Şimdi Ara

vatanbilgisayar notebook buyback kampanyası 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet benimde dikkatimi çekti lenovo x200 çalışan bi laptopum var p8600 işlemcili onu versem bu HP 6VV20EA'yı 2900e alsam karlı aslında ama işte eski püskü laptopları kabul ediyorlar mı ucu açık
  • Office eklemese sıcak fırsat olurdu.
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliorum.aldiktan sonra iade etsek olmazmi ki acaba.openoffice bana yetio

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışırdan kasıt ne, açıp test mi yapacaklar sanki.
  • 20 yillik bir laptopum var calisir vaziyette. Sizce alirlarmi?

• Eski laptopu verip almaya değecek model varmı piyasadan ucuza gelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Officeleri iade edemezsiniz, dijital lisans şeklinde verilmekte. Box değil.
    Ek olarak bir çok model KDV indirimi fiyatından bile iyiye geliyor neredeyse.
    Çok kötü bi bilgisayarınız varsa avantajlı olur. Ek olarak masaüstü bilgisayar da verebiliyorsunuz.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Mesela hangisi ve özellikle oyun için uygun olan var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer61 -- 22 Şubat 2020; 2:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer61

Mesela hangisi ve özellikle oyun için uygun olan var mi
    Pek oyunluk cihaz yok hocam bunların arasında. Genel kullanım çoğu.
  • Eyvallah o zaman benlik birşey yok.

• Piyasadan ucuza gelen modeller hangisi bende taş devrinden kalma bir bilgisayar var uyguna geliyorsa alırım direk

• alınabilecek uygun fiyatlı model var mı arkadaşlar?
  • Vatan yalan atan...

• Bataryası ölü bir 2011 model Asusum var i7 işlemcili falan ama Euro Track 2 bile dona dona oynanıyor amacım zaten oyun bilgisayarı değil office tir filmdir uzun giden bir bataryadır binde bir de ETS 2 oynarsam oynarım onun haricinde bilgisayarı güncelleştirmiş olurum diye düşünüyorum kampanya mantıklı geldi bana siz ne dersiniz bir akıl verin lütfen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fathTR

Bilgisayar fiyatı + office - 2020TL = kampanya fiyatı ---> piyasa fiyatından 800-1000TL arası ucuz olmuyor mu? + office bedavaya geliyor.
    iki modele baktım bu şekilde çıktı.

HP 6VV20EA:
    vatan kampanya fiyatı :2878 TL
    N11 fiyatı: 3799 TL

Acer A514-52G-51ZE
    vatan kampanya fiyatı :2878 TL
    N11 fiyatı: 3599TL
    HP ile ilgili sorunlar gördüm. Şüphe uyandırdı...

Diğer yandan Acer'ın kasa kalitesini bilmiyorum. Ayrıca hiç Acer cihaz kullanmadım. Diğer yandan ram ekleme olayı kolay mıdır diye düşünmüyor değilim. Bu iki model de benim radarımda şu an...
  • Kendi kendime cevap vereyim. Acer'in kasa kalitesi için yorumlar olumlu. Ram eklemek kolay görünüyor hatta m2 ssd değişiminin kolay ve 2,5 inc hdd eklemek için gerekli aparatların kutudan çıktığını okudum. Kasanın açılışı için herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Garanti bozucu bir etiket vs vs yok...
  • asus f3jp var. Klavye tuşları bazıları zor basıyor. CD DVD rw yazmıyor okuması zor. 160gb hdd var sağlam ama sağlık değerleri orta halliden iyice. 2gb ram var ddr2 667 mhz , 1gb 667mhz olarak veririm onlara gerçi 2.elde de satılmıyor ramler. core 2 duo t7200 işlemcisi var 2007 2008 model. Menteşeler dağıldı yakında menteşe sorunu için laptop kapagını açıp kapayamam sanırım. Batarya öldü. Adaptör ile çalışıyor. win 7 den sonrası yüklenmiyor cihaza. Kasasında hafif bi çatlak var ekran kartının denk geldiği yerde ama halen çalışıyor.

Sizce bu laptop bu kampanya için değerlendiril mi? satsam 200 -300 tl anca verirler oda zorlar.

tabi daha da önemlisi bu laptopu bu kampanya da alırlar mı ?

asus S412FJ bakmıştım bende. Kasımda Black fridayda 4300 gibi kampanyaya sattılar. Şuan şubat ayı vatanda indirimle 4900 tl. Dolarda arttı tabi.

hangisi mantıklı olur ? bu laptopumu bu şekilde değerlendirmeli miyim?

edit: sanırım değmiyor saçma bi kampanya bende heveslenmiştim. Office içinde mi yoksa birde office mi satın almak zorunda kalacağım ? + office demiş ama bilemedim. Hep modeller genelinde intel var ve i5 8265U cpu. Ryzen 3500 işlemci bir laptop almak daha mantıklı gibi sanki. Bilemedim. Gidip bir sorayım vatana ama tam kampanya değil gibi gözüküyor.

10.nesil ler var piyasada ekran kartı düşük sanırım ama oyun için kullanmayacağım nasılsa vatan kampanyası hikaye kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 22 Şubat 2020; 23:6:24 >

• Aklımda olan bir model olan ASUS UX334FLC fiyatı kampanya (!) kapsamında 8812₺'ye inecek görünüyor ancak halihazırda hB'de fiyatı 9000₺ bizim bilgisayarı bedavaya vermiş olacağız
  • Çok çok eski 2008 model bir Samsung pc var. İki tane var hatta. Biri 2008 model diğeri 2009 model olması lazım. Bunları vermek ne kadar mantıklı olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Kendi kendime cevap vereyim. Acer'in kasa kalitesi için yorumlar olumlu. Ram eklemek kolay görünüyor hatta m2 ssd değişiminin kolay ve 2,5 inc hdd eklemek için gerekli aparatların kutudan çıktığını okudum. Kasanın açılışı için herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Garanti bozucu bir etiket vs vs yok...
    Hocam selamlar

Acer a ben de tav oldum, genel olarak oyun değil de download amaçlı kullanılacak. İşlemcisi yeterli benim için, Ram de çözülür. Usb 3.1 ve type c çıkışları gerekli bana. Amaç aslında 70-80 GB uhd filmleri çekip, usb ya da harici hdd ye atmak. Bunun için de an itibariyle usb 3.1 usb bellek ya da taşınabilir ssd kullanılacak. İleride nmve m2 ssd alınıp kasaya konup kullanılacak. Mantık bu.

Şidmş bunu alırsam eğer hanımın 12 yıllık leptop u ya da pederin 10 yıllık leptop u vereceğim, zaten özellikle hanımın leptop beş para etmez, kanser sebebi.

Şu acer a 4 ram ekleme ve bir tane 1tb 2.5 inç hdd eklemek gerek benim için. Bu işlemin yapılması zor mudur?

Bu cihaz söylediğim işler için yeterli olur mu?

Kesinlikle oyun oynanmayacak (:

Şimdi bu aleti alırsam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.