Şimdi Ara

Vatandan bilgisayar aldım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdd ve dvd rom u görmüyor şimdi hdd nin arkasında 2 bağlantı olması gerekiyor demi arka resmini çektim hdd nin ama tek bağlantı var keza dvd sürücüsü de aynı şekilde

Şöyle resim :

http://hizliresim.com/q4a1jQ

Ne yapmam gerekiyor ?

Edit: sorunu kendi aldığım sata kabloları ile düzelttim

Arkadaşlar sağolun hepiniz yardımlarınız için kurdum herşeyi şuan oynuyorum oyunlarımı 😄

Daha da vatandan hiçbişey almam.

http://hizliresim.com/9V3L55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 15 Mart 2015; 17:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

hdd ve dvd rom u görmüyor şimdi hdd nin arkasında 2 bağlantı olması gerekiyor demi arka resmini çektim hdd nin ama tek bağlantı var keza dvd sürücüsü de aynı şekilde

Şöyle resim :

http://hizliresim.com/q4a1jQ

Ne yapmam gerekiyor ?

Guc kablosu takili ancak sata kablosunu takmamissiniz takarsaniz calisacaktir

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    Ben takmadım hocam vatan bilgisayar topladı sata kablosu yok bilgisayarda bende aradım ama ne gerizekalı ya bu vatandakiler

• Yine vatan yine hatali montaj sata kablosunu takmayi nasil unutmuslar hic mi test etmiyorlar kurulumu yaptiktam sonra merak ediyorum.

• quote:

Ben takmadım hocam vatan bilgisayar topladı sata kablosu yok bilgisayarda bende aradım ama ne gerizekalı ya bu vatandakiler

Anakart kutusundan cikmasi gerek kutu sizde degilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

quote:

Kutu bende ama gene hiçbişey yok içinde satanın anakarta bağlanma noktaları belli mi ?

• ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Hocam bağlamayı bırak kablolar bile yok ya aldım bi hevesle kasayı geldim. Ne heves kaldı ne başka bişey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

quote:

Kutu bende ama gene hiçbişey yok içinde satanın anakarta bağlanma noktaları belli mi ?

O zaman yapacak tek birsey kaliyor vatana gidip ortaligi ayaga kaldirmak :)

• quote:

Hocam bağlamayı bırak kablolar bile yok ya aldım bi hevesle kasayı geldim. Ne heves kaldı ne başka bişey

Vatanda Kalmıştır kablolar kutunun icinden mutlaka çıkması gerekiyor

• Elinizin altinda sata kablosu varsa kendiniz takabilirsiniz. Yoksa yarin vatana gidip cemkirin biraz.

• Be ne salaklıktır ya ben böyle bişey görmedim abi. Valla ne sinirlendim varya birde kablolar tamam sanıyorum işin ilginci format atmaya çalışıyorum 2 saattir bios menüde dönüp durdum bi de bağlantılara bakayım dedim bi baktım yok kablolar. Bağlı değil bağlı plmayı bırak kablo yok ulan kabloyuda almışlar lan bari içine koysaydın da ben taksaydım yeminle sinirden patlıyorum

Yok hocam nerde olsun bende sata kablosu ilk defa bilgisayar aldım daha hayatımda

• İlk defa bilgisayar almışım böyle yatıyor bilgisayar sinirden gülmeye başladım

http://hizliresim.com/M6b5m9

• Anakarti almadan once kendiniz iyice baktiniz mi icine ? Iade edilmis karti kaba tabirle size itelemis olmasinlar ? Kutu icerigi tam miydi ?

Hiç bakmadım hocam pek anlamam ilk defa aldım güvendim adamlara da yarın gidip ağızlarına edeceğim yani ondan eminim

• Hocam şubeden şubeye değişir ben vatandan pc aldım topladılar kabloları taktılar herşey tamamdı. Size denk gelmiş

• Size iade edilmiş urunde vermiş olabilirler.

• Keşke inventustan toplasaydınız hocam. Kötü olmuş vallaha yatıyor canım kasa. Ne deseniz haklısınız, bildiğiniz rezillik. Geçmiş olsun umarım hatayı diretmezler bir de
  • Hocam gidin vatana toplattıgınız yere nasıl toplama yapıyorsunuz de bagır cagır biraz sonra faturanı göster ve tüm ürünlerin kutu içeriklerinin hepsini istiyorum de tabi sizde eksik varsa eger.Sata kablosunuda isteyin yoksa ondan satmaya kalkarlar.Geçmiş olsun bu arada.
  • Hocam %80 iade edilmiş kartı aldınız. Tamam vatan kablolama düzeni yapmıyor ama tüm parçaları kabloları sokuyor kasaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.