Şimdi Ara

vatanbilgisayar.com'dan alınan parça vatan bilgisayarda montajlanır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar enpara.com kampanyasından yararlanmak için sadece ekran kartımı vatanbilgisayar.com adresinden alacağım. diğer parçaları ise vatan bilgisayardan kendim alıp orada toplatacağım. elimde bir de ssd var. vatanbilgisayara bu parçaları versem benim pc'yi montajlarken takarlar mı ? daha önce böyle bir şey deneyen oldu mu ?

• okaneo kullanıcısına yanıt
    takarlar. ben alırken isterseniz anakartı başka yerden alın gelin, burda takarız hepsini demişlerdi. şubeden şubeye farklılık göstericeğini sanmıyorum.
  • Kıl biri değilse takar niye takmasnı elinemi yapışır.Birde yoğunluğada bağlı eğer çok bekleyen kasa varsa hiç özenmiyorlar sanada terslik çıkartabilirler.
  • Fatura ile giderseniz sorun cikartmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap veren herkese teşekkür ediyorum.
  • Ben önceden kullanmakta olduğum soğutucuyu vermiştim. Bir de istediğim termal macun onlarda olmadığı için başka yerden almıştım. Sorun yaratmadan taktılar. Ancak yapılan işçilik kalitesi kesinlikle yerlerde sürünüyor. Eve geldikten sonra komple söküp yeniden kendim toplamak zorunda kalmıştım. Ayrıca kutudan çıkan parçaların içinden kaybolanlar olmuştu. Ertesi gün gidince başka kutuları açıp onlardan vermişlerdi Bir de soğutucunun yapraklarını yamultmuşlardı. Kısacası kesinlikle tavsiye etmem. Hiç bilmesen bile kendin topla. Daha iyi yaparsın. Ben sadece parçaların hepsinin çalıştığğından emin olmak için orda toplatmıştım ki ramler ve anakart sorunlu çıkıp hemen değiştirilmişti Ama yine de BİR DAHA ASLA

• Orda toplat orda calistiysa eve gel ve onlari kesnlikle dandik birlestiriolar tekrar topla pc yi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu konuda detaylı videolar var onlardan bak bence kendin topla ne gereği var hem zaten zor bir işlem değil..
  • stoktan baska cpu sogutucu takacaksan kucuk bir kasa kullanacaksan sanssiz bir adam oldugunuda dusunuyorsan kendin de toplama vatana da toplatma isin ehli yapsin bu isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaann

Ben önceden kullanmakta olduğum soğutucuyu vermiştim. Bir de istediğim termal macun onlarda olmadığı için başka yerden almıştım. Sorun yaratmadan taktılar. Ancak yapılan işçilik kalitesi kesinlikle yerlerde sürünüyor. Eve geldikten sonra komple söküp yeniden kendim toplamak zorunda kalmıştım. Ayrıca kutudan çıkan parçaların içinden kaybolanlar olmuştu. Ertesi gün gidince başka kutuları açıp onlardan vermişlerdi Bir de soğutucunun yapraklarını yamultmuşlardı. Kısacası kesinlikle tavsiye etmem. Hiç bilmesen bile kendin topla. Daha iyi yaparsın. Ben sadece parçaların hepsinin çalıştığğından emin olmak için orda toplatmıştım ki ramler ve anakart sorunlu çıkıp hemen değiştirilmişti Ama yine de BİR DAHA ASLA

Nedense benim aklıma iyi şeyler gelmiyor bu tarz konuları okudukça. Benim dvd okuyucunun hediye dvdleri vardı onlar kayıp, ekran kartı için dvi çevirici çıkmadı, ufak tefek 1-2 bişi daha eksikti. Hacılıyorlar mı ne yapıyorlar. Bir de teşhirden ürün taktıklarını falan duymuştum. Güvenmemek lazım kimseye.

• Vatan da parçaları alırken sanal postan çekim yaparsınız. Hem indirimden yararlanır hemde parçaları taşımazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesis

Vatan da parçaları alırken sanal postan çekim yaparsınız. Hem indirimden yararlanır hemde parçaları taşımazsınız.

sağolasın hocam gerçekten oldukça güzel oldu bu yarın gidip soracağım.

cevap veren herkese teşekkür ederim. daha önce oldukça fazla sayıda pc montajlalmışlığım var. ben adamlar akşama kadar yapıyor işinin ehli olmuşlardır artık kabloları falan güzelce saklarar bende uğraşmam diye söylemiştim ama dediğiniz gibi bir durum varsa elbetteki kendim montajlarım.
  • Ekran kartını en son kendiniz takabilirsiniz ama ben olsam tamamını kendim takardım.

Adamlar günde onlarca kasa topluyor işlerinin arasında.

Sen ise ömründe birkaç sefer.

Senin özendiğinin 1/10 u özenmezler.Haldur huldur hareket eder.Yok anakart statik yapacak,yok bu ram tırnakları biraz hassas olabilir vb.
  • Gecen gün ram aldim biz mi takalım dediklerinde gülecektim.

G19 ışıklandırması hakkında bir soru sordum g15 üstünü bilen 1 tane YETKİLİ yok.Aşağılamak için asla söylemiyorum ama insan güncel teknolojileri meraktan araştırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.