Şimdi Ara

Ve Otobüs Yolculuğumun Son Dakikaları,,,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ALLAH herkesi sevdiğine, sevdiklerine kavuştursun.. 3 aydan sonra kavuşacağım kısmetse.. Yarım saat sonra İzmitimdeyim..

• Haydi gözün aydın.Ailene mi kavuşacaksın?
  • nerden geliyon hacı allah kavuştursun hangi firma
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.. Tokat'ta üniversite öğrencisiyim. Sevgilime, aileme, arkadaşlarıma, sahte olmayan dostlarıma kavuşacağım arkadaşlar. Gerçekten büyük mutluluk. Geleceğe dair dünyalık tek isteğim, kimseye muhtac olmadan memleketimde yaşamaktır herhalde.. Çünkü nedense çok sahte başka yerler de, başka yerlerdeki insanlar da..
    Firma Tokat Seyahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Tokat'ta üniversite öğrencisiyim. Sevgilime, aileme, arkadaşlarıma, sahte olmayan dostlarıma kavuşacağım arkadaşlar. Gerçekten büyük mutluluk. Geleceğe dair dünyalık tek isteğim, kimseye muhtac olmadan memleketimde yaşamaktır herhalde.. Çünkü nedense çok sahte başka yerler de, başka yerlerdeki insanlar da..
    Firma Tokat Seyahat.

İstanbuldada çok var be kardeşim o sahte insanlardan biz artık alıştık onlara..
  • Doğru aslında. Sadece okumaya gittiğiniz yerde değil, memleketinizde de, küçüklükten beri beraber birlikte yaşadığınız arkadaşlarınızın arasında da olabilir bu tip insanlar. Bende de olmadı değil.. Ama çok şükür bu sayı 1'den yukarı çıkmadı. Bu yönden şanslıyım. Gerçekten zor arkadaşsız kalmak, veya eski arkadaşları aramak. Neyse ki çok uzun sürmüyor arama faslım.
  • Abi Allah sağ-salim mutlu seneler nasip etsin inşallah :)

Pek bişey kalmamış ama yine de hayırlı yolculuklar gurbet zor ama şükür varmış sayılırsın eve
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağ ol kardeşim, hepimize.
  • heşgeldim hemşerim
  • Hoşbulduk hemşo.
  • vay be dun ben ne içtimde yazdım öle, doğrusu hoşgeldin avatarınıda çok tuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 21 Temmuz 2010; 20:08:41 >
  • Bayağı iyi içmişsin ki unutmuşsun yazdığını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.