Şimdi Ara

Vavacars, Letgo Oto, Arabamcom Aracını Satanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malum sitede ölücülerle, ayaklı galericilerle, kaba saba insanlarla uğraşmaktan bıkanlar malum 3-5 aşağısı olsun kafam rahat olsun diye bu firmalara yöneliyor. Daha önce satan varsa en önemlisi en iyi teklifi hangi firma veriyor ? Mesela hepsini tek tek denemek istiyoruz diyelim. Teklifleri kaç gün geçerli oluyor ? Hangisinden memnun kaldınız ? Aracını satanlar bilgi verirse faydalanalım.




  • Trink sat, 2021 Aralık ayında 298.300tl ön fiyat verdi. Ekspertizde ekstra bir şey çıkmayınca düz 298 teklif ettiler, direkt sattım. Resmen piyasa fiyatına aldılar aracı. Zaten ben de piyasada bu fiyata satmak istiyordum, 300. Ben çok memnun kaldım şahsen. Olası aptal tayfayla muhabbete girmeden hem de istediğim fiyata satmış oldum.
    Arayanlar yok akü masrafı düş, yok lastik masrafı düş, yok balata disk zamanı gelmiş...
  • Çok kez Fiat aldım içlerinde en yüksek vavacars verdi arabam com olduruyo hemen ha satışta vavacars da dusuruyo diyolla o ayri

  • vavacars zaten boyasız değişensiz fiyat veriyor, ekspere giriyorsun boya değişen çıktıkça fiyat kırıyor. boyasız değişensiz tramersiz olsa yine fiyat kırıyor bir bahaneyle. müşteri çekmek için en yüksek fiyatı veriyorlar ama aldıkları nihai fiyatları bende merak ediyorum.


    letgo ise tam bir komedi, geçtiğimiz yıl eylül ya da ekim ayında letgonun pendik şubesine gitmiştim, ekspertizi bile yanlış yaptılar :)) benim aracımın arka iki çamurluğu lokal boyalı, ekspertiz sonrası "sol çamurluğun yarısı boyalı başka sorun yok, biz değerlendirme yapıp sizii bilgilendireceğiz" dediler. şaka mı yapıyorsunuz sağ çamurlukta da boya var dedim bide inatlaşıyor benle "yok abi sadece sol boyalı" diyor  sonra bir personel boya ölçüm cihazıyla tekrar kontrol etti öyle tespit ettiler 2 çamurlukta da boya olduğunu.


    neyse siz değerlendirin benim işe geçmem gerekiyor, final fiyatı beni arayarak bilgi verirsiniz diyerek ayrıldım, tam 5 saat sonra döndüler. aracım 2016 model clio dizel joy, 55 binde idi ve dediğim gibi arka 2 çamurluk boyalı başka sorun yok tramer 1.xxx tl, full yetkili servis bakımlı, 130 bin tl ön tekliften 110 bin tlye düştüler :) açıklama da yok, şuan ki teklifimiz bu dediler sadece.



    ben gittiğimde pendik şube yeni açılmıştı umarım hizmet standartlarını düzeltmişlerdir.





  • Vavacars 2017 Opel Corsa otomatik 63000 km'de aracıma 259k TL fiyat verdi. 3 gün sonraya randevu verdiler. Randevu tarihi gelene kadar hergün mesajla fiyatı düşürdüler. En son MH'den biri arayıp fiyatı 240k küsüre kadar düşürdü ve satmaycaksanız hiç meşgül etmeyin tarzında konuşunca kafam atıp vazgeçtim götürmekten.

  • Adamlar kravatlı galerici o kadar
  • 408 e aciliyetten piyasanın bir tık altında verdiğim araca 374 bin vermişti vavacars 2 hafta önce.

  • Trink sat, 2021 Aralık ayında 298.300tl ön fiyat verdi. Ekspertizde ekstra bir şey çıkmayınca düz 298 teklif ettiler, direkt sattım. Resmen piyasa fiyatına aldılar aracı. Zaten ben de piyasada bu fiyata satmak istiyordum, 300. Ben çok memnun kaldım şahsen. Olası aptal tayfayla muhabbete girmeden hem de istediğim fiyata satmış oldum.
    Arayanlar yok akü masrafı düş, yok lastik masrafı düş, yok balata disk zamanı gelmiş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 13 Nisan 2022; 10:42:0 >
  • Yakın zamanda giden var mı? Eskiden vava yüksek verip öldürüyordu, trink pek kırmıyordu fakat zaman içinde şirketler prensibi değişebiliyor.
  • Şimdi sorguladım.

    Aracım 2018 Clio Sport Tourer 1.5dci EDC icon paket. 39000km, kaza, boya, tramer yok. Servis bakımlı

    Letgo Otoplus 403000, Vavacars 373000 , trinksat 329000 ön teklif.

    Bence piyasası 370 felan
  • Geçen hafta Pazartesi vava'ya verdim aracımı. Boyasız servis bakımlı garantili araçtı. Sadece kozmetik sorunları vardı. İlk fiyatın %2 düşüğüne teklif verdiler ben de verdim. Sorunsuz bir deneyimdi.

    Bu hafta da Vava'dan araç alıyorum bakalım işin o kısmı nasıl olacak onu da göreceğiz.

  • Yaklaşık 3 hafta önce 2015 model 1.2 MPİ elite cam tavansız aracıma ön teklif olarak arabamcom 252 vavacars 248
    Letgootoplus 265 verdiler. Aracımı galerilere takasa vermek istediğimde en yüksek 235 e sayıyorlardı. Piyasası 250-255 gibi gözüküyordu sarı siteye göre. Aracımı 250 bine ilana koydum en ucuz ilan olmasına rağmen kimse iletişime dahi geçmedi. Aracım hatasız boyasız değişensizdi. Otoplusa ekspertize götürdüm. Araçta herhangi bir problem görmediler bi kaç dolu izi dışında. 245 bin teklif ettiler. Alacağım araç hazırdı istediğim fiyata yakın olunca kabul ettim satış gerçekleşti. Noterden 5-10 dk sonrasında param hesabıma geçmişti.
  • geçen hafta çarşama günü, 2021 megane 4 joy comfort tce edc 4binkm ön teklif 472.500 verdikleri rakam 471.Sattım.
  • 2012 85.000 KM'deki 9.500 TL tramer kaydı bulunan aracıma;


    Arabam.com 245.000 TL Teklif etti, 243 bin lira eksper sonrası fiyat teklifi yapıldı.

    Vavacars 255.000 TL teklif etti, 240 bin eksper sonrası fiyat teklifi yapıldı.


    Vavacars eksper sonrası acayip fiyat kırıyor, bunuda şöyle açıklıyorlar;

    Siteye araç bilgilerini girerken size tramer kaydı hangi parça değişen vs sormuyor standart fiyatı verip geçiyor dedi.

    Diğer site böyle yapmıyor orada değişen parça vs de girdiğiniz için verilen fiyatla gerçekçi fiyat hemen hemen aynı oluyor dediler.


    Sarı siteye koydum 255 bin yazdım 250 bin teklif geldi en son.

    Aradaki 6-7 bin lira için çakalla çukalla uğraşmamak adına Arabam.com'a vermeyi düşünüyorum nasipse.

  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt

    Sizin araç bana emsal olmuş, benim satacağım araçta 2012 model. Yeni model ve hatasız araçta ikisi de pek kırmıyor, eski model ve hataları olan araçta ise işler değişiyor.


    Konuyu hortlatma sebebim ise vava ve trink neredeyse aynı fiyatı verdi bana. Değişen-boya girilmediği için vava 20-25 bile kırabilir benim araçta (1 değişen 2 lokal boya var) fakat trinkte hatalar girili, teklifin 3-5 altını verse bile müşteri bekleyeceğime paramı alıp dövize, vadeye atarım, üstüne kimse ile uğraşmam.

  • 2016 model hyundai i20 aracımı satmıştım 1 seneden fazla oldu. 138.750 TL vermişti sistem araba sağ taraftan kazalıydı sağ taraf komple değişmişti. 128 bin verdiler eksper sonrası. Direkt notere geçelim dedim adamlarını aradılar herşeyi halletti gittim imzayı attım geldik dükkana şahsi eşyalarımı topladım bir sodalarını içtim eve gittim.


    Benim arabam kazalıydı galerici tayfasına bulaşmak istemedim. Gerçek biniciler aracı almak istemediler çok değişeni var diye. Kafam rahat oldu çok memnun kaldım. Herşey şeffaf 10 numara hizmet ama dediğim gibi çok zaman oldu firmanın hizmet kalitesi değiştiyse bilemem.

  • 2009 model polomu goturdum internette 186 bin teklif vermişlerdi, eksper sonrası noter fiyatı 182 dediler satmadım. bir hafta sonra teklifi 185 a çıkardılar. neye göre belirliyorlar tam bilmiyorum fakat çok değişken oluyor teklifleri. acil nakit ihtiyacı olan için iş görür ama acelesi olmayan için burdan gelen teklifin uzerine 5-10 fazlasına koysanız satılır zaten sarı sitede.

  • Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum. Vavacars ve otoplus letgoyu bayağı bir inceledim sizce araba alınırmı buralarddan piyasadaki galericilerden vs daha güvenilir geldi bana düşüncelerenizi alabilirmiyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spdial -- 25 Mayıs 2022; 8:46:2 >
  • 2 ay once Vavacars'a sattim aracimi. Kasko degerinin uzerinde verdiler. Araci 328 e sattim, sahibinden de gelen teklifler 290, 320 ve ciddi olmayan bir 335'ti. 328'i verdiklerinde dusunmeden sattim.

    Ben satarken DoD teklif vermiyordu, kavak on teklif 305 demisti, arabam.com ise 280 civari diyordu. Otoplus i ise bir sebebpten sorgulayamamistim. Satis sureci epey kurumsal ve guvenilir ilerledi, ben acikcasi epey memnun kaldim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 25 Mayıs 2022; 10:28:44 >
  • Ben vavacars'a aracımı sattım, piyasa fiyatına yakın gitti diyebilirim. Hatta hesabıma yanlışlıkla 100 bin lira fazla para attılar, bunu görünce noterden uçtum direk. Kötü bi niyetim yoktu ama biraz aksiyon yaşamak istedim. Yarım saat sonra farkettiler, yaklaşık 50 farklı numaradan kombine bir şekilde aramaya başladılar :)) En son şubedeki çocuk abi kredi çekmeye gidiyoruz bu iş bize patlayacak diye bir mesaj attı geri gönderdim paralarını :))
  • Herkes aracını satmış vavacars ve letgoya hiç buralardan araç alan yokmu?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.