Şimdi Ara

VCD hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vcd formatında cd'ye kayıt edilmiş bir veri cd-rom'da çalışmaz mı?
    cd-rom'da çalışması için kendi ne göre ayrı bir kodlama biçimi mi vardır?

• neden calismasin ki_? soruyu yanlis mi anladim acaba.. vcd formati ile cekilmis cd'nin icinde uzantisi ".dat" olan bir dosya vardir. bunu ac media player ile izle..

player yuklu degil ise cd-rom'dan otomatik baslamayacaktir bu sebeble sen de manuel ile baslatabilirsin.

edited by maat [xx(]
  • vcd bildiğimiz video cd ise avseq.dat gibi bir dosya vardır içlerinde onu media player ile açabilirsin.

yok vcd dosya uzantısı ise bunu kullanmak için vistualCD programına ihtiyacın olacaktır.
  • üç ufak soru :

1. Elimizde bir VCD'den kopyalanmış dat dosyası var. mpeg'e çevirmeden direk nasıl benzer bir vcd yazabiliriz.

2. vcd'lerdeki dat dosyası dışındaki ufak dosyalar nedir? dizin yapisi neyi belirtiyor? Bu dosyalar tum vcd'lerde isimleri ve icerikleriyle beraber ayni midir?

3. bir vcd'deki dat dışındaki tüm dosyaları ve başka bir vcd'den dat dosyasını alarak bir cd'ye yazarsak vcd playerlar bunu çalıştırır mı?
  • 1-nero programı yapar bu işi eğer yapmassa vcd gear programı ile mpg ye çevirip yaparsın
    2-evet standart compliant tır yani hepsi aynıdır yoksa her vcd makinesi o cdyi okumaz
    3-hiç denemedim ama gizli dosyalar falan varsa ve onlarıda kopyalarsan çalıştırması lazım ama eğer cd ye farklı bir format atılıyorsa ozaman iş deyişir
  • sen bir dene de sonucu gönder bizede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    prog dvb hakkında yardım
    18 yıl önce açıldı
    .MTS formatı hakkında
    13 yıl önce açıldı
    CD Yazma Hakkında Herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.