Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYARDA MONTAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR VATAN BİLGİSAYARDAN ALDIĞIMIZ TOPLAMA PC İÇİN GEREKEN PARÇALARI VATAN BİLGİSAYARDA MONTAJINI YAPIYORLAR MI ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• Evet, yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yapıyorlar ancak tamamen şans işi. Neden mi? 1-) işi bilen adam gelir insan gibi toplar. 2-)öküz gelir hdd ters takar fanların kablolarını takmaz montaj yaptım diye verir. kendiniz toplayın daha iyi yoksa şans işi gelen adama bağlı
  • evet yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben toplamayi bilmediğim için mecbur orada yaptircam eğer PC calismassa geri götürür iade ederim

• sonuçta test edecekler en iyisi bilen toplasın hocam en azından vatanda test ederler calışır halde verirler bence
  • Aynen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapiyorlarda, umarim iyi bilen biri gelir.Beylikdüzündeki magazasinda toplattirdim, sogutucuyu takamamis , sonra özür dileye dileye halletiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackDagger55 kullanıcısına yanıt
    Bir arıza çıkarsa orda halledilşr en mantıklısı orda toplatmak. Kontrol edilirken fanları özellikle sorun ama :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdir cevaplar icin tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackDagger55 kullanıcısına yanıt
    Valla sen topla 10 kat daha iyi takarsın ordaki salaklara göre

• Abi kaç defa pc alıyonki kendin al sistemi 2 şişe kola 3 paket cips al kapan odaya netten araştıra araştıra tadını çıkara çıkara birleştir parçaları.

Edit:Eğer aşırı sakarım diyorsan kolaları iptal edebilirsin benim için sorun yok.

• Toplamayi bilsem ben yapicamda . Sorun cikarsa en kotu geri goturur bunu adam gibi takin derim

• Hocam alemsiniz. Hocam eger gider anakartin parcasini bios pilini felan kirarsam sorun olur. En azindan onlar bir hata yaparsa degistirebilme sansim var

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackDagger55

Hocam alemsiniz. Hocam eger gider anakartin parcasini bios pilini felan kirarsam sorun olur. En azindan onlar bir hata yaparsa degistirebilme sansim var

Sistem intelse tehlikeli olabiliyor soğutucu falan takarken zahmetli ve tehlikeli oluyor amdnin soğutucu takılması kolay olduğu için hiç bilmeyen biri bile rahat toplar intel nedense daha zahmetli özellikle tek kişiyle tut vidaları koy vidalar anakarttan fırlamadan kasaya koy işlemci soğutucu için aparatı tak falan uğraştırıyor intelse vatandan toplatın amd ise kendiniz takarsınız işlemciyi zaten diğerleri çocuk oyuncağı geriye sadece güç kablolarını ekran kartını,hddyi sata kablolarını falan takmak kalıyor onlarıda yaparsın.

• Sistemin Intel ondan dolayiorayi toplatirim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackDagger55

Hocam alemsiniz. Hocam eger gider anakartin parcasini bios pilini felan kirarsam sorun olur. En azindan onlar bir hata yaparsa degistirebilme sansim var

Onların kendileri başlı başına hata hocam sen dinle beni kendin topla

• Bende başta vatanda toplayacaktım ama benim toplamam başka bi zevk. İnternetten saatlerce günlerce Video izledim. Şimdi parçaları alacağım günü bekliyorum

Edit: parçaları kutusundan ilk benim çıkartıp etiketlerini sökmem bambaşka bişe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 16 Nisan 2014; 21:37:02 >
  • Bence montajınızı kendiniz yapın hiç uğraşmayın onlarla
  • Ben 1-2 ay önce toplattım orda yaklaşık 1 saat sürdü ordaki elemanın yanında bekledim hem muhabbet ettik hemde sistemi gayet güzel topladı hiç bir sıkıntım yok müsait bir saatte git kalabalık yoksa zaten hemen orda topluyorlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.