Şimdi Ara

Vayne q Kite (Vayne prolari dolusun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugun hi im gosu izliyordum yinee . Adam geriye dogru q atiyor adama tiklamadan vuruyor. Bunun ayarlarla ilgili oldugunu dusunuyorum . Bunun bi ayari varsa soylesin ya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shift + sağ tık.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Shift + sağ tık.

Q skili ile birlikte kite yapiyor q atiyor adama tiklamadan vuruyor diyorum

• Kite tuşu diyoruz knk ona.Benim tuş ayarlarım biraz değişik olduğu için tam olarak hangi tuşa atandığını bilmiyorum normal ayarlarda.X di sanırım düz ayarlarda.
  • Onu ayarlıyorsun en yakınındakine vuruyor Varsayılan ayarı Shift olmalı ben "A" aldım daha rahat :D
  • Q atmadan önce hangi rakibe vurursan Q attıktan sonra da hiçbir şeye tıklamaz isen otomatik o rakibe vurursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shift + sağ tık ile adama vurmana gerek yok. ayrıca vayne iken adama vurdun diyelim Q atar atmaz adama vurmaya devam eder, başka yere tıklamadıysan ve ultin yoksa, yani adama tıklamana gerek yok q attıktan sonra

onun dışında adama tıklamadan vrmak için shift + click. Attack Move. en yakındaki hedefe vurur. Kimisi "X" tuşuyla da yapıyor. Bunu kullanmaktaki amaç adam zhonya bastığında falan adama tıklayamadığında içine girmeyi engellemek veya, mouse hakimiyetin çok çok üst seviyede değilse arada adam yerine adamın yanına tıklıyorsun yine içlerine girip ölyürsun. Kite yaparken kaçmak istediğin yöne SAĞ TIK + ATTACK MOVE TUŞU + SAĞ TIK yaparsan. sağ tık yaptığında geri kaçarsın attack move yaptığında en yakındaki adama vurursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Roman Godfrey

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Shift + sağ tık.

Q skili ile birlikte kite yapiyor q atiyor adama tiklamadan vuruyor diyorum

Vayne ile birine vurup hemen ardından Q basarsan, en son vurdugun rakip minyon yada her neyse 550 range yani senin vuruş menzilindeyse hiçbir tuşa basmazsan otomatikman ona atar. Bu yüzden büyük ihtimal gosu geri takla menzilini de ona göre ayarliyorsa geri takla atarak bile rakibe vuruyor. Yani mesafeyi ayarlamak önemli.

• Nasil ayarlamaliyim ayarlari yani

• Esc tuslar qwer nin altinda oyuncu hareketi var onu ac altinda ikinci secenek mb2 ... tarzi bisey yazar ona tikla a yap. Gosu ve ben boyle yapıyorum hatta dikkat ettiysen gosu tflerde rakip totem atarsa yanlislikla toteme vuruyor sebebi a ile zaman kaybetmeden oto atak yapmasi

Cogu adc oyuncusu bu ayarla yapar kite i

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.