Şimdi Ara

vay bee bunu da yapmışlar dediğiniz android uygulamalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
44
Favori
7.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd widgets:hava tahminini gösteren uygulama
    file export hd:dosyaları resimleri apk ları vs gösteren program
    afirewall engelleyici:kişileri ve smsleri engelleme
    kmail pro:mail uygulaması
    x-plore:dosya yöneticisi şimdilik bu kadar
  • kontrol ettim goremedim gozden kacirdiysam affedin. Bir cogunuzun bildigine eminim ama bir o kadar da bilmeyen vardir diye dusunuyorum.
    Teamviewer bilgisayariniza uzaktan erisim ve kontrolu. cok islevsel tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fix Broken Power Button:https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.destil.fixbrokenpb&hl=tr

özellikle stok rom kullananlar için çok ideal bir program bir kısayolla ekranı kilitlemeyi ses tuşları ile de uyanmayı sağlar...
  • Peki arkadaşlar çok basit anlamda oyun olarak ne önerirsiniz... teli kasmayacak ve kısa süreliğine de olsa oyalanılacak oyunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

Peki arkadaşlar çok basit anlamda oyun olarak ne önerirsiniz... teli kasmayacak ve kısa süreliğine de olsa oyalanılacak oyunlar?

lep's world 1 ve 2 (mario benzeri eğlenceli bir oyun. özellikle 2 daha iyi)

fragger

slice ice

royal revolt

manuganu

rayman jungle run

ninjump

vector
  • hotspot shield: erişime engelli sitelere proxy sunucuları üzerinden erişmenize olanak tanıyan program
  • 1) opera mini
    aldığım her android tele öncelikle kurarım.hızlı işleriniz için çok pratik ve eğer mobil data üzerinden nete giriyorsanız kota sarfiyatını ciddi derecede azaltıyor.
  • Room root vs gerektirmeden general mobile discovery için led bildirim uygulaması ne olabilir?
    Bir de youtube videoları yükleyip internet olmadığında telefondan izleyebileceğimiz bir program var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

Room root vs gerektirmeden general mobile discovery için led bildirim uygulaması ne olabilir?
    Bir de youtube videoları yükleyip internet olmadığında telefondan izleyebileceğimiz bir program var mı ?

youtube için tubemate öneririm
  • Arattırdım bir sürü tubemate çıktı :D
    İlk soru için var mı önerisi olan.
  • Yukari

• quote:

Orijinalden alıntı: serdartuncal

Yukari

bi up da ben yapayım

up yapmışken bi app bi oyun önereyim:

uygulama: android speedometer - bi araçta giderken açın bu programı (gps ve interneti de açmalısınız) size hızınızı, yol boyunca yapılan en yüksek hız ve en düşük hızı, toplam kaç km ya da metre yol gittiğiniz gibi istatistikleri gösteren bi program.

oyun: angry birds star wars 2 - yeni çıktı bilmeyenler varsa ve angry birds serisini sevenler kaçırmasın.

ha unutmadan drastic ve ppsspp'yi anmadan geçmeyelim. drastic nintendo emülatörüdür. bu emülatör sayesinde tüm nitendo oyunlarını oynayabilirsiniz telefonunuzda. ppsspp ,se playstation vita emülatörüdür ve bu emülatör sayesinde tüm ps vita oyunlarını telefonda oynayabilirsiniz. böylece 400 liralık nintendo 3ds ve 600 liralık ps vita'yı telefonunuzda taşıyor olursunuz

ben şahsen şu an deliler gibi pokemon black ve new super mario oynuyorum.

• kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Kardes bu psp vita oyunlarini nasil oynuyoruz oyunlari nereden indiriyoruz bi yardımcı olursan cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fyigitt7

ah ah .şu repix adlı uygulamasının full unu bi bulabilsem..müthiş fotomontaj programı.herkese tavsiye eder.ve full unu bulandan haber bekliyorum..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

ah ah .şu repix adlı uygulamasının full unu bi bulabilsem..müthiş fotomontaj programı.herkese tavsiye eder.ve full unu bulandan haber bekliyorum..:)

http://c2567a47.linkbucks.com/ al kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: serdartuncal

Kardes bu psp vita oyunlarini nasil oynuyoruz oyunlari nereden indiriyoruz bi yardımcı olursan cok sevinirim.

ben daha çok nintendoyu oynuyorum ama psp için şunlar var hocam bi incele:http://www.****.com/forum/konu/ppsspp-psp-oyunlari.779177/
    http://www.androidhaberim.com/android-cihazda-psp/

edit: linkteki yıldızlı kısım maxi-cep (aradaki tireyi kaldır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 1 Ekim 2013; 19:17:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

http://c2567a47.linkbucks.com/ al kardeş

kardeş onu denedimde oda full değilki..içindeki temalar aynı şekilde paralı kilitli :)

• yalnız bu pixlr express türkçe değil
  • Swiftkey
    Super hexagon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.