Şimdi Ara

VDSL hakkında yardıma ihtihayım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an ADSL 16mb paket kullanıyorum ve VDSL 24mb' paketine geçiş yapmak istiyorum. Ama kafama takılan bazı sorular var. İlk olarak şu; ADSL 16mb kullanıyordum fakat alt yapım desteklemediği için hızım 8mb'e düştü. Çünkü hızım 16mb iken SNR değerim 7 olmuştu ve sıksık kopmalar + oyunlarda yüksek ping alıyordum. Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm ve VDSL alt yapısının daha kalileti olduğundan bahsettiler, ve hattımın 24mb desteklediğini söyledi. Sizce bir sorun olur mu ? İkinci sorum ise şudur. Lanet olası cs go oyununda minimum 100 ping alıyorum. VDSL geçiş yaptığım zaman ping olayını etkiler mi ?

• Sinyal ve bağlantı kaliteniz artacaktır. Ping de düşmeler olabilir. Bence geçin derim.
  • Kiryakov K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Şimdi 60 tl bir faturam var ve VDSL 2 tl fark edecek. En iyisi geçeyim ve bu ping derdinden kurtulayım ;)
  • Vdsl ping değerlerinizi nasıl etkiledi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşiri bi ping farkı olacağini zannetmem 3-5 ping oynarsa oynar direk binanizda fiber hat girse o zaman etkisi daha çok olurdu
  • nobidik kullanıcısına yanıt
    Adsl2+ ile 17 ping görüyorum Vdsl2 ile 5-10 ping arası değişiyor.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Sağolun cevap için. Bazı kişiler adsl de pingler daha düşük demişlerdi vdsl e göre o yüzden sordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Aslında saha dolabında fiber var. Saha dolabınada 200m uzaklıktayım. Ama ev müstakil direk fiber çekilmesi imkansız

Müstakil'de olsa 200 metre uzaksanız Vdsl2 sinyali verebilirler eğer hat iyi ise rahatlıkla 100 mb hız alabilirsiniz.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    En fazla 38mbit alabiliyormuşum yakın olmama rağmen.

Siz bağlatın sonra değerlere birlikte bakarız.
  • Musteri hizmetlerine cok takilma onlara kalsa modemi prize takmayin derler.

Bende binaya kadar fiber var.Modem arayüzünden bakıyorum 120 mbps kadar destekliyor hat.Ancak tt ye gittiğimde o kadar desteklemez en fazla 35 verebilirim dedi kadın Fiberden daireye 20 mt falan vardır anca.Bu neyin kafası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.