mod çıkarsalarmış daha fazla değişiklik olurdu.....
aga bu oyunda nasıl tır alınıyo??? ben aldım ama kullana mıyom!!!!! Bİ YARDIM!!!!!!!!!!
Tırı Aldıktan Sonra N Tuşuna Bas Orda Alt Tarafta Advance Tıme Yazıyor Onu Tıkla Sonra Gelen Ekranda Advance Hours Yazıcak O Uyuma Oluyor Onu 24 e kadar Getir Sonra Tıkla.Ondan Sonra Oyunda İlk Başladığın yerdeki Garaja git enter a bas oraban hazır
Arkadaşlar Bide Oyunda Şifrenizi Yazmak İstediğinizde Consol Açılmıyorsa Belgelerim/18 WOS American Long Haul'a girip config.cfg'yi worpad veya not defteri yardımıyla acın ve '' uset g_console "0" '' yazan yeri uset g_console "1" yapın. Yine Açılmaz Veya Şifreyi Kabul etmezse uset g_developer "0" da uset g_developer "1" yapın...
Eğer Oyundan Polisi Kaldırmak İstiyorsanız Belgelerim/18 WOS American Long Haul'a girip config.cfg'yi worpad veya not defteri yardımıyla acın ve ''uset g_police "1" bölümünü uset g_police "0" olarak yapın...
Ben iki oyunuda hepsi high oynadım. Grafik ve ses farklılıkları biraz var. Öyle denildiği gibi değil. Oyunun şu huylarını sevmedim: 1.Araba daha yavaş duruyor. 2.Şehir içinde 50-55kmh geçince polis takılıyor (haulinde 80 kmhyi geçince takılıyordu.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme