Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan Alınabilecek Klavye ve Fare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan klavye ve fare alacağım güzel kaliteli klavye ve fare önerileriniz varmı gamer olsun mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solkol -- 4 Haziran 2014; 21:16:29 >

• gaming düşünmüyorsan al bi kablosuz set tamamdır çünkü her zaman işini çok fazlasıyla görüyor ama yok pro olsun dersen g300+g105 işini görecektir tuşlarına alışıncada bırakamazsın
  • saolun umarım memnun kalırım şimdi seçim vakti
  • Klavye olarak g103 alma da ne alırsan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

Klavye olarak g103 alma da ne alırsan al

Neden ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solkol

quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

Klavye olarak g103 alma da ne alırsan al

Neden ki

Memnun değilim hocam hiç hoşuma gitmedi g105 bakabilirsin güzel yorumlar var onun hakkında
  • G103 + G300
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

http://www.vatanbilgisayar.com/wired-desktop-400.html al ucuz iyidir ben de alıcam

Gaming degil haci
    1 liraya mouse vardi vatanda o gamingmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G300+G103

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mouse olarak g300. bunu tartışmam. hem logitech'in yazılımsal desteği, hem malzeme kalitesi, hem de üzerindeki tuş sayısı ve işlerlikleri ile 300 liralık mouselardan farkı yok. giç düşüne al derim

klavye işi ise biraz karışık. kalvye tuş aydınlatmalı olsun dersen g105 tavsiye ederim. yok ona ne gerek var g103 de bana yeter dersen o zaman aynı özelliklerde (logitech yazılımı dışında tabiki) a4 tech x7-g800v öneririm. çünkü daha ucuz. ha dersen ki aradaki 15 lira mı sorun diye? ben sana tüm seçenekleri sunayım da sonra bu vardı niye söylemedin deme bana eklemek istediğim nokta ürünlerin hepsini kullandım. en çok memnun kaldığım tabiki g105 oldu. aydınlatması bir kenara malzeme ve ergonomi gerçekten çok hoş. ikinci sıra x7'nin olur g103'e göre biraz daha oturaklı bir klavye ve de ucuz (10 lira da olsa ucuz 1 lira da olsa ucuz ) son sırada olduğuna bakma g103 de hoşuma gitmişti ama kuzene lazım oldu verdik tanışıklığımız pek uzun sürmedi ancak ondan ses soluk çıkmadığına göre bi sıkıntısı yok demektir

• G103+G300 Diyenlere Can-ı Gönülden Katılıyorum bende Kullanıyorum ve memnunum :)

Logitech Can'dır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.