Bu da yağ kuyruğu! Vatandaşlar akın etti… Yumurta, patates, soğan, benzin kuyruğu derken Anadolu'da şimdi de yağ kuyrukları oluşmaya başladı... Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ve peş peşe gelen zamlarla birlikte kuyruklar oluşmaya devam ediyor. Sivas’ta bir market 5 litrelik ayçiçek yağını 59.90 TL’den satışa çıkardı. Yağın uygun fiyata satıldığını duyanlar markete akın etti. Marketin yağa yaptığı indirim, izdiham ve kuyruğa neden oldu. Vatandaşlar, bir kaç lira daha ucuza yağ alabilmek için doluştukları markette saatlerce kuyrukta beklediler. Marketin içinden çekilen yağ kuyruğu görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaşan vatandaşlar, zamlara yönelik tepkilerini dile getirdi. ![]() hülooooooooooo < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 22 Ekim 2021; 12:51:32 > |
Vatandaş Yağ Kuyruklarında, Yıl: 2021

-
-
-
Ayçiçek yağında ne varsa eve yıllardır 1 litre bile almışlığımız yok.
-
"Ayçiçek yağı bulamıyorlarsa Motor Yağı yesinler"
*Yenimahalleli Marie Antoin Usta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 25 Ekim 2021; 9:44:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimde 5 lt yağ 86 lira olmuş.
Allah İnsanlara geçinebilme gücü versin.Gün geçtikte daha kötü hale geliyoruz.
“Mini mini” zamlar son sürat devam ediyor! Düşsünler artık yakamızdan..
-
Hamdolsun Reyis bize bu gunleri de gosterdi. Eskiler hep anlatirdi "Yag kuyrugu vardi" diye, tabi genc nesil anlayamiyordu, kafasinda canlandiramiyordu. Reyisimiz sag olsun uygulamali olarak yasatti bizlere de bu duyguyu.
Sagol Reyis! Sayende artik bizlerde gelecek nesillere "Yag kuyrugu vardi sen nereden bileceksin!" diyebilecegiz...
Aglamiyorum, gozume ileri demokrasi ve baskanlik sistemi kacti...
-
yağ da yağ olsa... ucuz diye alıyorlar ondan sonra yok damarım tıkandı, yok anjiyo oldum stent takıldı falan
Ben de onu diyorum hocam, 200 liraya mis gibi ucuz zeytinyağı varken gidip de ayçiçek yağı alıyorlar. insanlar çok garip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 22 Ekim 2021; 15:3:46 > -
Bu kuyruk varlik kuyrugu!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, varlık kuyruğu bunlar, ceplerinde para var ki alıyorlar
-
Toptan satış yapan marketlerin hepsi yaptı bunu
sadece sivas değil kapış kapış
-
hiç sevmedigim ve en son askerlik kagıdı için gittigim kagıtı alır almaz koşarak uzaklaştıgım memleketim sıvas.
iyi olmuş la bunlara öyle sıraya girersiniz işte :) sanki yağı bedava dagıtıyorlar :) nasılda kapışıyorlar
herhalde 1 2 den fazla yağ satışı yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 23 Ekim 2021; 0:39:26 > -
Daha beterini hak ediyor bu halk. Koyucan bir görevli hizada durmayanın kafasına jopla indirip akıtcak pekmezini.Böle dikatörlüğü resmen gerçek koşullarıyla sonuna dibine kadar hak eden tek halk türkiye.
-
Tüptür o sen yanliş görmüşsündür
O kadar yağı ne yapıyor bunlar
Akşamları yağlı güreş mi yapıyorlar
kardeşim savaş var tabi karneyle satış olacak bak kurtuluş savaşı veriyoruz, Reis'imizin önderliğinde vaddan hayyunlarından kurtuluş savaşı veriyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yağ kuyruğunun bir de Sivas'ta olması.
😀
Eeeyy kılıştar bunlar varlık kuyruğu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bi delefonu Cıgarh hele
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hamdolsun Reyis bize bu gunleri de gosterdi. Eskiler hep anlatirdi "Yag kuyrugu vardi" diye, tabi genc nesil anlayamiyordu, kafasinda canlandiramiyordu. Reyisimiz sag olsun uygulamali olarak yasatti bizlere de bu duyguyu. Sagol Reyis! Sayende artik bizlerde gelecek nesillere "Yag kuyrugu vardi sen nereden bileceksin!" diyebilecegiz... Aglamiyorum, gozume ileri demokrasi ve baskanlik sistemi kacti... |
Ben de onu diyorum hocam, 200 liraya mis gibi ucuz zeytinyağı varken gidip de ayçiçek yağı alıyorlar. insanlar çok garip |
Bimde 5 lt yağ 86 lira olmuş. Allah İnsanlara geçinebilme gücü versin.Gün geçtikte daha kötü hale geliyoruz. “Mini mini” zamlar son sürat devam ediyor! Düşsünler artık yakamızdan.. |
yağ da yağ olsa... ucuz diye alıyorlar ondan sonra yok damarım tıkandı, yok anjiyo oldum stent takıldı falan |
Bu kuyruk varlik kuyrugu!
|
"Ayçiçek yağı bulamıyorlarsa Motor Yağı yesinler"
*Yenimahalleli Marie Antoin Usta |
Daha beterini hak ediyor bu halk. Koyucan bir görevli hizada durmayanın kafasına jopla indirip akıtcak pekmezini.Böle dikatörlüğü resmen gerçek koşullarıyla sonuna dibine kadar hak eden tek halk türkiye. |
sen ampüle bas geç o kadar ince düşünme |
Benzer içerikler
- tei eskişehir maaş
- magdy hussein mourad mohammad
- genç emeklilere tavsiyeler
- badelemek nedir
- sayısal loto"da en çok çıkan 6 rakam
- youtube premium fiyat
- e sim nedir
- iphone şebeke sorunu
- bant daraltma sorgulama
- google yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X