Şimdi Ara

VE BEKLENEN OYUN GELDİ!! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aoe3 güzel oyunu yine ortalığı yıkacak... Kalkamıycam yine makina başından...::) :)

Şivesiz bir Türkçeye sahip Osmanlılar, oyunun 'en karizmatik unsurlar'ı olarak tanımlanıyor. Yeni Çerilerin resmini görmeniz lazım ..Süpppperrrr...

YAZILIM devi Microsoft-Ensemble Studios işbirliğinin ürünü, Age of Empires (İmparatorluklar Çağı-AOE) serisinin 3. bilgisayar oyunu, bugün piyasaya çıktı.

http://www.extrahaber.com/news_detail.asp?id=2249

• oleyyyyyyyyyyyyyyyy yarın duser nete...
  • ee yuh bee abi... ..BU oyun için para ver bari...
  • demosundan bahsetmiştir yaw
  • baba zaten M.E.B den kazık yemişim ne parası yaw... para bulsam oyuna harcamam zaten.
  • Ne yapacan hocam demo yu...Bu oyun için sigarayı bıraktım ben..varsın Sigara param ona helal hoş olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnowar

oleyyyyyyyyyyyyyyyy yarın duser nete...

Nete düşeli 1 haftayı geçti...Ben indirdim... 1.7gb...

Ayrıca oyunun şimdiden bir patch i çıktı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rodrigo yüzbasim nerden indirdiniz hemen yaa....
  • yanlız neden bu topic burda açıldı onu anlamadım
  • ewwet arkadaslar ben de aldim bu sewindirici haberi.en yakin zaman da oynamaya baslicam

Ayrica osmanli yeniçerileri de harbiden süpper olmus
  • açılmış bi kere yazalım bari..
    linke baktımda forumlarda yunanlılar arasında tartışmalar oldugu yazıyor ilginç..
  • ben e-mulede buldum indiriyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

yanlız neden bu topic burda açıldı onu anlamadım

• quote:

yanlız neden bu topic burda açıldı onu anlamadım

nerde açılması gerekli idi?..Cidden bilmiyorum..hata mı yaptım yoksa Ares BİNBAŞIM..Bi yardımcı olur musun ?
  • kocamn "oyun bölümü" diye kısm var orda açılması gerekiyordu canım kardeşim ha bence ordada açma çünkü açarsan 16432416543132131654 "aoe3 cıktı" topici olur.
  • saoLasın canım..Bi daha yapmayız..Binbaşımsın dua et.. Yığardım seni oraya yoksa...
    quote:

kocamn "oyun bölümü" diye kısm var orda açılması gerekiyordu canım kardeşim ha bence ordada açma çünkü açarsan 16432416543132131654 "aoe3 cıktı" topici olur.
  • brrrrrr spooky spooky spooky

vurma ne olur yığma beni zuhaahahahahahahahaahahahahahaaha hiç guleceğim yoktu yaws hll olsun Allahta seni güldürsün...
  • ben oynuyorum.Osmanlı gerçekten çok güsel işlenmiş.Bir kere çok güçlü yanları var.Özelikle askeri anlamda ve top atışalrında...
    Yalnız söyle bir sorun var oyunu oynarken ne zaman olacağı belli olmuyor ama birden ses gidiyor neden acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

http://forum.agecommunity.com/ibb/topics.aspx?forumID=15

adam "neden türkler bu oyunda var" demiş bi ağzına s...cılmadığı kalmıs

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.