Şimdi Ara

Vatanbilgisayar 2500 TL Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar son bu sisteme karar verdim. 2500 TL birde ayrıca 50 60 tl indirim yapacaklar iyimi sizce yorumlar önemli. Sitelerden toplayınca hemen hemen ayni fiyat bu daha güvenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperFather -- 2 Mayıs 2016; 19:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel sistem olmuş bende aynısının r9 380x versiyonunu alacağım. Eğer sadece oyun için alıyorsan, r9 380 daha performanslı onu alabilirsin hatta bütçeni 100 tl daha arttırırsan r9 380x almalısın.
  • Güncel arkadaşlar.
  • Bu sisteme gtx960 2gb gitmez simdiden yetmiyor vram sikintisi cekmemek icin en az 4gb versiyon yada 380-380x gider volta-vega'ya kadar gider. Psu olmamis surekli degisken bir parca degil alinmisken daha iyi en azindan 600-750watt ve 80+ verimli olmali.ileriye yonelik sistem kurulmus olur..butce yeteriyse tabi.mobil imla vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 2 Mayıs 2016; 23:52:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klement

Bu sisteme gtx960 2gb gitmez simdiden yetmiyor vram sikintisi cekmemek icin en az 4gb versiyon yada 380-380x gider volta-vega'ya kadar gider....mobil imla vs..

VRam sıkıntısı çekerse Ramden alır dostum sıkıntı yok. Ayrıca ben oyun manyağı birisi değilim ki bu bilgisayarda CS GO, GTA, Far Cry, Online oyunlar oynanacak aksine fazla bile ilerisi için alıyorum zaten :) Devlet memuru olduğum için günlük 3 saat anca kullanabilecem :) Bunlarıda değerlendirseniz iyi olur.
  • Evet anladim..baslikta belirtilseydi anlasildigi uzere mesaj yazma zahmetinden kurtarmis olurdunuz....saygilar...

• Kardeşim Nasıl Performansı Memnun musun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3400 TL Sistem Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu şekilde düzenlersen daha iyi olur;

• 01 - SAPPHIRE 11242-12-41G NITRO Radeon R9 380 Dual-X OC PCI-E16 3.0, 2GB/256bit GDDR5, 2xDVI, HDMI, DisplayPort Ekran Kartı

02 - Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

03 - ASUS H110M-D INTEL H110, DDR4, LGA1151, SATA6Gb/s, USB3.0, D-SUB, HDMI microATX Anakart

04 - KINGSTON HX424C15FBK2/8 HyperX Fury Black DDR4-2400Mhz C15 8GB (2x4GB) DUAL (15-15-15) 1.2V bellek

05 - OCZ 240GB TRION 150 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 520MB Yazma )

06 - CORSAIR CC-9011023-550VS 200R Carbide Serisi USB3.0, Corsair VS Serisi VS550 550W 80+ Kasa . (veya PSU'suz Kasa ile 500/550W 80+ verimli PSU)

R9 380 ekran kartlı sisteme 12v kanalından ~ 400W güç verebilen PSU yeterlidir.

bir iki donanım vatanda olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 3 Mayıs 2016; 15:00:42 >
  • anakart gereksiz onun yerine h110m pro vd al artan paraylada kartı 4 gb yap.

• Anakartı H110M yap Ekran Kartını 4gb olanını seç ramide kıngston Hyperx Fury 2133 Cl 14 tavsiye ederim
  • Ekran kartı olarak kimse Nvdia önermemiş arkadaşlar neden ?
  • ReaperFather kullanıcısına yanıt
    Yo Ben Öneriyorum :)
  • Birde ileriye dönük bir sistem olduğundan bazooka kullandım anakart gibi bi parca 1 kere alınacak yinede h110 üzmez diyormusunuz

• ReaperFather kullanıcısına yanıt
    h110 ile b150 arasındaki tek fark 4 Slot Ram Yuvası Olması ve H110 da 2 Olan Usb 3.0 ın b150 de 4 olması diger faz sayıları felan hep aynı tamamen pazarlama stratejisi ile çıkartılmış bir seri b serisi ya Z alacaksın ya H Ram Tüketen programlar kullanmıyorsan profosyenel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 3 Mayıs 2016; 22:29:27 >
  • neden vatanbilgisayar anlamadım doğrusu. teknobiyotikten aynı fiyata daha iyi bir pc toplayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

neden vatanbilgisayar anlamadım doğrusu. teknobiyotikten aynı fiyata daha iyi bir pc toplayabilirsin.

Neden Teknobiyotik dostum biraz anlatırsan sevinirim.

H110m pro vd de karar kıldım o zaman, sistemi toplayacağım yer konusunda inventus olarak değiştirdim, şimdilik yalnız tek şüphem parçaların daha önce çeşitli sebeplerle iade edilmiş, açık kutu, ikinci el vs gibi parçaların toplayacağım sisteme monte edilmesi ve buna benzer nedenlerden dolayı vatanı tercih etmek istedim açıkçası başka bir ayrıcalığı yok, ayrıca gidip toplanırken görmekte daha iyi olabilir, görmediğin bir ortamda belki parçalara zarar verilecek veya baştan savma bir montaj yapılacak durumu da yok değil.

:) Bu konudaki endişelerimi giderebilir ve yardımcı olursanız sevinirim.

Yoksa elbetteki sinerji, inventus, hepsi burada gibi sitelerde daha uyguna geliyor, neden fazla para vereyim ki

• 380x yapılmalı ekran kartı.onun haricinde güzel görünüyor hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

380x yapılmalı ekran kartı.onun haricinde güzel görünüyor hayırlı olsun

Yapilamaz adam devlet memuru bunu goz onune almak gerekir bana kalsa bosuna sistem onerisi var 3-4 saat anca vakit olacak ve online takinilacak 750ti çok bile (i3 turevi daha yatkin kullanilmayacak sisteme bosuna many bayilmanin mantigi olmasa gerek) zaten adam oyun manyagi degil bir kere bunlarida goz onune almak gerekir. amac vakit gecirmek isini fazlasiyla gorecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 4 Mayıs 2016; 0:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klement

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

380x yapılmalı ekran kartı.onun haricinde güzel görünüyor hayırlı olsun

Yapilamaz adam devlet memuru bunu goz onune almak gerekir bana kalsa bosuna sistem onerisi var 3-4 saat anca vakit olacak ve online takinilacak 750ti çok bile (i3 turevi daha yatkin kullanilmayacak sisteme bosuna many bayilmanin mantigi olmasa gerek) zaten adam oyun manyagi degil bir kere bunlarida goz onune almak gerekir. amac vakit gecirmek isini fazlasiyla gorecektir...

Beklediğim yorum demeyeyim ancak düşüncelerime tercüman oldunuz :) Hatta ekran kartını düşürerek GTX 950 yaptım, 750 Tİ da düşündüm ama belki daha kısa vadeli olur diye 950 daha uzun vadede olacağından en azından benim için :) Ben GTA 4 bile daha oynamış birisi değilim, 3 5 sene geriden geldiğimden sorun olmayacaktır sanırım,

Şu şekilde oluşturdum yeniden, ekran kartı dışında diğer parçalar önemli rahat ettirsin beni istiyorum, ekran kartıda rahat ettirsin fakat fazlasını istemiyorum ortalama bir şey olsa yeter, ki şu anda AMD 4650 1 gb 128 bit bir ekran kartı kullandığım da hesaba katılırsa bu yeni sisteme alışmam zaten uzun zamanımı alacak lafı fazla uzatmadan buyrun : :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.