|
Arkadaşlar konuya buradan devam edelim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 17 Şubat 2021; 18:41:38 > |

1 Mobil
|
Arkadaşlar konuya buradan devam edelim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 17 Şubat 2021; 18:41:38 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hoşgeldin kardeşim.Elbette başımızın üzerinde yerin var.Tüm mağdurlar toplanalım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacemonkey -- 17 Şubat 2021; 18:18:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Hocam pek emin değilim ama sanırım otomotiv sektöründe o şekilde kullanılıyor. Biraz uzağım o konulara. Elektronik vb. sektörlerde de aynı tanımlama var mı bilmiyorum. Umarım dediğiniz gibi vardır ve herkes sağ salim tv’larına kavuşur. |
|
|
İnşallah hocam.En azından bir şeyler söylüyorlar. Bu da bir gelişmedir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Artık bide demesinler mi hocam, 20 gün geçmiş hala bekliyoruz... Halbuki yapmaları gereken şey 15 şubat günü arayıp bizi bir kez daha son durum ile bilgilendirmeleri gerekliydi. Bu müşteriye verdikleri değeri, gösterirdi. Ama kurumsallık sıfır.... tek dileğim artık gelen cihazın bir an önce gelip sorunsuz çıkması.. Yani buna sevinmek istiyorum artık.. Yoksa gözü kararttım, pazartesiye kadar yollamazlar ise OLED alacam. |
|
LG mi düşünüyorsun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |