Şimdi Ara

Vazgeçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet aylardır 2. El araç arıyorum ama vaz geçtim sonunda pes ettim çünkü yoruldum
    Efsane kasalardan
    muayyer, muhayer muayer araçlarınızdan
    hatasız ama ağır hasar kayıtlı
    Değişensiz ama komple boyalı araçlardan
    98 model 300.000 km araçlardan
    Km si biraz düşük diye piyasanın 10.000 tl üzerine satılan araçlardan
    Ustanı getir sanayiye gitmemlerden
    Pazarlık etmeyinlerdeb
    soru sormayın aramayın lardan
    Ciddi alıcılar arasınlardan
    VAZGEÇTİM
    Bi hevesle alacağım ilk araçtan vazgeçmek zorunda kaldım. Keşke herkes kararlı olsa şu balon piyasaya bi ders verilse bi süre kimse araç almasa en azından piyasanın üzerinde ise almasa ama çok zor. Fiyatlar hızla artmaya devam edecek. Bakalım nereye gidecek bu şekilde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Araba fiyatları ev fiyatları ile yarışır oldu sizde haklısınız .

    Bu şişen piyasa eninde sonunda patlayacak ama ne zaman bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese araba satılmaz, herkestende araba alınmaz.
    piyasa yüksek evet kabul ediyorum, 7 yıl önce 12500e sattığım arabanın bugün 25000 olması benimde canımı sıkıyor. ama piyasa malum.
    bir modele odaklanıp araştırıp bulunca kaçırmayacaksınız, yoksa araba almak gerçekten içinden çıkılmaz bir hal alıyor. en son bıkkınlıktan hiç alınmayacak araba alınıyor, ona da ağız tadıyla binilemiyor.

    servis bakımlı, ekspertize gidilebilecek arabalara bakıyorum. ustanı al gel diyen adam toksa ben de alınacak araba konusunda tokum. binlerce seçenek var, insanlar kendi aracını kaf dağına çıkarmayı çok seviyorlar.

    pazarlık etmeyenlere saygı duyuyorum, ciddi alıcılar arasın diyenlere de. çünkü öyle bir hal aldı ki birşey satarken alıcılarda sinir ediyor insanı. 24500 yazılan araca 20000 vereyim demek küfür etmek gibi birşey, 24 hadi 23 teklif edersin. böyle soranların sayısı artınca satıcı da sinirleniyor.

    herşeyi çok takmamak lazım, satıcı tarafından da bakın. eski bir araç değişensiz olsa bile boyalı olur, güneş faktörü var. mecbur boyanıyor biryerden sonra. 98 model araba yaklaşık 20 yaşında ve 300000 kilometrede ise normal, kilometre düşmemiş demektir. eski araçlarda bakım kağıtlarını saklamayan insanlardan düşük kilometreli araç almıyorum, 100000 kilometrede 20 yaşındaki araç ya bildiğim birinde olmalı ya da bakım kağıtları olmalı. yoksa düşürüldü mü acaba diye şüphe ederim.

    342000 km'de araç sattım sene 2013'te. kaç tane galeri arabayı istemeye geldi, verseydim 142000 e düşürür satarlardı. kimse de anlayamazdı.

    Allah yardımcınız olsun, piyasa çakal dolu.




  • En güzeli valla 2 küçük çocuk olmasa ben de araba almam arac benim için mecburiyet keyfi olsa satatdım mtv bakım ceza kaza olasılığı yakıt derdi vss.... çok fazla sorun işin eve yakınsa her şey ayağının altındaysa çoluk çocuk yoksa otobüs metro iş görür bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette araçları öldürelim demiyorum ama satarken de alırkende anlayış gerekmezmi 100 aracın 95 inde o anlayışı göremedm pazarlık etmezsin anlarım ama araç alacaksın birikimini oraya verip bir süre kullanacaksan eğer bazı şeyleri soramazmıyız!!! Araç ağır hasarlı diyorum resim varmı diyorum resmi ne yapacan ağır dedik ya diyor. 98 model araçta km aramam 300 binde alınır bakımları dediğiniz gibi düzenli temiz ise ama 2012 model araçla aynı fiyatı istemek biraz abes kaçmazmı ? Sıfır araç 60 bin tl iken 2015 araca 50-80 bindeki 55 bin istemek nekadar makul mantıklı ki ???

    Bir aracın kullanıcısı doktor öğretmen akademisyen yada bayan ise bu fiyatın artmasına sebep olmamalı bence araç temiz kullanılmışsa kim olursa olsun. Sırf bayandan diye 3-4 bin fiyat farkı olan araç var benim baktığım klasmanda araçlar içinde gördüğüm.

    Bu işten para kazanmıyorum amacım sadece araç almaktı oda beni yordu bezdirdi artık. Yok Biraz daha dişimizi sıkıp sıfır almak ve 3-5 sene temiz kullanmak en mantıklı seçeneğim haline geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Piyasanin patlayacagi yok.

    Degerini yitiren TL var.

    Şu zamanda ne aldiniz aldiniz. Birkac ay sonra bu fiyatlari da bulamayacagiz. Cunku maaşimiz disinda hersey dovize endeksli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi Almanya fiyatiyla ilgili bir kiyaslama yapip moralleri bozmak istemem.Tl degeri dustukce dusuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum...

    Günümün 1 1.5 saati ilan kovalamakla geçiyor. Yüzlerce inceleme, onlarca telefon konuşmasından sonra bende de ciddi bir bıkkınlık var. İlanda bir şey yok ufak şeyler ya arayınca sayıyor ne var ne yok ya da sorgulattığımda çıkıyor herşeyi. Ben bu kadar kötü durumda olduğunu bilmiyordum. Şu şartlarda ikinci el alınacaksa eş, dost veya 1-2 yaşındaki araçlar alınır başkasına bulaşmamak lazım. Emin olun çektiğiniz sinir, strese değmiyor bende vazgeçtim. Eş, dosttan denk gelirse ancak öyle alırım bu saatten sonra...
  • 2007 model Megane 2 ye 39 bin dedilerdi. O an karar verdim ve piyasası yok denen bravo aldım. Güya piyasası yok diye muadillerinden uygun fiyatlı satılıyor. Çatır çatır da satiliyo.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep zaten cok tutulan ve o araç satılmaz denen araçlar yüzünden piyasa böyle megane 2 ler corsalar efsane kasa dedikleri astralar ... gün gün telefondan resim cekip daha arabasının marka modelini(haylan; citoren; pejout vs vs ) yazamasa bile fiyatına 3 bin ekleyebiliyor. Full dediği araçta kol dayama ve otomatik cam olarak biliyor.

    Tl dolar yada euro bazında değeri elbette cok iyi değil peki insanların birbirini kandırma kazıklamaya çalışmasında acaba insanlık nasıl bi değer kazanıyor.

    Ben araba konusunda takıntılı oldum şöyleki ;

    Fiyat eğer makul ise güvenemiyorm niye uygun söyledi diyorm acaba sorun mu var beni mi kandırıyor

    Piyasa üzerindeyse zaten yüksek diyorum

    Paranoya gün geçtikce artıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.