Şimdi Ara

3500 TL Sistem | Görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem bu arkadaşlar. Görüşleriniz ve değiştir ekle çıkart dediğiniz şeyleri merak ediyorum. Ekran kartı ve işlemci konusunda kesinim. Diğer bileşenler hakkında görüşlerinize açığım.

Not : SSD ve +8 GB Ram 1 ay içinde ekleyeceğim için şuan sistemi böyle alacağım daha sonra ekleyeceğim.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bJonturk -- 10 Ağustos 2017; 0:50:7 >

• Konu güncel
  • HDD'yi 7200rpm yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

HDD'yi 7200rpm yap

Onu yanlışlıkla notebook hdd olarak seçmişim sanırım , düzelttim. Teşekkürler :) Başka bi sıkıntı varmı peki?

Not : Ryzen 5 1500x , Ryzen 5 1600 olarak değiştirdim.
  • bJonturk kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 4000 liraya sistem önerisi
    12 yıl önce açıldı
    3400 TL Sistem Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bunlar daha verimli (%80 üstü), elektriksel korumaları tam (aşırı/düşük gerilim, kısa devre ve aşırı güç), 12V kanalı tek (daha dengeli olur) güç kaynaklarıdır. İleride hız aşırtma yapabilir veya daha iyi ekran kartı takabilirsiniz (GTX1060/1070/RX580). Yalnız ilk sıradaki güç kaynağının sitesinden özelliklerine baktım elektriksel korumaları yok o yüzden onun yerine bunu alabilirsiniz.

http://www.teknobiyotik.com/high-power-element-bronze-ii-600w-80-bronze-guc-kaynagi.html
  • Bütçen varsa 16 gb ram öneririm.Normalde 8gb yeterlidir ama gtx 1060 aldığına göre oyun oynıcaksın bu durumda güncel oyunları ve gelecekte çıkacak oyunları rahat oynamak için 16 gb al veya ilerde aynı ramden alıp da yükseltebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCiyiz

Bütçen varsa 16 gb ram öneririm.Normalde 8gb yeterlidir ama gtx 1060 aldığına göre oyun oynıcaksın bu durumda güncel oyunları ve gelecekte çıkacak oyunları rahat oynamak için 16 gb al veya ilerde aynı ramden alıp da yükseltebilirsin.

Şuan için bütçem 3500 TL ve benim planımdada vardı SSD + 8 GB Ram eklemek en kısa sürede onlarıda ekleyeceğim. Peki ayrıca üstüne 8 gb ram ekledikten sonra bi sıkıntı çıkmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

Bunlar daha verimli (%80 üstü), elektriksel korumaları tam (aşırı/düşük gerilim, kısa devre ve aşırı güç), 12V kanalı tek (daha dengeli olur) güç kaynaklarıdır. İleride hız aşırtma yapabilir veya daha iyi ekran kartı takabilirsiniz (GTX1060/1070/RX580). Yalnız ilk sıradaki güç kaynağının sitesinden özelliklerine baktım elektriksel korumaları yok o yüzden onun yerine bunu alabilirsiniz.

http://www.teknobiyotik.com/high-power-element-bronze-ii-600w-80-bronze-guc-kaynagi.html

Çok teşekkür ederim :)

Aynı ramden alırsan çıkmaz ama her zaman 2x8 ram önerilir çünkü aynı belleğin farklı zamanda üretilmesi bile ramlerin daha az performanslı çalışmasına neden olabilir.Ama bu farkı pc kullanırken fark etmek bile zordur.Yani soradan da ram ekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCiyiz

Aynı ramden alırsan çıkmaz ama her zaman 2x8 ram önerilir çünkü aynı belleğin farklı zamanda üretilmesi bile ramlerin daha az performanslı çalışmasına neden olabilir.Ama bu farkı pc kullanırken fark etmek bile zordur.Yani soradan da ram ekleyebilirsin

Bende böyle bişey duymuştum. İyi bi araştırmayla aynı zamanda üretilen birbirine uygun ramler bulabilirmiyiz yoksa böyle detaylı bilgilere ulaşamazmıyız?
  • o kadar detaylı bilgilere ulaşabilmek son kullanıcı olarak bence çok zor ama bu benim görüşüm.Belki böyle bir şey vardır.Yanlış yönlendirmek istemem kimseyi.
  • ryzen 5 1400 alın o kadar para baymaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: teobaba

ryzen 5 1400 alın o kadar para baymaya gerek yok

Gerçekten çok bilgilendirici bi açıklama oldu teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100 tl gtx 1060 6gb...

3gb i bile daha fazla

• Berk Okşen B kullanıcısına yanıt
    KDV'yi cebe mi indirdiniz. KDV'yi ekleyince 1407 TL oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

KDV'yi cebe mi indirdiniz. KDV'yi ekleyince 1407 TL oluyor.

Ha gormemisim kdv nin dahil olmadigini. Ama bisi degismiyor suan gtx 1060 3gb o fiyatta siz nasil buldunuz aklim almiyor. Ha eski zamanlarda desem 2017 agustos

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.