Şimdi Ara

VATAN DIŞINDAKİ MAĞAZALARDA EKRAN KARTI FİYATI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafamda belirlediğim sistemi vatan'dan değil de baska bi yerden almaya kalksam 200 lira falan oynuyor :S vatan'a mahkumum sanırım.

VATAN FİYATI

INVENTUS FİYATI

NOVA FİYATI

EKSEN FİYATI ( EKRAN KARTI 660TI HALİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 16 Ekim 2013; 0:21:02 >

• Aynen öyle görünüyor, bende sistem toplamaya çalışıyorum sadece anakart ve işlemci için bile 100 lira oynuyor vatan fiyatıyla, indirimi bekliyoruz bakalım yarın olacak diyorlar ama belirsiz.
  • istemediğiniz parçayı almak zorunda kalacaksanız vatandan almaya gerek yok 200tl fazla ver tam istediğin sistemi al bazen istenilen parçalar mevcut olmuyor.
  • @cremiesto

tam istediğim sistem yukardaki sistemler hocam. montaj işinden falan anlamam direk elime kasa toplanmıs gelsin istiyorm. şimdi vatan'ın şubesine gittiğimde de bu fiyatlar olmayacak. netten alsam direk parça parça yollucaklar falan filan.. sistem yapmaktan sogudum ya.
  • niye vatanın şubesine gidince bu fiyat olmasın aynı fiyat kredi kartına uymuyorsa nakit ödemek zorunda kalırsın sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuss424

niye vatanın şubesine gidince bu fiyat olmasın aynı fiyat kredi kartına uymuyorsa nakit ödemek zorunda kalırsın sadece

hocam bunlar internet fiyatı değil mi? vatan ı aradıgımda sadece internetten bu fiyata alacagımı söylemişti bi eleman. belki de yanlıs anladım
  • Doğrudur bu fiyatlar internet fiyatı, internet fiyatları hafta sonu geçerli oluyor veya ekstra özel bir gün olursa mağazayada yansıtıyorlar bu fiyatları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

quote:

Orijinalden alıntı: zeuss424

niye vatanın şubesine gidince bu fiyat olmasın aynı fiyat kredi kartına uymuyorsa nakit ödemek zorunda kalırsın sadece

hocam bunlar internet fiyatı değil mi? vatan ı aradıgımda sadece internetten bu fiyata alacagımı söylemişti bi eleman. belki de yanlıs anladım

cumartesi ve pazar günleri mağazalarda'da aynı fiyatlar uygulanır fakat cuma ve pazartesi günleri internete özeldir mağazaya giderseniz yüksek fiyatlar ile karşılaşırsınız
  • İnventustan alın.Sıkıntı yaşamazsınız sonra 200 tl bunun için değer
  • Madem sistem toplanmış gelsin istiyorsunuz,
    arkadaşın dediği gibi Inventus'tan toplamanızı tavsiye ederim,
    pek çok yönden övgü aldıklarını okuyorum işitiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

@cremiesto

tam istediğim sistem yukardaki sistemler hocam. montaj işinden falan anlamam direk elime kasa toplanmıs gelsin istiyorm. şimdi vatan'ın şubesine gittiğimde de bu fiyatlar olmayacak. netten alsam direk parça parça yollucaklar falan filan.. sistem yapmaktan sogudum ya.

Kasa anakart işlemciyi vatandan al. Montajlattır. Diğer bileşenleri istediğin yerden alıp kolayca, sorunsuzca takarsın. Youtube montaj videosu kaynıyor. Zaten kimse annesinin karnında öğrenmedi montajı.

100TL iyi para sistem için. Bileşen yükselttirir veya İşlemci soğutucu eder veya fan takımı eder veya 4gb ram eder veya hdd eder vs.

• TR satıcılarının alayı kazıkçı üçkağıtçı dolandırıcı şu fiyatlara bak tektek ürünlerin newegg fiyatlarını üzerlerine fahiş distribütör karlarınıda ekleyip kdv si dolar kuruyla çarpıp hesap edince tek parça bazında bile dünya fark oynuyor bu gerizekalılar kimi kazıklama derdinde sanki gavur tokatlıyolar yazıklar olsun bunlara alayı açgözlü olmuş çıkmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.