Şimdi Ara

Ve Serinin Son Oyunu.. : 18 Wheels of Steel: American Long Haul (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mod çıkarsalarmış daha fazla değişiklik olurdu.....
  • aga bu oyunda nasıl tır alınıyo???
    ben aldım ama kullana mıyom!!!!!
    Bİ YARDIM!!!!!!!!!!

• Tırı Aldıktan Sonra N Tuşuna Bas Orda Alt Tarafta Advance Tıme Yazıyor Onu Tıkla Sonra Gelen Ekranda Advance Hours Yazıcak O Uyuma Oluyor Onu 24 e kadar Getir Sonra Tıkla.Ondan Sonra Oyunda İlk Başladığın yerdeki Garaja git enter a bas oraban hazır
  • Arkadaşlar Bide Oyunda Şifrenizi Yazmak İstediğinizde Consol Açılmıyorsa Belgelerim/18 WOS American Long Haul'a girip config.cfg'yi worpad veya not defteri yardımıyla acın ve '' uset g_console "0" '' yazan yeri
    uset g_console "1" yapın. Yine Açılmaz Veya Şifreyi Kabul etmezse uset g_developer "0" da uset g_developer "1" yapın...

Eğer Oyundan Polisi Kaldırmak İstiyorsanız Belgelerim/18 WOS American Long Haul'a girip config.cfg'yi worpad veya not defteri yardımıyla acın ve ''uset g_police "1" bölümünü uset g_police "0" olarak yapın...

• Ben iki oyunuda hepsi high oynadım. Grafik ve ses farklılıkları biraz var. Öyle denildiği gibi değil. Oyunun şu huylarını sevmedim:
    1.Araba daha yavaş duruyor.
    2.Şehir içinde 50-55kmh geçince polis takılıyor (haulinde 80 kmhyi geçince takılıyordu.)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.