Şimdi Ara

'Ve Gol' diye bir program...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tv8'de maç izliyordum. Alt yazı geçiyor: " Galatasaray'da neler yaşanıyor?, Yönetim Gerets ile yollarını ayıracak mı?, Alex gidiyor mu?, Bütün hepsi bu gece ve gol'de" diye bir yazı geçiyor. Sadece bu hafta için demiyorum, daha önceki haftalarda da aynı tarz alt yazıları gördüm. Resmen reyting için konular uyduruyorlar, gazetecilere malzeme çıkarıyorlar, takımları karıştırmaya çalışıyorlar. Ayrıca programın içeriği de bomboş! Yorumlar çok komik.

Böyle programları seyretmeyelim arkadaşlar, biz izledikçe daha çok destek görüyorlar.

• bi kere o göktuğ sevinçli nasıl spor programı sunuyor anlamış değilim. futboldan anlamıyor çünkü. böyle adamlar nasıl yükseliyor anlamak güç.
  • dediğin program gerçekten çok dandik özellikle yorumcuları allahtan sinan engin war biraz o kurtarıyo işi..
    Hernekadar kötü olursa olsun TELEGOL den kötü olamaz 1. si özet yok programda 2. si mahalle karıları gibi tartışıyolar 3. adnan aybaba denen şahsiyet ne iş yapar biri bana açıklasın şu adamı temada filan mı görevli bu adam futbol programında beşiktaş yorumunun ortasında ormanları koruyalım die konu açan biri o herifin orda işi ne anlamış değilimm..
  • sinan engin kanal d ye geçti ilker yasinin yanına. doğru adamlar yanlış programlarda yani. telegol bitti zaten iyice zıvanadan çıktı. santrayı izliyorum komik oluyor bir de doksan dakika ile yüzde yüz futbol bazen. gerisi fıs.
  • programin ortasinda aybabayi hasliyolar adam guluyo besiktasi soruyolar adam maci izlemedim diyo

gelin kaynanadan sonra bu klasmanda en iyi program ***** yildiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

bi kere o göktuğ sevinçli nasıl spor programı sunuyor anlamış değilim. futboldan anlamıyor çünkü. böyle adamlar nasıl yükseliyor anlamak güç.

bence futboldan anlayan nadir program sunucularından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok abi bence değil. neyse değişir fikirler tabi de futboldan anlayan yorumcu sayısı o kadar az ki. bi kere takip etmiyorlar dünya futbolunu. küçük bir örnek verim. hemen herkes gs ın istediği diarrayı realin aldığını zannediyor. biçok programda bunu duydum ve oha dedim. bizim ilgilendiğimiz diarra lens te oynuyordu. dediğim gibi küçük bir örnek biraz uğraşsam neler gelir aklıma ama gerek yok göktuğ sevinçlinin de böyle bi fiyaskosu aklımdaydı ama unutmuşum aklıma gelirse yazarım.
  • quote:

bi kere o göktuğ sevinçli nasıl spor programı sunuyor anlamış değilim. futboldan anlamıyor çünkü. böyle adamlar nasıl yükseliyor anlamak güç.

adam hep ters seyler söylüyor.dedikleride olmuyor.ahmet cakar gibi yapıyor heralde.ama ahmetinkiler genelde tutuyor.bununkiler tutmuyor
  • Yorumcu olarak dört adam tanırım,,,

1- Ömer Üründül

2- Zeki Çol

3- Rıdvan Dilmen

4- Kemal Belgin

Gerisi geyik, bol maydonozlu su böreği misali, sadece şamata yapıyorlar, spor proğramlarında bu adamlardan başka yorum dinlemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booster_tr -- 25 Eylül 2006; 14:22:59 >

• yav sen de şu kobrayı salmak deyimini çok seviyosun he
  • quote:

yav sen de şu kobrayı salmak deyimini çok seviyosun he

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.