Şimdi Ara

Vatan borcumu ödedim. [SS'li] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
12.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Dedektörü kapatarak orada üç beş kişinin ölümüne dahada kötüsü sakat kalmasına sen sebep olabilirdin.
    Tamam. Sen git askere de gerekli kisileri koru hadi abisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    &#8224;
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene Askerlik görevimi yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Heleki tıp mezunları SÖKE SÖKE 1 sene Asteğmen olarak yapıyolar askerliği..

Senin de ya kendini alıştırmanı ya da yurtdışına kaçmanı tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 21 Nisan 2018; 23:2:16 >

• _____________________________

Ben Anor'un alevinin koruyucusu olan Gizli Ateş'in hizmetkarıyım. Geçemezsin!
    Kara ateş sana faydası olmayacak, Udûn'un alevi. Gölgeye geri dön! Geçemezsin!
  • karargah s3 yazıcısıydım

aynı işi yapan uzun dönem olduğu için ofiste durmazdım zaten poşetlere iş ve sorumluluk verilmezdi

sabah içtimasından sonra garnizon içinde aylak aylak takılır fırsat buldukça bilim teknik okurdum

kendi beyanım üzere spor istirahati verildiğinden spor da yapmazdım

• Askeriyede gerçekten asker sıkıntısı var mi? Bulaşık yıkamak izmarit toplamak için askere gitmek koyar insana.. Güzel bir işin var ama izmarit toplamak için ayrılıyorsun. Vatanı savunmak için olsa eyvallah koşarak giderizde bu nedir allah aşkına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Askerlikte hiç bir görevi küçümsemeyin , harp sırasında o aş kazanı kaynamasa yemek çıkmazsa hükmen kaybedilmiş sayılır.
    Herkes harp sırasında askere gitmiyor ama malum.

Şu anda askerlik, vatana degil de komutanlara hizmet etmekten ibaret. Amac, onlarin egosunu tatmin etmek. Onlara karilik etmek. Üst devrelerin ezmelerine karsi ayakta durmak. Malini esyasini caldirmadan askerligini bitirmeye calismak. Hastalaninca ölmemeye calismak. Psikolojik savas bu da bir nevi.

• Herkes kendi kirlettiğini temizleyecek tabi. Bu fotoğrafta anormal birşey yok da. Konuyu açan bedelli bekliyor heralde, böyle küçümsemeye çalışarak askerliği itibarsizlastirdigini saniyorsan yaniliyorsun. Neyse begenmiyorsan gitme abicim zorla goturmuyorlar ya :)

Katılım zamanı: 25 Ağustos 2005
  • Helal olsun bak yapıp gelmişsin ne güzel.

Kısa dönemde çabuk biter be 6 ay iyimiş ve poşetsin kardeşim.

(Şaka yapıyorum)

• Van'da hudutta askerlik yaptım. Batıda ki bir çok arkadaşa oranla benim ki daha hareketliydi. Üç haftalık terörle mücadele harekatı eğitimi aldım. Bu kısa sürede mayın, eyp ile ilgili bir çok şey öğrendik lakin bize sürekli söylenen şuydu sizler arka plandasınız. Arka planda olmak meselesi bir kenara üç haftalık eğitim ile terörle mücadele olmaz zaten. Belirli bölgeyi emniyete alma ve destek olma üzerine bir eğitimdi. Öyle eskisi gibi erler dağa çıksın terörist avlasın durumu yok. Herkes biz gibi verilen her görevi yapalım diye düşünmüyor. Hava değişimi, çürük almak için hastalık hastası olan çeşit çeşit tiplerde var. Bir çok denetleme yapılması sebebi ile onlarca defa g3 kullandım, sancak nöbeti tuttum, tuvalette temizledim, hazır kıta nöbeti de tuttum. Askerlikten öğrendiğimiz şey profesyonel orduya geçiş dönemindeyiz bir anda paşalar askerlik yapmasın her yer astsubay, subay olsun demek ile profesyonel olunmuyor. Mevcut imkan dahilinde bu geçiş süreci yaşanacak.
    i9 14900K - ROG 4090 OC - ROG Z790 DARK - ROG RYUJİN III 360 -SAMSUNG 990 PRO 4 TB - G SKİLL TRİDENT Z5 64 GB - MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W - CORSAIR iCUE QL120 RGB - COOLER MASTER HAF 700 EVO ARGB - ASUS ROG HERCULX - LOGITECH G PRO X 7.1 KABLOSUZ - LOGITECH G502 X PLUS LIGHTSPEED - CORSAIR GAMING ST100 - CORSAIR MM700 RGB - ASUS ROG Swift 32'' 4K OLED PG32UCDM

• Üç yıldır yurt dışındayım kafam rahat. Bir kaç ay sonra 1000 euro verip askerliğimi tamamlayacağım. Darısı sizin başınıza.

Orijinalden alıntı: VerumTR

Aşçı olan insanlar yapsın o görevi veya bulaşıkçı kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil
    Zorunda, askerlikte. Git orda bunu onlara söyle de kan alsınlar bi kan tahlili yaptır.

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Zaten zorunda olduğundan bahsediyorum olmaması gereken birşey yani. Daha cümleyi anlamadan kan tahlili yaptırdın bana laflarına da dikkat et karşındakine birşey yazarken.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ooo! Sağlam bir sosyal mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Nisan 2018; 15:23:37 >

Orijinalden alıntı: Zarangoz

Bu mesaj silindi.
    Sizi askere almadılar ise çürük çıkmanız lazım.Niye her sene muayeneye giriyorsunuz anlamadım?Biraz daha detay versene?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.