Şimdi Ara

VE... FERNANDES VEDA ETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ın yıldızı Fernandes bu sabah Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek eşyalarını topladı. Tesis görevlileriyle vedalaşan Manuel Fernandes kulüp çalışanlarına kendisine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti. Beşiktaş'ta forma giydiği yaşadığı 3 yılda müthiş günler yaşadığı vurgulayan Portekizli futbolcu, "Burada sizlerle bir aile gibiydim. Bana gösterdiğiniz sevgi ve saygı için teşekkür ederim" dediği ifade edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

Beşiktaş'ın yıldızı Fernandes bu sabah Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek eşyalarını topladı. Tesis görevlileriyle vedalaşan Manuel Fernandes kulüp çalışanlarına kendisine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti. Beşiktaş'ta forma giydiği yaşadığı 3 yılda müthiş günler yaşadığı vurgulayan Portekizli futbolcu, "Burada sizlerle bir aile gibiydim. Bana gösterdiğiniz sevgi ve saygı için teşekkür ederim" dediği ifade edildi.

Fernandes ; Sen yolcu ol bavulunu ben taşıyayım
  • Beşiktaş iyi bir orta saha alırsa bjk için yükselişe geçme vakti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 Mayis 2014'e kadar sozlesmesi var yavas veda etsin... Ha bonservis kazandirip gidiyorsa da 1 saat bile durmasin zaten.
  • Fernandes çok iyi bir futbolcu olabilir ama Beşiktaş'ı küçümsüyor .Bir futbolcu kendını takımdan büyük gördüğü zaman onunla vedalaşma zamanı zaten gelmiştir bana göre Beşiktaş yerini rahatlıkla doldurabilir .
  • Devre arasında 3'e 5'e bakılmadan bir takıma gönderilecek demek ki. Yaptığı hizmetler için kendisine teşekkür ederiz. Son zamanlarda biraz uyumsuzdu ama bu verdiği emeği göz ardı etmemize sebep değil.
  • bu adamı da kaçırdınız sonunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • grşrz
  • Besiktas icin kacinilmaz son :) yine yildiz lanse ettikleri adami degerini 0'a dusurup gonderiyorlar. portekiz cetesinden edilen zarar 50m€ toplamda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi iste bizim yanlisimiz bu meireles vs.. bakın adamlara nasıl sahip çıkılıyor bizim senelerdir sıkıntımız bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey yok ya...

Bir oyuncumuzu daha sıfırlayıp gönderiyoruz.. Biz adam olmayız...

ŞU DURUMDA YAPILAN DOĞRU,
    YANLIŞ OLAN KONUNUN BURAYA KADAR GETİRİLMESİ!

Ne var adam ne istiyorsa ver! Sene sonunda da 10 milyona Sat!!! BU KADAR MI BEYNİ ÇALIŞMIYOR BU İNSANLARIN! Quaresma'yı 20 milyondan aşşağı vermeyiz dediler bir sene sonra BELEŞE gönderdiler, neden?? Kontrat yenilemedi senin istediğin fiyata inmedi.

Fernandes'i vermeyiz dediler kimseye, eeee adam senin istediğin fiyata imza atmayınca, OLMADI , BELEŞE GİT dendi...

Bu kim ne derse desin VASIFSIZLIKTAN ÖTE BİRŞEY DEĞİL!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Böyle bir şey yok ya...

Bir oyuncumuzu daha sıfırlayıp gönderiyoruz.. Biz adam olmayız...

ŞU DURUMDA YAPILAN DOĞRU,
    YANLIŞ OLAN KONUNUN BURAYA KADAR GETİRİLMESİ!

Ne var adam ne istiyorsa ver! Sene sonunda da 10 milyona Sat!!! BU KADAR MI BEYNİ ÇALIŞMIYOR BU İNSANLARIN! Quaresma'yı 20 milyondan aşşağı vermeyiz dediler bir sene sonra BELEŞE gönderdiler, neden?? Kontrat yenilemedi senin istediğin fiyata inmedi.

Fernandes'i vermeyiz dediler kimseye, eeee adam senin istediğin fiyata imza atmayınca, OLMADI , BELEŞE GİT dendi...

Bu kim ne derse desin VASIFSIZLIKTAN ÖTE BİRŞEY DEĞİL!!!!

Adamın istediğini verdikten sonra satmak çok zor.
    Sözleşmeyi yeniledin,adama yıllık 3m € verdin ve sezon sonu satmaya çalışıyorsun.Bonservisine 5m € bile istesen kârdır ama ülkedeki vergi durumu ortadayken kim verir Fernandes'e yıllık bu ücretleri?

Adamın bedava satılmasını savunmuyorum elbette ama sözleşme yenileyerek elimizde kalma ihtimalini de düşünmek gerekiyor.Fernandes elde kalsa kimse üzülmez orası da ayrı elbet.

• Besiktas taraftari 2-3 maça kadar fernandes diye ölüyordu, ne oldu abi size şaşırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen aldigin paranin karsiligini vermezsen dunyanin her yerinde tepki gorursun. Istedigini vermek diye birsey yok, bizim gordugumuzu bu isi bilen herkes goruyor ve bu adama verilebilecek belli bir ucret var, sen kagit ustunde hic bir basarin olmamasina ragmen hatiri sayilir bir zam aliyorsun, bunu begenmiyorsun, ustune bir de hava parasi istiyorsun, bunun da ustune sozlesmenin bitmesine 8 ay kala istedigin ucreti alamadigin icin sahada yurumeye basliyorsun... Kusura bakmayin, bunu kimse kabul etmez, kimse de buna goz yummaz. 2 aydir Fernandes Efendi piyasada yok ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Besiktas taraftari 2-3 maça kadar fernandes diye ölüyordu, ne oldu abi size şaşırdım.

Biz sahada emek veren, takımına ve taraftarına saygılı futbolcuya destek veririz. Öyle körü körüne destek olmaz. Mesela şu anda Olcay hem adamlık, hem de emek yönünden Fernandes'ten kat kat daha değerlidir gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Besiktas taraftari 2-3 maça kadar fernandes diye ölüyordu, ne oldu abi size şaşırdım.

Biz sahada emek veren, takımına ve taraftarına saygılı futbolcuya destek veririz. Öyle körü körüne destek olmaz. Mesela şu anda Olcay hem adamlık, hem de emek yönünden Fernandes'ten kat kat daha değerlidir gözümde.

2-3 maç kötü oynarsa değeri düşecek yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

2-3 maç kötü oynarsa değeri düşecek yani?

Olcay kaç maçtır kötü oynuyor? Kötü oynamak farklı, isteksiz ve terini akıtmadan oynamak başka şeyler. Buna rağmen bunca zaman sözleşme yenilemeyip bir de uçuk paralar istersen, tabii kaçınılmaz son olur.

• beyler, Fernandes Piyasası HER ZAMAN olan bir oyuncu, Satıyorum desen Fener kapıyı 10 dan açar.

Fernandes gibi piyasası EN YÜKSEK Oyuncunu sıfıra anca böyle indirebilirsin. yapılabilecek en yanlış hareket... saçmalığın daniskası... Ve ayrıca, sen 2 milyona takım kurmaya çalıştıkça da, o hayal ettiğin şampiyonluklar asla gelmez.

Kimse, Demirören zamanında şampiyonluk nerde portekiz çetesi vs demesin... Paranın çarçur edilmesinden bahsetmiyorum.

Sen Zirveye oynayacaksan, Oyuncuların Adam gibi oyuncu olacak... TÜRK MANTIĞI İLE, AZ VERİM ÇOK ALAYIM yok , o 10 yılda bir iki futbolcuda anca olur.. Ferdi ayarında bir futbolcuya bu piyasa böyleyse parasını vereceksin, Egemen'e vereceksin, Yoksa hava gazı alırsın her seferinde...
  • Haydi Ferdi kop gel FB ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Fernandes gibi piyasası EN YÜKSEK Oyuncunu sıfıra anca böyle indirebilirsin. yapılabilecek en yanlış hareket... saçmalığın daniskası... Ve ayrıca, sen 2 milyona takım kurmaya çalıştıkça da, o hayal ettiğin şampiyonluklar asla gelmez.

Kim yaptı bunu? yd de başkan değil ki yoksa fo da yeterli değilmi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.