Şimdi Ara

'Vayne Early Güçsüz' [Hararetli Tartışma Konusu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başladığımdan beri duyduğum laf. Ne zaman vayne god tier olsa hemen bir vayne main atlayıp " yöw oma early'si zayıf " der. Bu bi klasiktir yani. Bakalım zayıf mı :

Range/Menzil : Bu Vayne Main kardeşlerimizin ilk öne sürdükleri şeydir. Neymiş de menzili kısaymış ve direk örnek olarak caitlyn ve ashe gösterilir. Bakalım diğer adc menzillerine :
    Draven , Ezreal , Corki , Tristana ( level 1 ) , Jhin , Kalista , Twitch = Bunlar Vayne ile aynı menzile sahipler.
    Lucian , Sivir ise 50 daha az menzile sahip Vayne'den.

Base HP : Jinx , Sivir , Corki , Kalista = Vayne'den 20 hp daha fazla. Ki 20 hp'nin early game'e ahım şahım etkisi olacağını düşünmüyorum. Caitlyn , Draven ve Jhin ise 50 hp daha fazla bunun etkisi olabilir evet. Ama Vayne hp per level açısından diğer adc'lerden 1 veya 3 daha fazla.

Base Armor : Vayne 19 armorlar başlıyor diğer çoğu adc ise 20 ile 22 arasında. Arada 2 fark var yani. Level per açısından 3.4 , diğer adclerin çoğu 3.5. 0,1 var fark var yani.

Base AD : Vayne burada çuvallıyor tamam.

Özet : Vayne Mainlerimizin dediği gibi vayne'nin early'si güçsüz falan değil. Ha tamam eskiden botrk ilk eşya yapınca geriye düşüyordun biraz eğer karşıdaki ie veya essence reaver kasarsa fakat şuan BF Sword , Statikk , IE build'i oyunun en op şeyi.

büdüt : bi caitlyn draven gibi değil tabi. Fakat early game'i şuan olması gerektiğinden çok güçlü. Q buff'ı geri çekilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 27 Kasım 2016; 17:41:21 >

• vayne güçsüz diyenleri görüyoruz, imzaları-avatarları vayne dolu. vayne op bunu onlar da biliyorlar.
  • Sadece başlangıç statlarına bakmaman gerek ama.Early sini güçsüz olması oynanış tarzından.Vayne in en çok ihtiyacı olan şeyler saldırı hızı ve kritik.Bunlar oyun başında çok düşük(başlangıç anlamında değil) ve vayne çok az iş yapıyor.Skill seti tamamen bu iki stat üzerine çalışıyor.Mesela w ile hasar veröek için 3 kere vurman lazım.Bu ileri oyunda 1.5 sn alıyor.Oyun başında bu 5,6 sn sürer.Q aynı şekilde kritik sayesinde çok hasar çıkartıyor ama oyun başında kritik sıfır.
    Vayne in hasar veren tek skill i E yeteneği bu yüzden taban hasar yoksunu.Taban hasarın yoksa ve tamamen aa ya mahkumsan early game de güçsüz olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oozed -- 27 Kasım 2016; 17:24:23 >
  • Earlysi güçsüz tartışmaya bile gerek yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 tartışmaya gerek yok early çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Sadece başlangıç statlarına bakmaman gerek ama.Early sini güçsüz olması oynanış tarzından.Vayne in en çok ihtiyacı olan şeyler saldırı hızı ve kritik.Bunlar oyun başında çok düşük(başlangıç anlamında değil) ve vayne çok az iş yapıyor.Skill seti tamamen bu iki stat üzerine çalışıyor.Mesela w ile hasar veröek için 3 kere vurman lazım.Bu ileri oyunda 1.5 sn alıyor.Oyun başında bu 5,6 sn sürer.Q aynı şekilde kritik sayesinde çok hasar çıkartıyor ama oyun başında kritik sıfır.
    Vayne in hasar veren tek skill i E yeteneği bu yüzden taban hasar yoksunu.Taban hasarın yoksa ve tamamen aa ya mahkumsan early game de güçsüz olursun

Eski vayne olsa tamam derdim fakat şuan Q fullenen vayne'in attack speed'e ihtiyacı yok.

@Affection and Hatred : güçsüz ama bi twitch , kog kadar değil kesinlikle. Ben sanki hero early'de aşırı çöpmüş gibi konuşanlar var ona ayar oluyorum.

• 5 maçlık vayne serüvenimin sonucunda şu karara vardım. vayne güçsüz. sebebi statlardan ziyade, bir ashe lucian sivir cait jhin gibi dürtme ve mesafeli oynama avantajı yok. ama onun dışında oyun sonu sadece jhin kafa tutabilir belki zaten 1v1de üstün olan bir hero bırakın da lanede güçsüz olsun. ayrıca 2-3 maçtır da guınso alanları görüyorum. yeni yamayla çok iyi gidiyor vayne mainlere tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

5 maçlık vayne serüvenimin sonucunda şu karara vardım. vayne güçsüz. sebebi statlardan ziyade, bir ashe lucian sivir cait jhin gibi dürtme ve mesafeli oynama avantajı yok. ama onun dışında oyun sonu sadece jhin kafa tutabilir belki zaten 1v1de üstün olan bir hero bırakın da lanede güçsüz olsun. ayrıca 2-3 maçtır da guınso alanları görüyorum. yeni yamayla çok iyi gidiyor vayne mainlere tavsiye ederim.

Ben de vayne'e sardım. IE , Statikk ile karşıdaki adc'ye tek atmanın verdiği keyif harika. Ve niyeyse baya güçlü geliyor bana lane aşamasında.
  • oyunun hiçbir aşamasında güçlü değil. bi de takımına hiç bakmayıp 0 waveclear olan takıma adcye vayne alıyorlar. öne geçseler kuşatma yapamıyorlar geriye düşseler cevap veremiyorlar. aynı şekilde karşı sup zyra gibi sürekli dürtecek sup varken fervor girenler var. oyunuma gelen son 3 vayneden 2 si ağır uselessdı. 43 skorlu oyunda 7/7/2 oynadı biri. illa late gamede güçlü olayım diyorsanız tw oynayın. daha zevkli oynaması hem. hem de vayneden daha iyi bir carry
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

oyunun hiçbir aşamasında güçlü değil. bi de takımına hiç bakmayıp 0 waveclear olan takıma adcye vayne alıyorlar. öne geçseler kuşatma yapamıyorlar geriye düşseler cevap veremiyorlar. aynı şekilde karşı sup zyra gibi sürekli dürtecek sup varken fervor girenler var. oyunuma gelen son 3 vayneden 2 si ağır uselessdı. 43 skorlu oyunda 7/7/2 oynadı biri. illa late gamede güçlü olayım diyorsanız tw oynayın. daha zevkli oynaması hem. hem de vayneden daha iyi bir carry

Vayne e latede zayıf diyen adam çarpılır

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    zayıf değil ama useless -tabi bu benim düşüncem-
  • Bunlar hala gitsin kogmaw ı nerflesin adalet istiyoruz rito

• Bana göre de early'de güçsüz değil o kadar ama menzil paragrafına katılmıyorum. Saydığın diğer adcler 550'den daha uzun bir menzille hasar verebiliyorlar bir şekilde. Vayne'de bu yok hiçbir şekilde. Rapidfire cannon alırsanız bir vuruşluk fazla menzile sahip olabilirsiniz tabi..

• iyi oynayan biri karşıdaki caitlyn ve ashe'i de çok rahat vayne ile domine eder, misal ben ;)
  • bot laneyi domine eden adc değil supporttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4th Papa Patates

bot laneyi domine eden adc değil supporttur.

aynn hater
  • haterlıkla alakası yok. bot lanede adcler aynı seviyede bir karşılaşmada bot lane kaderini destek belirler.
  • Bana soracak olursanız op.

Q buff almadan önce dengeli gibiydi.

Q buff aldıktan sonra güçlü-op arasında bi' şey oldu.

Pink ward kalkmasıda büyük ölçüde etkiledi.Zaten zırh-can kasmamız bi' işe yaramıyordu,elimizde sadece pink ward vardı onuda aldılar ve op oldu.
  • Yav early güçlü yada güçsüz ne önemi var? Önemli olan late ve civili günateşi kastıgım az önceki oyunda düz 3 vurdu. Karşıda vayne varsa oynayasim gelmiyor cidden. vayne rengar khazix yasuo lb instabannnn

• vayne oyundaki potansiyeli en yüksek karakterdir bak, nişancı savaşçı vb ayrım yapmıyorum. iyi oynayan iyi oynar kötü oynayanın takıma en ufak faydası olmaz. lanede zorlanır evet, core eşyaları bitene kadar üstünlük kuramaz kolay kolay ama skill kiti hayatta kalması ve hasar çıkarması için çok iyi, boş bir skill i bile yok. karşıda vayne varsa onun üzerine oynayın, tilt edin ve oynu uzatmayın hadi görüşürüz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.