Şimdi Ara

VCD CD LERI PC ACMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMLAR,sorunum bazı vcd cd'leri vcd player yada dvd player actıgı halde bilgisayarlarım acmıyor. hem laptop hemde desktop daki cd okuyucularda durum aynı. laptopda nec 8Xdvd +rw desktop da ise asus cd writer var. ancak baska bilgisayarlar da gormuyor. tek sorun cd lerin bos 0kb olarak görülmesi. yani aslında okuyor ama boş geliyor. cd yazma programlarıyla cd lere baktıgım zaman iki track görüyorum sessionları kapalı. yani cd normalde kullanılabilir durumda. ama hic bir pc bu tür cd leri okumuyor. sorun tek bir cd de degil. ara ara aldıgım tum film cdlerinin bazen her ikisinde bazen de tek cd sinde yasayabiliyorum sorunu. uzun anlattım ki cd-romunu temizle vs.. cevaplar gelmesin.en berbat ı da bazen 1. cd den baslıyorsunuz filme gayet güzel seyrederken 2. cd ye sıra geldiginde maaalesef filmi izleyemiyorsunuz. konu hakkında bilgisi olan arkadasların yardımlarını bekliyorum.herkese iyi netler.

ikinci bahsettiğimiz sorun muhtemelen codec sorunu...çeşitli codec pack ler var.bunları kurarak bu sorunu aşabilirsin...ama bir cd nin hiç okunmamasının bir çok sebebi olabilir...

1-cd okuma özelliği zayıflamıştır
    2-cd ler bozuk olabilir
    3-dma mod larını kontrol etmek gerekebilir vs...
  • neyzana arkadasım. cevabın icin tesekkur ederim. oncelikle pc konusunda acemi olmadıgımı belirtmek isterim yanıtına gelince 1-cd ler sıfır cd ben eski cdleri almıyorum. 2- cdler saglam hem bilgisayarda yazma programlarıyla track olarak gorebiliyorum hemde harici bir vcd yada dvd player ile mukemmel bir sekilde calısıyor. 3- dma modları dogru yapılandırılmıs durumda diger data yada audio cdlerle ilgili hicbir sıkıntım yok.
    codec sorunu degil zaten cunku media yı okusa icerigi gorebilsem ve oynatamasam ancak o zaman codec sorunu diyebiliriz ki o sekilde bir problemim yok. sorun: cd okunuyor ama icerik bos 0Kb gorunuyor.selamlar
  • hayır dostum sorun pc lerim degil yada laptop'um.diger pcler de de aynı sorun. sizin soylediginiz konu cd lerin session larının kapatılmamıs olmasıdır. o zaman kendiniz bile yazsaanız okuyamazsınız. ancak iletimi dikkatli okursanız ben bundan da sözetmiştim. bana ancak ileri dercede teknik bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım edebilir. ilginize tesekkur ederim.(bence olası sorun vcd 2.0 formatın kaynaklanıyor.ancak halen tesbit edemedim.)
    Her Ne Olursan Ol !!! Sonuçta Mutlaka ADAM Ol !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd/Dvd Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.