Şimdi Ara

vay bee bunu da yapmışlar dediğiniz android uygulamalar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
44
Favori
7.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metabisülfit

quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

wifikill:
    Aynı ağa bağlı olduğunuz diğer bilgisayar ve telefonların internet bağlantısını kesiyor

bu İyiymiş

root gerekli ama söylemeyi unutmuşum
  • güncell. güzel konu oluyor
  • güncell.
  • mesajım bulunsun.
  • Az önce indirdim Terraria oyunu bilgisayardan belki biliyorsunuzdur minecraft gibi pixel dünya fakat 2B ve minecraft'ın mobil versiyonu gibi kötü çevirmemişler nerdeyse tamamen bilgisayardaki oyunun aynısı olmuş kesinlikle öneririm
  • quote:

wifikill:
    Aynı ağa bağlı olduğunuz diğer bilgisayar ve telefonların internet bağlantısını kesiyor

Hocam bu uygulama Google Play de yok galiba.Bulamadım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane adayı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

wifikill:

Hocam bu uygulama Google Play de yok galiba.Bulamadım ben.

doğrudur google play de yok netten araştırırsan bulabilirsin kolaylıkla
  • huawei g301 için 4x1 saat uygulaması bulamadım. ana menüye koyabileceğimiz sadece dijital saat ve tarih gösteren bir uygulama lazım (4x1 tek sırayı kaplıyacak şekilde). bilen varsa yazsın, çok makbule geçer.
    android 2.3.6
  • süper olmuş konu
  • "en yakın atm" var haritada size en yakın atm'leri gösteriyo gps ile.
    bir de "eczane" isimli uygulama yine gps ile size en yakın eczaneleri gösteriyor.
  • Sixaxis Controller : android telefonunuza bir Playstation 3 kolu bağlayıp oyunlarınızı daha zevkli oynamanıza yarıyor . (Her oyun için farklı tuş sistemi indirmeniz lazım) . Modern Combat 4 çok eğlenceli oluyor bilgisayarı aratmıyor.
  • up konu yararlı üstte kalmasında fayda var
  • konu takip
  • UC browser

• Merhaba
    Bu guzel ve çok faydalı bulduğum konuyu acan , katkida bulunan arkadaslara çok teşekkür ediyorum.
    Ayrica size bir şey sormak istiyorum yardimci olabilirseniz sevinirim.
    Android isletim sistemli note 8.0 tabletimde e -dergi , dijimecmua gibi sitelerden indirdigim dergileri okunakli net bir sekilde okuyamiyorum. Sayfalar goruntuleniyor ama yazilar cok net okunamiyor.
    Bu dergileri tabletten net okuyabilmem icin bir uygulama varmıdır? Paralida olsa raziyim.

• ilk mesajdaki google play linkleri eksik çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Merhaba
    Bu guzel ve çok faydalı bulduğum konuyu acan , katkida bulunan arkadaslara çok teşekkür ediyorum.
    Ayrica size bir şey sormak istiyorum yardimci olabilirseniz sevinirim.
    Android isletim sistemli note 8.0 tabletimde e -dergi , dijimecmua gibi sitelerden indirdigim dergileri okunakli net bir sekilde okuyamiyorum. Sayfalar goruntuleniyor ama yazilar cok net okunamiyor.
    Bu dergileri tabletten net okuyabilmem icin bir uygulama varmıdır? Paralida olsa raziyim.

moon+ reader var
  • Yararlı Teşekkürler, favorilere aldım konuyu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.