Şimdi Ara

Vatan'ın sitesinden Diablo 3 kaldırılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nisan'da Diablo 3'ü Vatan Bilgisayar'dan ön sipariş vermiştim. Şimdi bir baktım, sitede Diablo 3 yok. Vatan'dan ön sipariş verip oyunu eline geçen var mı acaba?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

    Nisan'da Diablo 3'ü Vatan Bilgisayar'dan ön sipariş vermiştim. Şimdi bir baktım, sitede Diablo 3 yok. Vatan'dan ön sipariş verip oyunu eline geçen var mı acaba?

    Vatan'dan vermiştim siparişi. Kaldırılmış gerçekten, benim sipariş bugün kargolanmış. Yarın elimde olucak büyük ihtimalle.
  • Vatandan sipariş falan yapmayın bf3 olayında ağzım yandı kutulu idip alıcam paşa paşa.
  • Ellerindeki paketler bittiği için kaldırmışlardır. Ben de önsiparişi HB'den vermiştim ve şimdi baktım, HB'de de stoklar tükenmiş ve 02.06.2012'ye önsipariş almaya başlamışlar.

    O değil, Vatan yine aldığı önsiparişleri zamanında kargolamayı becermiş. Hepsiburada'da o da yok. Sözde yarın kargolayacaklar da sorun olmazsa yarından sonra elime geçecek. Ölme eşşeğim ölme. Millet oyunu bitirecek, ben hala oyunu bekliyorum. Önsiparişmiş, külahıma anlatsınlar. Şu kçımı kaldırıp Bimeks'ten falan alaydım keşke.
  • Vatan benden bugun iyi kufur yedi..
  • Ben de inventus dan almistim kargoya verilmis siteden silinmis urun. Stoklar cabuk bitiyor.
  • Muhtelemen ön sipariş sözleşmeleri bitti, yüksek fiyatla yeni siparişler sürülecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallaha benimde tereddütlerim vardı vatandan alırken bir mallık olacak diye. Ama dün kargoya vermişler. Bugün büyük ihtimalle elimde olacak. Ben de nisanda sipariş vermiştim. Bekliyoruz bakalım. Herhalde bu saatten sonra aksilik çıkmaz.
  • Beyler Darty nin sitesinde diablo 3 gözüküyor o gözüken şu an mağazalarında satılıyo mı demek?
  • Geldi şu an vatandan oyunum dün kargoya vermişlerdi.
  • Valla sırf bu yüzden belli bir firmaya önsipariş vermedim. Vatandaki adamın dediğine göre ellerine 400 adet kutu gelmiş onları da sırasına göre kargolamışlar, ilk 400de olmayanlar şimde bekleyip duracak ne zaman gelirse artık 2. parti.
    Gerçi dün iş çıkışı 9 yer dolandım hepsinde bitmişti gözüm yaşlı elim boş kala kaldım ben de, şansıma bugün eşim iş yerinin yanındaki metroporttaki goldda buldu da aldı, bulamasaydı alacaktım artık bugün digital kopyasını. Oldukça az sayıda gelmiş heralde Türkiye'ye.
  • Her yerde tükenmiş, hep ön sipariş. Yok mu direk, ön siparişsiz satış yapan bir yer acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tortorterok

    Her yerde tükenmiş, hep ön sipariş. Yok mu direk, ön siparişsiz satış yapan bir yer acaba?



    Bkz. Blizzard Digital Download. Anında görüntü...

    Başka da bulamazsınız sanırım. 70lerdeki karneyle ekmek dağıtılan zamanlara benzedi. Tek çare Blizzard'tan Digital Download olarak satın almak. Yurtdışında oyunu 2 yıl önceden ön sipariş almaya başlayan siteler vardı; varın gerisini siz düşünün artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 16 Mayıs 2012; 11:18:04 >
  • Vatandan verdiğim ön sipariş sabah kargoyla geldi arkadaşlar. 1 gün gecikme oldu, nazar boncuğu olsun diyelim Akşama kadar işim var acı olan tarafı o.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tortorterok

    Her yerde tükenmiş, hep ön sipariş. Yok mu direk, ön siparişsiz satış yapan bir yer acaba?



    Bkz. Blizzard Digital Download. Anında görüntü...

    Başka da bulamazsınız sanırım. 70lerdeki karneyle ekmek dağıtılan zamanlara benzedi. Tek çare Blizzard'tan Digital Download olarak satın almak. Yurtdışında oyunu 2 yıl önceden ön sipariş almaya başlayan siteler vardı; varın gerisini siz düşünün artık.

    Aynen öyle oldu valla. Digital Download olarak almaktan ziyade, direk kutulu olarak almayı istiyorum. Ama görünüşe göre tek çare digital olacak sanırım :)




  • benimde kargoya dün verilmiş bugün öğleden önce gelmiş paket evde şimdi ama bir daha vatancomputer ın online alışverişini kullanmam... internetten sipariş için aral game e bakabilirsiniz yada d&r da kalmış olabilir son durum nasıl bilmiyorum
  • bende biraz önce telefonla bi arkadasıma siparis verdim ivatanda calısıyor 2 tane vardı birini alıcam dedi ama fiyatını soramadım 109 dan pahalı olurmu ? sitesinde yok fiyat da oyunda dediginiz gibi
  • vatana da gittim bugün pazartesi günü sögütözüne 18 istanbul yolunada 5 adet diablo 3 gelecek sipariş verilmiş
  • yarın arar sorarız artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.