51 e 48 almak orantılı bağlantı stabilse böyle devam. |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (198. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
15ms 48mb download 7.50 upload
-
-
dsl sinyali kısmında bir sıkıntı yok bufferfloat olma olasılığı var
-
-
Çok düşük, zaten max alabileceğiniz hız yazıyor orada 27mbit geçemezsiniz.
-
hocam şuan zaten 24mbit tarifedeyim o değer ondan dolayı öyle olabilir mi?
telefonda gündüz görüştüğümde altyapı uygun görünüyor dediler ama.
-keza aynı şekilde daha önce turknetteydim, 70-80mbit kullanabiliyordum. son zam ile çıkış yaptım.
-
Hat zayıflaması 14, max hız 27mbit.
Daha önce aynı hatta 70-80mbit bağlanıyorsanız Telekom en doğru bilgiyi verecektir, belki bir ayarlaması vardır.
-
aynı altyapıda turknetteydim bir kaç ay önce 70-80mbit alabiliyordum
-
hocam hat zaten 9 snr ile bağlanıyor daha hızlı bağlanamazsın. normalde altyapının kaldırması lazım hat zayıflaması düşük muhtemelen biryerlerde problem var
-
hocam teknik kısma hakim değilim.
kısacası 100mbite kadar geçsem alamaz mıyım?
ona göre 35-50 gibi paketleri düşüneyim
-
şu haliyle daha fazla hız alamazsın ben 80 mbit hız alırken bile 13-15 snr arası alıyordum 100 mbite geçince 8-10a düştü. sen zaten şuanda 9 snr alıyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bunun kontrolünü veya düzeltmesini nasıl yaptırabiliriz?
çeşitli alternatiflere bakıyorum, ama bu enflasyonda en mantıklısı ttnete taaühüt vermek.
şuan 24 mbit kullanıyorum ama yetersiz kalıyor, en az 50 almam lazım. hatta 100 olursa daha iyi olur.
Çağrı merkezine iletsek kontrol ettirip bir teknik kontrol yapılabilir mi acaba?
-
-
Alt yapı destekliyor ama 100 tam veremeyiz peki ne kadar veririz. Veririz yani. Bence 15 gün dene. Memnun kalmazsan 24 le
taahhütünü yenilersin ya da uygun fiyatlı farklı iss ye bakarsın.
-
aklına yattıysa dene derim hız artmassa da arıza kaydı açarsın çünkü bu hat değerleriyle değil 100ü tam verememek 35 mbit bile veremezler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
onu sordum zaten kaç verebilirseniz onu alayım dedim.
100 deriz ama 90 çıkıyorsa bu normal kabul edilir ama siz 50 alıyorsanız teknik ekiplerimiz bakar düzeltir düzeltemezse telafisi yapılır diyor :)
açıkcası benimde önceliğim farklı iss ler ama, şu enflasyon döneminde taahhüt vermek artık mecburiyet.
şuan 24 mbite 80 lira ödüyorum 2 sene önce taahüt vermiştim.
100mbit için 2.yıl 240 tl diyor ki bu rakam 2 sene sonra aynı bugunün 80 lirası gibi olacak.
-
Bu hat değerleriyle nasıl 90 verecekmiş, arkadaşında dediği gibi 35 bile şaibeli. Önce sorgulamada çıkmayan mesafe ve hız değerlerini sana atsınlarda bi görelim. Bence 15 gün dene ona göre karar verirsin.
-
100mbite kadar olan pakete geçtim. fakat aktif olmadı hız hala aynı 20-22 bandında.
telefon ettim , sizin hattınız 26 ya fixlenmiş gibi görünüyor diye arıza kaydı açtı bakalım ne olacak :)
-
bu beklediğimiz birşeydi arıza varsa tespit edip düzeltirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X