Şimdi Ara

Vatan ŞAŞMAZ öldürüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özet:Beşiktaş'ta ünlü sunucu Vatan Şaşmaz İstanbul'da 5 yıldızlı otelde sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker, daha sonra aynı tabancayla intihar etti

Beşiktaş'ta lüks bir otelde iki ceset bulundu. Silahla vurularak öldürülen kişilerden birinin ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz olduğu öğrenildi. Vatan Şaşmaz'ın vurduktan sonra intihar eden kişinin eski manken Filiz Aker olduğu ortaya çıktı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Müslim Sarıyar ve Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; Conrad Otel'de oteldeki olay iddiaya göre şöyle gelişti: Sunucu Vatan Şaşmaz ve sevgilisi Filiz Aker önceki akşam Conrad Otel'de bir arkadaşlarının doğum gününe katıldı. Doğum günü kutlaması sonrasında Filiz Aker, otelde sevgilisi ve kendisi için yer ayırttı.

Günü birlikte geçiren Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker arasında dün akşam saatlerinde kaldıkları odada henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışma sırasında Vatan Şaşmaz odadan çıkmak istedi. Bu sırada Filiz Aker bulundurma ruhsatlı tabancasıyla Vatan Şaşmaz'a arkasından ateş etti. Şaşmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Filiz Aker de aynı tabancayı başına ateşleyip intihar etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sempatik bir adamdı, severdim. Allah günahlarını affetsin. Karısı hamileymiş. Kendisi için çok zor bir durum. Hem aldatıldığını öğreniyor, hem de kocasının öldüğünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Sempatik bir adamdı, severdim. Allah günahlarını affetsin. Karısı hamileymiş. Kendisi için çok zor bir durum. Hem aldatıldığını öğreniyor, hem de kocasının öldüğünü.

Aldatma değilmiş. Kadin platonik takılıyormuş. Odaya artık ne amaçla geldi, ne oldu orasıni Allah bilir. Biz Allah rahmet eylesin diyelim geçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyommm -- 28 Ağustos 2017; 2:38:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nowhere Man X

quote:

Sempatik bir adamdı, severdim. Allah günahlarını affetsin. Karısı hamileymiş. Kendisi için çok zor bir durum. Hem aldatıldığını öğreniyor, hem de kocasının öldüğünü.

Aldatma değilmiş. Kadin platonik takılıyormuş. Odaya artık ne amaçla geldi, ne oldu orasıni Allah bilir. Biz Allah rahmet eylesin diyelim geçelim.

Kadın platonik takılıyor ama gazeteler sevgilisi diye yazıyor. Ne iştir anlamadım. Vatan Şaşmaz'ı ben de severim. Sempatik adam ama böyle bir aldatma durumu varsa hiç hoş değil. Karısına acıdım gerçekten bir de hamileyse eğer daha kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

quote:

quote:

Kadın platonik takılıyor ama gazeteler sevgilisi diye yazıyor. Ne iştir anlamadım. Vatan Şaşmaz'ı ben de severim. Sempatik adam ama böyle bir aldatma durumu varsa hiç hoş değil. Karısına acıdım gerçekten bir de hamileyse eğer daha kötü.

Aldatma durumu yok. Evlenmeden önce bir gönül birlikteliği olmuş evlendikten sonra kadın sürekli rahatsız etmeye devam etmiş. Hatta bir ara "bu kadin benim başımi belaya sokacak" bile demiş. O yüzden şu saçma sapan ortalığı karıştırmaya çalışan haberlere itibar etmeyin. Karısi hamileymiş, hem kadına, hem çocuğuna hem de adama yazık oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aldatma durumu yok. Evlenmeden önce bir gönül birlikteliği olmuş evlendikten sonra kadın sürekli rahatsız etmeye devam etmiş. Hatta bir ara "bu kadin benim başımi belaya sokacak" bile demiş. O yüzden şu saçma sapan ortalığı karıştırmaya çalışan haberlere itibar etmeyin. Karısi hamileymiş, hem kadına, hem çocuğuna hem de adama yazık oldu.

Bir tarafta yüksek tirajlı ama güvenilirliği tartışılır gazeteler diğer tarafta DH forumundan Nowhere Man X adlı üye. Hangisi daha güvenilir bilemedim şimdi. Nowhere Man X'in iddiaları bana da mantıklı geliyor ama dünya tuhaflıklarla dolu olduğu için insan artık olabilir demeye başlıyor. Yoksa gazeteleri ve haber kanallarını takan yok zaten. Beni boşverelim de bu kadın haberlerde hep sevgilisi diye yazdığını görecek, hep aldatıldığını düşünecek öyle hissedecek. Gazeteler bunu yazarken hiç düşünmüyorlar sanırız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir tarafta yüksek tirajlı ama güvenilirliği tartışılır gazeteler diğer tarafta DH forumundan Nowhere Man X adlı üye. Hangisi daha güvenilir bilemedim şimdi. Nowhere Man X'in iddiaları bana da mantıklı geliyor ama dünya tuhaflıklarla dolu olduğu için insan artık olabilir demeye başlıyor. Yoksa gazeteleri ve haber kanallarını takan yok zaten. Beni boşverelim de bu kadın haberlerde hep sevgilisi diye yazdığını görecek, hep aldatıldığını düşünecek öyle hissedecek. Gazeteler bunu yazarken hiç düşünmüyorlar sanırız.

Benim söylediklerim, onların yakınlarının söyledikleridir. Sevgilisi denilmesinde belkide evlenmeden önceki zamandan bahsediliyor olabilir. Eşi gerçeği mutlaka öğrenir, magazinin ne saçmalıklar yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Tek amaçları gündem yaratmak. Allah Vatan Şasmazin mekaninı cennet eylesin. Tüm ailesinede sabır versin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayat ne kadar ucuz....

Ben yoksam sende yoksun demiş...

• adam kadından 1 milyon dolar borç almış sonra kadın parasını istemiş buda parayı vermiyorum demiş sonra kadın ban ban bannnn
  • Kadın öldürmeyi önceden kafaya koymuş, fotoların altında ki yaptığı yorumlar bunu açıklıyor.

http://www.filizaker.tk/hotels/hotels-price.php
  • Bu elemanın ne özelliği var ?
    80 milyondan birisi benim için. Devamlı şehit veriyoruz ama onlar bu kadar konuşulmuyor.
    Magazin manyağı olmuş bu ülke.
  • Kadınla 12 sene yasak ilişki yaşamışlar . Hatta Vatan Şaşmaz'ın son evliliğinde bile bu ilişki kısmen devam etmiş . Vatan Şaşmaz kızı kendine bağlamış . Ondan milyonlarca para almış . Sonra Forexe yatırım yaptım , paralar battı demiş . Kız hala sevmiş onu . Karını boşan gel demiş . Vatan da karısı hamile olduktan sonra artık tamamen ipleri koparmış . Kadın da bunu hazmedememiş . Muhtemelen Vatanla sık sık ilişki yaşadıkları otele gitmiş . Vatan'ı iyi tanıdığı için , oraya geleceğini biliyordu . Oraya Vatan'ın gelmesini beklemiş . Tam bir buçuk ay sonra Vatan gelmiş . Kadın da basmış tetiği .

Para davası değil bu . Aşk davası . Vatan bunu para için kendine bağlamış . Parasını yeyince de yol vermiş . Ha ölümü hak etmedi ama Vatan da anlatıldığı kadar toz pembe değil .

• Ulkede oldurelecek bisuru adam varken bu olayi yapan ciddi zeka konusunda sikintiliymis

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

Kadınla 12 sene yasak ilişki yaşamışlar . Hatta Vatan Şaşmaz'ın son evliliğinde bile bu ilişki kısmen devam etmiş . Vatan Şaşmaz kızı kendine bağlamış . Ondan milyonlarca para almış . Sonra Forexe yatırım yaptım , paralar battı demiş . Kız hala sevmiş onu . Karını boşan gel demiş . Vatan da karısı hamile olduktan sonra artık tamamen ipleri koparmış . Kadın da bunu hazmedememiş . Muhtemelen Vatanla sık sık ilişki yaşadıkları otele gitmiş . Vatan'ı iyi tanıdığı için , oraya geleceğini biliyordu . Oraya Vatan'ın gelmesini beklemiş . Tam bir buçuk ay sonra Vatan gelmiş . Kadın da basmış tetiği .

Para davası değil bu . Aşk davası . Vatan bunu para için kendine bağlamış . Parasını yeyince de yol vermiş . Ha ölümü hak etmedi ama Vatan da anlatıldığı kadar toz pembe değil .

Yav bunlar artik normal olaylar haline geldi ulkede. Eger dedigin gibiyse boyle dolandiriciliklar serbest zaten hakim e ciksalar hakim nerden bilecem para verdiigni der bide dalga gecer. Ayni kisi 100 kisiyide dolandirsa 100 kisiyi yine takmaz alay eder cunku maasi neden aldigindan haberi yok kafasi basmiyor. Ama 2 polis cikip bizi tehdit etti dese 5 sene hapse atar.

• Bir kadin tarafindan hunharca katledildi feministleri bekliyorum konuya

• +999999999999999999999999999999999999999999999999999
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Kadın öldürmeyi önceden kafaya koymuş, fotoların altında ki yaptığı yorumlar bunu açıklıyor.

http://www.filizaker.tk/hotels/hotels-price.php

Doğru tespit

• Git duyarı ötede kas

• Su testisi su yolunda kırılır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.