Genişliği büyük geldi uydu kablosunun olduğu bütün duvarlarıma denk gelmedi malesef alırken genişliğini dikkat etmemiştim hatta bu kadar geniş olmasını beklemiyordum. Bütcemde belli bir miktar yok f/p ürünlerinden yanayım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
F/P ürünleri indirime girdiği zaman philips tv lerdir.Bir alta inerseniz tcl qled serisi hesaplıdır.Daha üst segment sony onun üstü lg oled serisidir. Samsunglarda çok fazla fiyat iniş çıkışı olmuyor.Zaten fazla vivid görüntüsü yüzünden benim tercih etmediğim bir marka. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Buyur hocam ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bende gozukuyor. Tekrar yolladım. Eğer Tekrar çıkmazsa kopyala yapıştır yaparim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duşveötesi -- 7 Mart 2021; 20:50:55 > |
En doğru karar. Bu fiyatlarla tv yi geri göndermek yanlış olur. Duvara askı aparatına gelince servis gelmeden dışarıdan yarı fiyatına alın gelsin servis kurulumunu yapsın gitsin. Onlara bir kuruş dahi yedirmeyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun.Çok doğru bir karar.Güle güle kullanın. |