Şimdi Ara

ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
30.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugattiye kirmizi güzel gitmis...
    her zaman rakipsiz..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tolga86

    bugatinin bi sürü videosu var 0-300 fln. yeri kazıya kazıya fırlıyo. burda relantide kalkıyor sanki Direksiyonda Clarkson olmayıca tadı cıkmıyo topgear videolarının


    Nedense banada öyle geldi sanki adam gaza dörtte birine basarmış gibi bi havası vardı kaç tane video izledim bugattinin resmen kazıyor yolu bilmiyorum iki araçda güzel farketmez birini verin bana sadece




  • Bunlar tamamen strateji. Bugatti veyronun geçilme topiğinin başlığında bile veyron olduğu vurgulanıyor.

    quote:

    ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!!


    Belkide istedikleri budur , defalarca geçilmeye çalışan ve bişekilde geçilecek olan otomobil BUGATTİ VEYRON. Tartışmaya gerek yok.Zafere giden yolda herşey mübahtır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 1 Temmuz 2009; 0:30:53 >
  • Burada her şeyin motor gücü olmadığını, şasi ve yürüyen aksamın en az motor kadar önemli olduğunu, bir arabanın da bunların hepsinden oluşan bir bütün olduğunu gördük.
  • bugatti veyron piyasaya ilk çıktığında okuduğum bir testi hatırladım şimdi.veyron un ilk testiydi ve mclaren le karşılaştırıyolardı burdaki gibi.
    "mclaren 100 km hıza ulaştıktan sonra veyron u hareket ettiriyoruz ve 200 km hıza aynı sürede ulaşıyorlar" deniyordu testte!
    ingilizler mclaren e kıyak geçmişler sanırım kalkışta olan bundan ibaret.
  • Videoya yorum yapan gokturksafkan adlı user kesin DH'den
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alikum


    çok güzel bir yorum...bravo..


    16-17 yıllık bir Sanat eserinin resimlerini paylaşalım dimi biraz


     ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!!





     ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!!



     ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!!



     ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!!




  •  ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!!



    şunu ellesen nasıl bir ses çıkarırsın acaba? f355'ten fazla mı?
  • quote:


    şunu ellesen nasıl bir ses çıkarırsın acaba? f355'ten fazla mı?



    Başka bir tarafına değerse 747'den bile fazla çıkarırsın bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ruge

    bugatti veyron piyasaya ilk çıktığında okuduğum bir testi hatırladım şimdi.veyron un ilk testiydi ve mclaren le karşılaştırıyolardı burdaki gibi.
    "mclaren 100 km hıza ulaştıktan sonra veyron u hareket ettiriyoruz ve 200 km hıza aynı sürede ulaşıyorlar" deniyordu testte!
    ingilizler mclaren e kıyak geçmişler sanırım kalkışta olan bundan ibaret.





    Bugatti firmasının, Bugatti Veyron olarak bilinen Veyron 16.4 modeli; dünyanın en yüksek ikinci hıza ulaşabilen (407 km/sa.), en fazla ikinci motor gücüne sahip (1001 bg) ve en pahalı (1 milyon Avro) seri üretim halindeki otomobilidir. Veyron, ismini, Bugatti yarış pilotu ve 24 saatlik Le Mans Yarışı'nı 1939'da kazanan Pierre Veyron'dan almaktadır.

    Ferdinand Porsche'nin torunu dönemin Volkswagen Genel Müdürü Ferdinand Piech'in 2001 Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünyanın en hızlı, en güçlü ve en pahalı arabasını üretmek üzere söz vermesiyle başlayan Bugatti Veyron projesi, 2003 yılında üretime hazır hale geldi.

    Aynı yıl, dünyanın en zor pistlerinden biri Laguna Seca'da yapılan test sürüşleri sırasında aracın pistten çıkması nedeniyle üretimin durdurulmasına karar verildi.

    Ferdinand Piech'in 2003 yılında emekli olmasının ardından, yeni Genel Müdür Bernd Pischetsrieder projenin başına Thomas Bscher'i getirdi. Bscher, yaklaşık bir yıl içinde performansı biraz daha düşük ama testlerde devrilmeyen bir Bugatti Veyron geliştirdi. 2003 Bugatti Veyron'un 0'dan 100 kilometreye çıkışı 2,5 saniyeyken; 2005 Bugatti Veyron'unki 2,9 saniyedir.



    Üretim halindeki Bugatti Veyron ilk olarak 19 Ekim, 2005 tarihinde Tokyo Araba Fuarı'nda gösterildi.





    2005 yılındaki Dubai Araba Fuarı'nda, teşhir edilen Veyron dahil 6 adet satılması ve 45 adet Veyron'un da Şubat ayına sipariş edilmesiyle Bugatti Veyron projesinin akışı tamamen değişti. 5 yılda 300 adet üretilmesi öngörülen Bugatti Veyron'un üretim süresi 8 yıla yükseltilmiştir, bu süre içinde üretilecek Bugatti Veyron sayısının bine yakın olması beklenmektedir.

    Amerika'da ilk kez 2006 yılındaki Los Angeles Uluslarası Otomobil Fuarı'nda sergilendi.

    Bugatti Veyron ile yapılan en yüksek hızı (407 km/sa.), Car and Driver dergisinin editörü Csaba Csere, Volkswagen'in Ehra-Liessen test pistinde gerçekleştirdi.

    7 vitesi olan Bugatti Veyron'un 0'dan 321,9 km/sa. hıza çıkışı; McLaren F1'in 193,1 km/sa.'ten 321,9 km/sa. hıza çıkışından daha hızlıdır.

    Bugatti Veyron, fabrika dışında dünyada 20 Bentley bayiinde satılır. Servisleri de Bentley bayilerinde yapılabilmektedir.



     ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbest -- 1 Temmuz 2009; 0:53:44 >




  • NFS II aklıma geldi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: funkmaster

     ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!!



    şunu ellesen nasıl bir ses çıkarırsın acaba? f355'ten fazla mı?



    Valla dostum onu bilemem de, sağlam sucuk ızgara yapılır bu manifollda valla

    Ve bu resim tam emin olmamakla birlikte, 9100rpm de tam 1000HP aldıkları dönemlerden bir resim sanırım. Ve tabiki yine "Atmosferik" olarak.

    Ama bu olay sadece test ortamında kaldı. Piyasaya hıcbırzaman sürülmedi 1000HP lik versiyonu. Çünki ömürsüzlük sorunları ortaya cıkmaya baslıyordu artık motorda belli bi yerden sonra. E turbosuzda biyere kadar dimi...


     ve BUGATTi VEYRON Geçildi....!!!


    VANOS'una kurban oldugum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 1 Temmuz 2009; 1:03:16 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bucakli

    NFS II aklıma geldi


    biraz nostalji o zaman :D

    http://www.youtube.com/watch?v=6OwZNx7bsMo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: infinite


    quote:

    Orjinalden alıntı: bucakli

    NFS II aklıma geldi


    biraz nostalji o zaman :D

    http://www.youtube.com/watch?v=6OwZNx7bsMo

    beni nerelere götürdün he. ik pc'm pentium 2 233mhz, LX asus board, 4Mb Diamond ekran kartı, 3.2 gb Harddisk, 15" Vestel Monitör ve deli gibi bunu oynayan ben




  • avans vermiş Bugatti

    arkadaki spoyler otomatik olarak açıldıktan sonra uzaması harika birşey sanki uçuşa geçiyormuş gibi
  • Ezmiş resmen..
  • Evet Avans olabilir. Sonunda boy boy koyuyor Bugatti.
  • Arkadaşlar, prodüksiyon özellikle de kurgu ile ilgilenmiş olanlar video'nun gerçek olmadığını anlayacaktır.

    İki aracın da; Kağıt üzerindeki hızlanma verilerini detaylı bir şekilde yazan olursa kanıtlayabilirim.

    *Topgear'dan bu tarz bir şov beklemezdim o yüzden takıldım..
  • ahmetcan44 başlığı görüp mesajı salladın resmen sonrada kabardın okadar çok boş mesaj varki bugatti görünce hemen ssc yi yapıştırman bi klasik zaten

    bknz Pavlov.
  • Video güzel olmuş ve bişey dikkatimi çekti videonun altindaki tek Türkçe yoruma baksanıza
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.