenmiş.
    - F4 yaparak doğrudan ülke haritasına bakabiliyoruz.
    - Kabin üstü kamera tekrar eklenmiş. (Haulin'de yoktu)
    - Kilometre sayacı eskisine göre çok daha hızlı dönüyor. Bu haliyle daha gerçekçi olmuş.
    - Arkadaşın dediği gibi, tırlar sanki biraz daha zor duruyor.
    - Motor sesi, korna değişik.
    - Bir iki tane yeni şirket eklenmiş.
    - Harita değişmiş. Yollarda daha fazla yokuş var. Ama yollar halıdan da öte. Sadece gri tonda boyanmış. Evet, göz alabildiğine dümdüz gri.

Bunların dışında grafikleri, tırları, treylerleri hepsi Haulin'in birebir kopyası. Hatta deneme amaçlı Haulin'e ait bir iki tır ekledim. Birisini gördü ama yeni tırı seçince hata verdi. Herhalde çoğu eski mod dosyası Long Haul'da da sorunsuz çalışır.

Son olarak, bence hiç boşu boşuna indirmeyin derim. Kotanıza yazık olur. Rig 'n' Roll çıkmadan para kazanmaya bakmışlar. Artık ne koparsalar kar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 1 Ocak 2008; 7:43:26 >

• Daha fazla eklenti ve daha fazla özellikle yeni oyunun çıkmasını bekliyoruz.
    Online oyun patchi çıkarır gibi küçük değişiklikler yapmaları oyuncuları memnun etmeyecektir.
  • Bi değişiklik vardır diye indirmiştin yine aynı oyunu kakaladılar
  • oyun resmen kepazelik diğer oyunların hepsini kötü olmasına rağmen baya oynamıştım ama bu katlanılacak gibi değil. daha önce hiç oynamayanlar denesin sadece belki sevebilirler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.