Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.523
Cevap
52
Favori
198.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim değil senin ne istediğin önemli.Asus alıp memnun olanda var olmayanda. Bütün modem markaları içinde aynısı geçerli. İyice araştırıp karar ver, fiyatlar tuzlu.VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

• unununium U kullanıcısına yanıt

asus modem iyi önce den sonrsuz alıyordum 100 mbps şuan snr ayarı yapıyorum öyle alıyorum

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 19 Mart 2023; 1:38:12 >

Merhaba, TurkNet' ten hizmet alıyorsanız konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz?
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Bende wifi için 2.el zte268 alacaktım.2.4 ve 5 ghz birleşik olunca evin köşe odalarında geçişlerde bazen sorun oluyor.5 ghz yi evin her köşesinde kullanmak istiyorum. 150-200 tl civarında 2.elde satılıyor.Zte168a farkı nedir?Zte168a router özelliği varmı? Kablosuzmu aktarıyorsunuz?

• smart0201 kullanıcısına yanıt

santrale kaç metre mesafedesin ben 250 metre mesafedeyim

snr baya düşürmüşsün benim hatta kaldırmayabilir bu uzaklıkta asusun modemini alıp bir deneyeceğim en kötü iade ederim hat değerlerini

Asus modemde hızı düşürüp snr yi artırarak bağlantıyı stabil yapabilirsin. Menüde ayarı var.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Zte 268 mobil 4g için herhalde. Zte 168a da menüde Kolay bridege/köprü modu var. Ben tek cihaz olarak kullanıyorum. Evin heryerinden kullanıyorum. (balkon dahil) Kopma yok. 5 ghz de sinyal seviyesi 4 çizgiden 3 düşüyor ama kopma veya hızda sorun yok.

t 11 ilk kullanma açıldığı zamanlar 100 mbps ayar yapmadan alıyordum zamanla vdsl artımasından dolay düşmeye başladı

• merhabalar benim değerleride yorumlayabilirmisiniz saha dolabı uzaklığı altyapı sorgularında hep 142 metre gözüküyor netspeed kullanıyorum şuan onun içinde geçerli bu mesafe

Hat modu VDSL2

100mpbs paketi

DSL Hızı(Kb/s):70969---8191

Ulaşılabilir Hız(Kb/s):71192-----21725

SNR Sınırı (dB):8.1-----17.9

Hat Zayıflaması(dB):0.0---0.0

Güç (dB):14.5-----9.2

extra olarak snr 8.1 değeri gün gün değişiyor bende dün 16 lardaydı mesela sayfayı yeniledim 8.2 oldu mesela (50 mbps hız denemiştim sonradan aklıma geldi onlada alakalı olabilir hız yükseltince snr düşüyor galiba)

birde şuan 2014 te aldığımız airties air5650 modeli var mağazadan almıştık vatandan haliyle eski bir modem çalışıyor sıkıntısı yok ama iyi bir modem alsam burdaki değerleri iyileştirirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 19 Mart 2023; 13:41:58 >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Ben 153 metre 97-98 alıyorum. Snr de 9.3 civarı . (altyapı 73 desteklemesine rağmen). Hızı artırırsan snr düşer, snr yi artırırsan hız düşer. Modem değişiminin belki etkisi olabilir(garantisi yok). Bir arkadaşından 5ghz modem temin edip dene değişim olursa modemi yenilersin, yoksa masraf yapma. Lokasyona göre değişiyor herhalde.

Altyapının desteklediğinden nasıl daha fazla alıyorsunuz değerlerimdede görmüşünüzdür 71 sınır bana gelen 70 mbps ve müşteri temsilcisi limitte kullandığınız için stabilite sorunları olabilirmiş şu ana kadar sorun olmadı ama öyle dendi siz nasıl daha fazla aldınız dahada artırsam hızı snr çok düşermi bende acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 19 Mart 2023; 17:1:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Altyapı sorgulamada kaç çıkıyor?

Benim altyapı sorgulamada 73 çıkıyordu. İlk bağlantıda modemden baktığımda 79 du iki değerde. Ama snr 14 civarı gibiydi. Ben de aradım, snr değerlerim iyi hattımda sorun olmaz diye. Hızımı arttırmalarını rica ettim, onlarda işlemi gerçekleştirdiler. Senin 71 de snr 8.1 iken benim 97-98 de snr 9.3. Snr en düşük olduğu için hattın bu hızı alıyor.

Her yerde sorgu 75 çıkıyor o zaman ben altyapının alacağı maximum değeri alıyorum snr 8 de benim şimdilik yeterli zaten bana macera aramayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğru dedin. VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

• Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
    Tahadut bitmesi yakın ttneti bırakacağım diğer iss te patlar mıyım? VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt

Teoride 35 lik pakete uygun hattın. Snr en kurtarır.

Altyapı sorgusu.82 çıkıyor demek ki tirt o sorgu 🤔

Mesafen kaç? Hız kısıtlaması ve port sorunu olabilir. Binaya 82 geliyorsa bu hız normal değil. Seni daha düşük porta takmış olabilirler. Port değişimi iste bakalım değişim oluyor mu?

Bir kere istedim yaptılar stabil almaya başladım. Yaza kadar 35 sabit alıyordum sonra ne olduysa bozuldu modem değişimi yapmadık şey kalmadı aylardır müşteri hizmetlerini arıyorum yok. Mesafeyi nasıl öğrenebilirim. Site girişinde pano var orada ki hız 90 mbps TTNET servisinin dediği. 300-400 MT sonra ikinci bir pano var oradan da 50 MT sonra eve giriyor.

Hipernet ve göknetten sorgulama yapar mısın?

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.